האנגליות באירופה 2004/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏26/8/04.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למרות שהעדפתי את צ'לסי, אני עם ליברפול בגמר.

2. cityblues beter dead than red

אני לא רואה שום אנגלופיל שהמושג "כדורגל אנגלי" חשוב לו,שלא מעודד את ליברפול בגמר(כנראה מול מילאן המשעממת).
    חוץ מאוהדי אברטון(וקומץ מיונייטד).

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון, ועדיין אני לא רואה את ליברפול מדגדגת את מילאן. יובה חלשה ממילאן וצ'לסי נאיבית.

4. ראול Member

אף אחד לא יבוא ויגיד לי שקבוצה, לא משנה עד כמה אנדרדוגית שתהייה, שעברה את יובנטוס ואת צ'לסי, לא משנה באיזו תוצאה, לא יכולה לקחת את גמר ליגת האלופות.
    להעיף קבוצות שניצחו את הקבוצות הטובות בספרד זה לא ענין של מה בכך... ועזוב את הגאווה האדומה שלכם שאם מילאן ניצחו אתכם, אז מגיע להם. אני מאמין.

ארתור, יאלה פ.ס.וו! :aaarse:

5. KirkH Member

זה מה שקצת מעציב אותי בכל העניין, מוריניו אף פעם לא יצליח לקבל את ההערכה שמגיעה לו בכל מה שקשור לתקשורת.

מוריניו הלך כל העונה בקו מאוד מסויים. תקף באגרסיביות יתרה כל מה שזז, עשה כל פרובוקציה אפשרית ואחרי זה גם היה צריך להתמודד עם המילים שהתקשורת הכניסה לו בעצמה לפה - בשורה התחתונה, די ברור היום שהפעולות הללו מתוכננות ומתוזמנות היטב ושיש להן מטרה אחת בלבד, והיא להסיט את האש והלחץ התקשורתי מהשחקנים כבודדים, לכיוון שלו.

וזה עבד נהדר, בשום שלב של העונה, לא בפתיחה האיטית משהו של העונה, לא בהדחה מהגביע, לא בהפסד בקאמפ נואו וגם לא היום - התקשורת ממשיכה להתעסק עם מוריניו, השחקנים נשארים בצל.

אומנם מוריניו ברמה האישית חטף אתמול נוק אוואט לא קטן מבניטז. אבל בגדול זה לא ממש היה הפסד של מוריניו עצמו. זו הקבוצה שהפסידה. ושוב, כל האש הולכת אליו.

מה שכן, היה מאוד יפה לראות את מוריניו ממשיך כרגיל, לוחץ ידיים לכל שחקני ליברפול כמו שהוא הקפיד לעשות לאורך כל העונה (לדעתי המשחק היחידי בו הוא לא עשה את זה היה ההפסד בבארסה). גם מחיאות הכפיים סביב כל אנפילד היו מחווה יפה מאוד - מחווה שהוכיחה שבשניה שהמלחמה נגמרת, מוריניו הוא בכל זאת בן אדם, וזה שלפני המשחק הוא אומר מה שצריך כדי לעזור לקבוצה שלו, לא מונע ממנו לפרגן בסיום. אם זה לאוהדים ואם זה לקהל היריב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אגב, אתר האינטרנט של ספורט 5 ביציאה סטייל יעקב זיו:
    "רבבות חגגו ביציעי אנפילד הרדום" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. THE STRETFORD END Member

אני חושב שבתחילה התקשורת פירגנה למוריניו עד שהוא עבר את הגבול הטעם הטוב ומאז היא מחפשת אותו ועושה מכל מילה שלו הד גדול מדי,
    כל עוד זה לא פוגע בקבוצה זה בסדר אתמול זה לא עבד.

2 המפגרים שנכנסו למגרש אתמול היו ספרדים,אחד מהם זה אותו אחד שזרק על פיגו צעיף או דגל באליפות אירופה.

