על מאיר לוי אני יכול להעיד באופן אישי ביותר ולהגיד שהוא לא שופט עם אגו, אני מסכים שכלפי חוץ זה אולי נראה כך אבל אני בהחלט יכול לתת עדות אופי על הבן אדם ולהגיד שהוא לא שופט בצורה כזאת. מאיר לוי הוא פשוט לא שופט וותרן, התנהגות ספורטיבית זה הדבר העיקרי שהוא מדגיש והדבר הכי חשוב לו על המגרש, יצא לי להיות קוון שלו בכמה משחקים ואני יכול לציין שהדבר שהוא הכי נותן את הדגשים בתדרוך שלו זה על משחק לא ספורטיבי, ואני מסכים איתו בעניין, שחקן לא צריך להתנהג בצורה בלתי ספורטיבית עם כל הכבוד לאמוציות בזמן משחק, צריך לשלוט בהם ולא לעבור את הגבול. (ודווקא על פליטות פה אני אומר לך שלרוב הוא מבליג, אבל יש דברים שגם אם כל שופט רוצה הוא לא יכול ולא לשמוע ויתרה מכך, הוא חייב לשמוע)
לירן "אלון יפת שופט טוב, אבל תבריזי? הוא בושה לכל מה שקשור לענף, אין לי מושג איך בכלל יש לו תג בינלאומי, מחדל" אני מבין שאתה מענף השיפוט(עבר,הווה,עתיד?)אז אתה בוודאי יודע איך מתנהל איגוד השופטים בארץ, כמו התאחדות,קשרים וקומבינות.
בהחלט אני יודע, בגלל זה אני כבר לא שם. ראיתי דברים, וגם חוויתי על בשרי דברים שהגעילו אותי ואני לא שם בגלל שאני לא מעוניין בשום קשר נוסף עם הגוף הזה למרות שהגעתי הכי רחוק ששופט בגילי הצליח להגיע ולמרות שעד היום אני מקבל טלפונים לחזור. לא רוצה קשר עם הגוף הזה.
במשחק האחרון של שמינית גמר ליגת האלופות, ליברפול תתארח בסן-סירו בתקווה להצטרף לשלושת הנציגות האנגליות האחרות שכבר הבטיחו את עלייתן אל רבע הגמר. 2-0 לליברפול במפגש הראשון באנפילד. אינטר - ליברפול, (היום, 21:40) שידור ישיר ב-http://www.sport5.co.il/images/he/Main/logo_5_small_t.Xxx
4 אנגליות ברבע גמר ליגת האלופות כשארסנל וליברפול בועטות החוצה 2 מקבוצות הדגל של איטליה, ככה זה שאינטר ומילאן באו לשחק על 0-0 במשחקי החוץ באנגליה. הייתי מעדיף שזה יהיה אחרת,שליברפול וארסנל יהיו בחוץ כי היריבות המקומית חזקה יותר מיריבות החוץ אבל אני אתנחם בזה שלפחות 2 קבוצות מארץ הכפכף יכולות ללכת כבר עכשיו לים,הרי הליגה שם גמורה גם ככה,גביע מקומי...אין כזה דבר,עכשיו גם אין להם אירופה, "...קיץ בא ושוב זה חם,בואי ונלך לים..."
איך שלא מסתכלים על זה אי-אפשר להתעלם מכך שהשופטים תרמו תרומה מהותית לכך שליברפול הצליחה להדיח את אינטר. שתי החלטות שערוריתיות, בעייני. אף-על-פי שאני תמיד רוצה בהצלחת הקבוצות האנגליות, יש לי טעם מר בפה בכל הנוגע להדחה של אינטר.
ההרחקה של מטראצי במשחק הראשון היתה מוצדקת,צהוב שני אחרי חצי שעה שכל מה שהוא עשה זה לכסח, היום,בעבירה של הצהוב השני,היה השופט צריך להשאיר את היד בכיס. ועדיין,אינטר נענשה על המשחק ההגנתי/פחדני שלה באנפילד, היתרון של 2-0 של ליברפול נתן לה שקט בהגעה לסן סירו,אחרי שאינטר לא הצליחה לכבוש מהר ולשנות את פני המשחק,גם לפני ההרחקה,הכל היה נראה בדרך להעפלה של ליברפול לרבע, ההרחקה הלא מוצדקת עזרה אבל גם לפני הסיפור היה ברור,ליברפול קדימה,אינטר הביתה.
