בולטון עם פשוט תוצאה ענקית. לא משנה מה הלך במשחק, לא משנה כמה באיירן החמיצה. זה לא גורע, ולו במעט. 2-2 באליאנז ארנה זה הישג מרשים לקבוצה שמדשדשת בתחתית הטבלה. דיוויס עם שער שיוויון 8 דק' לסיום.
Ribery 17 ראיתי את הדקות האחרונות באל גזיירה. Gilberto Silva לא לרודס התכוונתי. Gooner הוא נותן,גם מבשל.
ואני ראיתי שם את כול המשחק . אי אפשר להגיד מבצע ענק על הקפצה מעל שחקן ופס (?!) מבצע ענק זה מה שעשה ריברי בכול נגיעה שלו בכדור , אבל לצערך לא ראית . אני מציע לך להוריד תקציר ולראות מה הוא עשה להגנה שלהם . חשבתי שזה גמור , כמו היצפלד וכמו כולם , ואז הגיע הגול הזה . באיירן החטיאה כול המשחק ,הרבה מאוד מצבים ,אם למישהו יש סטטיסטיקה מהמשחק שיביא . בולטון במשחק סופר חלש , בדקות הראשונות הם עלו מאוד נחושים , שיחקו כמו שצריך , שמו גול ואז ירדו כול המחצית להגנה . ריברי עשה להם קרקס כול פעם מחדש , ורק לו היו 2 מצבים בטוחים לגול ,השוער של בולטון היה מצוין . חבל מאוד אבל בסך הכול זה לא משחק קריטי .
להקפיץ מעל שחקן בתוך הרחבה עם כל הלחץ ולשחרר מסירה לגול זה לא מספיק טוב עבורך,לא נורא, קבוצת התחתית מאנגליה,אחת המועמדות הבטוחות לרדת ליגה מסיימת בחוץ בתיקו 2-2 מול הקבוצה הטובה בגרמניה, זה בטח אוכל אותך מבפנים, בכלל,הגרמניות באירופה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אחת ההודעות הבוגרות אוכל אותי ? כמו כול תיקו לא מוצדק או הפסד של הקבוצה שאני אוהד אני ניהיה מבואס ,חדש לך ? מה שכן ,הקבוצה שלך מוזמנת לביקור , מי יודע , אוליי בדרך הזו נגלה שבולטון יותר טובה ממנצ'סטר . ותן לי לנחש מה אוכל אותך ? אני צריך שלוש ניחושים : 1. הקבוצה שלך לא מספיק חזקה כדיי לקחת את ליגת האלופות , אז אתה וחבריך אומרים ש "ליגת האלופות זה לא מדד " , "הקבוצה הטובה לא לוקחת את המפעל הזה " ואתם רוצים לשכוח שבדרך הקבוצה שלכם תמיד מצליחה לעוף . 2. נראה לי שפגעתי ב 1 . 3. 2 :aaarse:
כשבאיירן תשחק בליגת האלופות אז אולי יונייטד תבוא לבקר. אני לא יודע על איזה חברים שלי אתה מדבר לגבי ליגת האלופות מדד או לא מדד למה שזה לא יהיה, מה שכן אני יודע זה שיונייטד כבר בשלב הבא, וזכור לי איזה גמר שכן לקחנו אותו,אפילו הייתי שם בכדי לראות זאת,היריבה היתה...תשלים את החסר. כל טוב,ד"ש ללוקה טוני.
לא חזקה מספיק כדי לקחת את ליגת האלופות? אם יונייטד לא מספיק חזקה, אז מי כן? שחטאר דונייצק? לגבי ליגת האלופות עצמה, אתה, וזו לא הפעם הראשונה שאנחנו מתווכחים בנושא, חושב שליגת האלופות היא הבמה המרכזית של הכדורגל, אני (ולא רק אני, גם אלכס פרגוסון, ארסן ונגר, ראפה בניטז, פרנק רייקארד והרשימה עוד ארוכה) חושב שהליגה המקומית חשובה יותר. אולי אתה צודק, אבל לבוא ולהגיד שאני בעצם בדעה שלך אבל טוען ההפך בגלל שליונייטד אין סיכוי בליגת האלופות? דרך אגב, כאן בפורום אתה יכול למצוא אוהדים של צ'לסי (קירק), מילאן, ברצלונה וריאל מדריד שמעדיפים זכייה בליגה מאשר בליגת האלופות. גם אצלם זה בגלל שלקבוצות שלהם אין סיכוי?
עזוב, אני לא מעוניין לשחק עם שחקנים מליגת האלופות הנחותה. אני אנגלופיל שחצן שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הליגה האנגלית ולא שם על ליגת האלופות.
גם אני תמיד מעדיף בראש ובראשונה לזכות בליגה ורק לאחר מכן באירופה. לזכות בליגת האלופות זה נהדר אבל בטח שלא מעיד על הקבוצה הטובה באירופה. מה שכן,כשמדובר בכמה וכמה מפגשים בהחלט אפשר לדבר על איכות הליגות גם לפי המפגשים באירופה, ולפי זה הליגה הגרמנית היא אולי ה 4 באיכות ובחוזק שלה באירופה,אולי.
אבל המשתמש ריברי, גאון הכדורגל העילאי שאין שני לו, אומר שאין לנו סיכוי בליגת האלופות ובגלל זה אנחנו מעדיפים לזכות בליגה, אז אני מוותר.