הכדורגל אתמול הוכיח כי המרחק בין הצלחה לכישלון הוא לפעמים על חוט השערה,
    בדקה ה 90 נגד יונייטד עם פורטו בעיטה חופשית לא הכי טובה בעולם הפכה לשער ומאז מוריניו וההיסטוריה המשיכו לעלות מעלה מעלה ואתמול בדקה ה 95 גודיונסון יכל להמשיך ולקחת את מוריניו לכוכבים אבל פיספס ופתאום הכל התהפך.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/05
  7. Hammers Fan Member

מצטער פנסיונרים, אבל זה פשוט קרע אותי :aaarofl:

http://img106.echo.cx/img106/8660/bigfat1ux.Xxx

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף פעם לא נמאס ערן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

הייתי אתמול כמובן עם הסקאוזרים, מטעמי אהדת אנדרדוגים טהורה וגם מטעמי סלידה עזה מצ'לסקי המחודשת, כך שמיותר בכלל לשאול בעד מי אני אהיה בגמר. את התגובות שלי על המשחק נתתי בפורום העולמי, המשחק על הדשא כלל לא התעלה לרמה גבוהה וניפחו אותו הרבה מעבר לפרופורציה, אבל מה שהלך ביציעים שווה כל שניית צפייה, פשוט תענוג, עבור לי זרמי עונג בכל הגוף בדקות הפתיחה המטורפות.

ובקשר לקרב התמיד מעניין בין פראנקי לסטיבי, שניהם שוב לא בלטו במיוחד, אבל סטיבי בסופו של דבר עשה את הפעולה המנצחת - הכדור המוקפץ הנפלא שהוביל לשער היחיד במשחק. בגמר יהיה מאוד קשה להפתיע את מילאן, אבל אני מאמין שאם ליברפול תצליח לגנוב גול מהאיטלקים בדרך נס היא תוכל להחזיק ביתרון שלה עד הסיום. גם על 0-0 ופנדלים הייתי חותם כמי שמעודד את הסקאוזרס.

9. cityblues beter dead than red

למרות הכבוד הרב שאני רוחש ליום השואה לא יכולתי להתאפק וצפיתי בחצי הגמר השני.

ואני מודיע בראש חוצות...ליברפול תיקח את גביע אירופה.
    מילאן קבוצה שבעה ונאיבית השנה,וזו הפעם שניה או השלישית שהיא עולה בזכות אלילת המזל.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאיבית... אם אלה נאיבים אז תן לי להיות נאיבים. היכולת של הרשעים האלה להפיק מקסימום תוצאות במינימום יכולת היא פשוט לא ניתנת להסבר, ואני בטוח שכך גם יהיה בגמר. בכל מקרה, יהיה צפוי לנו גמר מגעיל וסגור, שרק הקהל הנפלא של ליברפול עוד יציל אותו משממון גמור.

11. Gooner Member

מאיפה אתה יודע,אולי יהיו מכות?

12. Rudess Member

Liverpool will win only in one case, if the result would be 1:0 to them. If they concede a goal from Milan, they won't win the trophy, but if they keep a clean sheet, they're chances are great.

After seeing lucky Milan yesterday, I'm sure that if Liverpool will play the same style it played against Chelsea, they'd win.

13. KirkH Member

אם צ'לסי הייתה מילאן הכדור שהנסיך האיסלנדי בעט חצי דקה לסיום היה פוגע בשחקן של ליברפול, ניטז למשקוף, ומשם דרך האף של דרוגבה - פנימה.

לא חושב שליברפול יכולה לבנות על מזל בכל מה שקשור למשחק מול מילאן. לדעתי ליברפול דווקא צריכה לתקוף, בדיוק כמו שהיא עשתה מול יובה, ובדיוק באותה הדרך בה אינדהובן לחצה את מרכז השדה של האיטלקים - רק ככה אפשר לשמור את ההתקפה של המילאנזים מחוץ למשחק.

14. liunberg Member

לכם היה הרבה יותר מזל ממילאן- יש לכם את אברמוביץ'.
    בלעדיו סביר להניח שהייתם נלחמים היום על מקום בצ'מפיונס ליג בעונה הבאה, יחד עם ליברפול ואברטון.

15. Gooner Member

ולמפארד היה עובר למנצ'סטר,ורניירי היה מפוטר במקומו היו מביאים את ז'אן טיגנה שכמעט היה מוריד אותכם ליגה....המועדון היה נכנס לגרעון עמוק....קיצר,הייתם נהפכים להיות טוטנהאם...

What If....