ההימור שלי לגביי ההגרלה: צ'לסי-שאלקה יונייטד-בארסה רומא-פנר ארסנל-ליברפול אין ספק שנראה מפגש אנגלי ברבע, הסיכויים הם מאוד קטנים שזה לא יקרה (למזלי, הספקתי כבר למחוק מהמוח את כל מה שלמדתי בקורס הסתברות, אז אני לא אחשב את הסיכוי, אבל הוא נמוך). אם זה כך וארסנל תהיה חלק מהמפגש הכל-אנגלי הזה ברבע, אז: היריבה האנגלית העדיפה עליי- צ'לסי (קבוצה בלי מאמן ועם הרבה בעיות חברתיות, ינסו לשחק סגור ועל תוצאה אבל אני מאמין שארסנל יצליחו להתמודד איתם). הקבוצה שאני הכי רוצה לקבל- יונייטד (לא בגלל שזה יהיה קל, ממש לא- פשוט בגלל שזה באמת יהיה ההצגה הכי טובה באירופה, קרב הענקים האמיתי של היבשת בין שתי הטוענות לכתר ושתי הקבוצות הכי טובות באירופה לטעמי). הקבוצה שאני הכי לא רוצה לקבל ונראה לי שבסוף נקבל אותם- ליברפול (קבוצה עתירת ניסיון במפעל, מאמן בונקריסט וטקטיקן שיבוא לשחק על תוצאה, איצטדיון סופר ביתי, ושוב קבוצה שאיבדה עניין בליגה ועפה מהגביע- האלופות זה כל מה שיש לה והם ייתנו את המקסימום)
רפאל אם אני לא טועה הסיכוי לכך הוא אחד ל-576. בליברפול יודעים שאף אחד לא רוצה לקבל אותם, וזה נכון אין מה לעשות. הקבוצה שכבר ממזמן לא פקטור בליגה האנגלית היא פשוט הקבוצה הכי ווינרית באירופה בשנים האחרונות, הקבוצה בעלת האופי הכי חזק. אין יריבות חלשות בשלבים האלה, אבל ההגרלה הכי נוחה (שוב, באופן יחסי) תהיה שאלקה, אחר כך רומא ואחר כך פנר. בכל מקרה צפוי לנו לפחות משחק אחד ענק ויש מפה ועד להודעה החדשה אופציות כך שאין מה לנחש יותר מדי. מה שכן, לא יודע את מי תקבל פנרבחצ'ה, אבל מי שלא יהיה אני רואה אותם ממשיכים הלאה... הרגשה שכזאת. תיקון טעות... הסיכוי הוא הרבה יותר נמוך.. משהו בסביבות האחד ל-4600..... נוותר על קריירה בהסתברויות...
ועוד משהו- כאב הלב האמיתי יהיה מפגש בין ליברפול לצ'לסי. זה היה צמד המפגשים המפגשים המשעמם ביותר בין 4 הגדולות העונה, בניטז מול גרנט מתחרים מי יכול לשחק בונקר יותר מסוגנן, גם המפגש הקודם שלהם בליגת האלופות היה מאוס, מקווה שזה ייחסך מאיתנו.
בטח יהיה שנה שלישית ברציפות צ'לסי-ליברפול ולגבי שאר המשחקים אני מהמר על: רומא-יונייטד ,פנרבחצ'ה-שאלקה, ארסנל-בארסה.
הקבוצה שהייתי מעדיף לקבל (שהיא לא שאלקה/פנר') היא צ'לסי. אני מאמין שיש לנו הכלים לעבור אותם. כל הגרלה תתקבל, בלבד שנשחק את המשחק השני בבית. הימור שלי: יונייטד-ליברפול צ'לסי-פנר' ארסנל-בארסה שאלקה-רומא
ההגרלה שאני יעדיף תהיה אם נקבל את פנר או את שאלקה. לפי דעתי יהיה כך: בארסה- רומא צ'לסי- ליברפול (קשה אבל אפשרי) פנר- יונייטד שאלקה- ארסנל.