בסט פלופ?!?! הייתי בבלפאסט, בירת צפון אירלנד, לפני כחודש, הוא נחשב לאלוהים שם. כל חנות ספרים תמצא לפחות 5-6 ספרים בנוגע אליו, ובחנויות ספרים הגדולות, יש עשרות ספרים שונים עליו. כמו כן, בבלפאסט יש שני שדות תעופה, האחד בינלאומי, והשני יותר קטן, אבל איך קוראים לו לדעתך? יפה, George Best Airport. אם מדינה מעניקה שם של שחקן כדורגל לשדה תעופה. אני חושב שאתה כבר יכול להפסיק באותה שנייה לקרוא לו פלופ חביבי. תחשוב על זה. דבר שני, בתור אוהד ליברפול לזכות בליגת האלופות יישמח אותי מאוד. לזכות בליגה ייגרום לעשרות אנשים מישראל להזיל דמעות, דמעות של אושר.
זה לא מסכם כלום. ברור שבשבילו זה היום הגדול בחיים. בכל זאת, מהפך בדקה ה-90, במשחק שהייתי בו לא טוב, בגמר ליגת האלופות, ברור שתהיה המאושר שבאדם. אם תעשו פה סקר, ברור שתראו שלרוב האוהדים הליגה חשובה מאירופה (כן, ריברי, נראה שלא התאוששת מהתאונה כשהייתי ילד).
חבל שבכלל טרחתי להסביר, אתה בכלל לא מגיב לעניין, נתתי לו דוגמה במקום הכי קיצוני שאמור להיות כמו שהוא חושב והעובדה שבשטח זה לא קרה, היה חשש לאיבוד האליפות בשנת הפיינלפור וגם היום הוא קיים שנה שעברה הוא לא היה קיים? בולשיט, הרי כוללם אמרו אם זה לא קרה זה לא יקרה, אבל ברגע שמגיעים למשחק 5 אלפי אוהדי מכבי(שזו ההקצעה לנו) הם כולם חוששים לאבד את האליפות אחרי הכל 0:0 משחק אחד ומטופש. טוב זה דיון כדורגל פה נעזוב את זה. העובדה היא שליגה חשובה בהרבה כי היריבות המקומית היא זו שמאכילה את התקשורת המקומית והיא זו שקובעת בסופו של דבר. אז יפה ידברו עליך יומיים אם תיקח ליגת אלופות, אבל מה יקרה אם מנצ'סטר הייתה מאבדת את התואר בשנה שעברה? אתה לא חושב שזה קצת יותר משמעותי תקשורתית?
כמה אליפויות יש לכם ? שמחה כמו שהוא חווה באותו גמר , ובכלל בכול גמר , אני לא חושב שאתה חוויות באף אליפות . נכון , יש שמחה והכול , אבל מה ? אתה באופוריה אחריי ניצחונות על וויגן ? מידלסברו ? אם סמל אישי כמו שלך ,אני מאוכזב .
ליונייטד יש 16 אליפויות. ולגבי אופוריה-אחרי ניצחון על וויגאן או מידלסבורו אני לא באופוריה. אבל אחרי ניצחון 1-0 באנפילד משער של אושיי בדקה ה-90 אני כן. אחרי אליפות שאף אחד לא צפה ואף אחד לא האמין שנעבור את צ'לסי-אני כן. אחרי אליפות שבאה מחזור לסיום אחרי שארסנל הובילה את הטבלה לאורך כל העונה (שנת 2003)-אני כן. לעומת זאת, אחרי ניצחון 4-0 על דינמו קייב בהרכב משני-אני לא באופוריה.
אף אחד, בחיים לא ישתווה לאיש והאגדה - צ'נדלר בינג. למרות שתודה שיש דימיון, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני מאמין שהעובדה שסטרטפורד היה בגמר הצ'מפיונס לא משנה כלום בשבילך נכון? עצם העובדה שאתה שם עם כל האוהדים משנה הרבה והופכת את החוויה להרבה יותר קיצונית ומדהימה