לא מסכים. הפועל הוציאה תיקו מצ'לסי בסטמפורד ברידג'. צ'לסי של אז היא בערך ברמה של אברטון היום. נכון, הפועל של אז קבוצה יותר טובה מזאת של היום, אבל תבוסה קשה? הפועל באירופה זאת קבוצה בפורמה אחרת.
אתה צודק במידה מסוימת. בעונה שעברה הם הגיעו לסקולטלנד לשחק נגד ריינג'רס והובסו 4-0 (שחכתי איך קוראים לאיצטדיון של ריינג'רס). יהיה משחק צמוד מאוד עם הפועל ישחקו נגד טוטנהאם וגם בבלומפילד יהיה קשה לשחק נגדה כמו שבעונה שעברה ריינג'רס (שוב היא..) הפסידו 1-2.
מצטרף לסילבה. תסובה?! תבוסה מאברטון?! אתה מדבר בכזה זלזול כאילו הפועל זאת איזה קבוצת ליגה ז' שאף אחד לא שמע עליה ואברטון היא מינימום ארסנל בכושר העכשווי. לה]ועל יש ניסיון באירופה, יש סגל כלל לא רע ולדעתי יש להם גם את המאמן המתאים לאירופה. לשמינית הגמר מינימום הם צריכים לשאוף. אני כבר הרבה זמן אומר שאם היו מייצגים אותנו באלופות ובאופ"א עוד 2-3 קבוצות כמו הפועל, הכדורגל שלנו היה נראה הרבה יותר טוב. אם חבורה של נגרים אוקראינים עם זר וחצי כמעט והדיחה את אברטון, לא רואה סיבה למה במשחק טוב של הפועל היא לא תוציא תיקו בגודיסון. כך גם לגבי שאר האנגליות שמשתתפות באופ"א.
לצ'לסי של אז היו שחקנים יותר טובים משל אברטון של היום (זולה אחד = 10 שחקני אברטון), מאמן קצת אידיוט, וזה שחצי מהשחקנים שלא הגיעו השפיע מאוד על התוצאה. לכול קבוצה יש סיכוי להוציא תוצאה מכול קבוצה, יש המון דוגמאות כאלו בהיסטוריית הכדורגל. אי אפשר לקבוע שום דבר לפני משחק, במיוחד אי אפשר לקבוע תבוסה.
אברטון מנצחת 3-1 את לאריסה (כן, כן, אותה אחת שהדיחה את בלקבורן). טים קהייל כבש בבכורה שלו את השער הראשון של אברטון, אוסמן ואנצ'יבה כבשו מאוחר יותר. בולטון מסיימת בתיקו עם בראגה אחרי שער שוויון מאוחר של הפורטוגלית, אגב, דיוף שמדברים על עזיבה בינואר כבש את שער היתרון. וכמובן, טוטנהאם מפסידה בליין לחטאפה 2-1.
כמובן, טעות שלי, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בולטון נמצאת על הקרשים. היא צריכה להתרכז בליגה, היא לא יכולה לרוץ באופ"א וגם בליגה, אני לא אתפלא אם היא תרד ליגה.
על מה הכפיים ? מחצית שבאיירן הייתה צריכה לתת מינימום 4 שערים . כפיים אוליי על הבונקר שהם עושים . מחצית , 1-1 .
השער השני של בולטון עם מבצע ענק של נולאן וסיומת יפה של...דיוויס,מממ,מעניין, זה לא החלוץ שהנרי אמר עליו מילים טובות אבל כמה "גאונים" זילזלו בו וקפצו כמו חמורים בראש כי הוא לא הבקיע נגד ארסנל בליגה?