בדיוק מה שרשמתי בפורום עולמי, בניטז ניסה עוד משהו לפני שהוא הוציא את בניון וזה להעביר אותו ימינה, מול אסיין בניטז ראה, והיה צריך לצפות מראש, שאין לבניון מה למכור, רגע אחד שאשלי קול נתן לו מרחק בניון חתך לאמצע ובאמת נתן בישול גדול.
רבע שעה לסוף צ'לסי כובשים את השלישי ובניטז יושב מובס על הספסל,מאכזב. ליברפול פשוט לא מספיק טובים. צ'לסי נכנסים לפורמה טובה, איזה גמר הולך להיות...הלב כבר דופק לי.
השופט הזה כל כך כל כך כל כך גרוע. קבר לנו את המשחק. שיחקנו חרא לפרקים מאוד גדולים. אבל היה לנו את הרגעים שלנו, והיה פנדל שקוף על הופייה. חבל. כולה דקה תוספת זמן, באנפילד קיבלו 4 דקות פלוס קצת זמן פנאי ע"ח ריסה. באבל קיצר לי את החיים עם השער הגדול הזה, לפחות המשחק הסתיים עם מינימום שבמינימום של הרגשה טובה. נגמרה העונה. אני אפילו לא רוצה שהתחת המסריח הזה ייזכה בגביע כמו שאני לא רוצה שהסקוטי המכוער ייקח את הגביע.
השופט דפק אותכם?!? אני בטוח שזה מה שבניטז יגיד. אבל בשורה התחתונה קבוצה כמו ליברפול שמגיעה למשחק שני של חצי גמר הצ'מפיונס ומקבלת קרוב לאפס תפוקה מכל החלק הקדמי שלה להוציא את יוסי בניון לא באמת אמורה לבוא בטענות למישהו. ג'רארד, טורס ואלונסו עם משחק שלא מתאים לשחקנים שאמורים לסחוב קבוצה על הגב. משחק שני רצוף שצ'לסי יותר טובה מהיריבה שלה. שיא חדש.
דווקא שמתי לב שבמשחק הראשון ליברפול שיחקה "טיפה טיפה" יותר טוב מצ'לסי. אתה רוצה להגיד לי שלא כיסחו להופייה את הרגליים בהארכה? באשר לתפוקה, אלונסו עם משחק מחורבן. כמו כן שאר החלק הקדמי מלבד ההברקה של בניון שמלבד זאת לא עשה כלום חוץ מלרעוד. עם כל הכעס והטינה, בהצלחה לכם מול היונייטד.
אוי ויי זמיר הנה זה התחיל. אני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם צ'לסי תזכה באחד מן התארים. בבקשה יונייטד שלי, פוש אחרון לא רק בשביל המועדון אלא גם בשביל אוהדי כדורגל מסביב לעולם!
נשאר לי כוח רק להגיד דבר אחד על ענייני הערב בסטאמפורד ברידג'. אני רואה כדורגל מעל 40 שנה ולא ראיתי חגיגת שער כה מרגש כמו זה של פרנקי. לפחות יש בן אדם אחד עם הכינוי הזה שאפשר לסמפט השבוע.
באמת שאני לא יכול עם "נוער אברם" הזה. הם בכל מקום. פתאום בפאב שאני אוהב לראות בו כדורגל, שבד"כ יושבים בו אנשים טובים ומבינים, יושבים כל מיני אנשי אברם שצועקים על המסך את השטויות שהם קולטים מוואן ומיציע העיתונות, פתאום כל ילד בור מאמץ לו באופן מקרי את צ'לסי לחיקו, בא לי להקיא... למה השכונה הגיעה לממלכת הקודש למה?!?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx בגמר אני עם היונייטד... חייבים לגרש את הנגע הזה
לא ברור לי למה האוהדים צריכים לנסוע עד מוסקבה... חבל על המשאבים והזמן. אני קורא לערוך את הגמר בוומבלי.
מוזר, כל אוהד של קבוצה אנגלית שאני מדבר איתו רוצה שיונייטד יקחו את האליפות והגביע. אחרית הימים כאן ועכשיו.