ביג דיל. אם טוטנהאם הייתה משחקת מול כל קבוצה ישראלית, אולי חוץ ממכבי ת"א למרות שגם זה לא בטוח, אני אבוא להתיישב עם אוהדי טוטנהאם המעטים שיגיעו! עד שיש לי אפשרות לפגוש מישהו לשוחח איתו על הקבוצה? וחוץ מזה, אני רוצה לקפוץ בגולים. חוץ מזה, אני אוהד של טוטנהאם אבל לא של הקבוצה הישראלית. לוגיקה פשוטה אומרת שאני אעודד את מי שאני אוהד, נכון?
אתם יכולים לבוא מה יעזור לכם לשבת ביציע שלנו? יהיה כמה יציעים נייטרלים... פתאום כל אחד נהיה ג'ורדי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
גלילי אחי אני מניח שרוב חביר הפורום כאן בעד ניוקאסל במשחק הזה, ובאופן טבעי עדיף לשבת עם אוהדי הקבוצה שאותה אתה מעודד (גם אם אתה לא אוהד שלה). אני לא מתכוון להגיע למשחק אבל אני מקווה שניוקאסל ישחטו את הלחמנים הכסחנים בכל ליבי.
תשמע ידידי, אני מכיר מספר{ אומנם לא גדול }של אוהדי היוניטד בישראל ואף אחד מהם לא רוצה שניוקאסל תעלה וכולם שונאים אותה. מאיפה הבאת את זה שאין שנאה לניוקאסל בקרב אוהדי היוניטד? על אלן שירר שמעת?... ואם העדפת שרוזנבורג תעלה על חשבון מכבי זה רק מוכיח את טענתי...{אתה הרי ישראלי...} כך שאין בעיה בזה שאני רוצה לראות את כל האנגליות עפות מאירופה חוץ כמובן מהיוניטד.
אני לא מדבר על אוהדי ניוקאסל, you all welcome geordies אבל אני לא מבין מה הקטע שאוהדי ליברפול ומנ יונייטד יבואו ליציע שלנו. זה משחק של ניוקאסל לא של נבחרת אנגליה. ומן הסתם עדיף שביציע של ניוקאסל - יהיה אוהדים של ניוקאסל.
יהיה לי עצוב מאוד באופן אישי אם יהיו אוהדי ניוקאסל שלא יצליחו להשיג כרטיס ליציע של ניוקאסל, כשביציע של ניוקאסל ישבו אוהדי מנצ'סטר למיניהם עם תחפושת.
אני קומקום אם הם ממלאים 20 אלף בכלל..... מי בכלל מדבר על 50?.... ודייר אל תדאג יהיה מספיק מקום לכולם....אני מבטיח....