האנגליות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏7/3/07.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שון, גם אני חשבתי ככה עד המקרה בעונה שעברה, שמישהו השיג פרטים מוקדמים על תוצאות ההגרלה וצדק. כי הרבה פעמים ההגרלות מעוררות חשד שמישהו התערב בהן.

2. בועז Member

כל קבוצה כמעט שמנצ'סטר יונייטד תפגוש תחשב להגרלה פיקנטית(מלבד ויאריאל).
    צ'לסי- 2 הגדולות של אנגליה בשנים האחרונות
    ארסנל- אחת היריבויות הגדולות שיש בצמרת הכדורגל האנגלי, פרגוסון-ונגר
    ליברפול- היריבות, בה' הידיעה.
    ברצלונה- 2 הקבוצות החמות באירופה
    פורטו- הקבוצה שבעטה את פרגי הבייתה עם מוריניו.
    באיירן- שחזור הגמר ההוא...

3. THE STRETFORD END Member

דווח שאוהד ארסנל נדקר לאחר המשחק וכמה...זה לא מפתיע,
    אוהדים יריבים נדקרים חופשי במשחקים אירופאים ברומא פעם אחר פעם אחר פעם
    ואופ"א,מתי היא תעניש את רומא כמו שצריך?לא קנס כספי מצחיק אלא השעייה לתקופה מסויימת מהמפעלים האירופאים(ולא בגלל שהקבוצה עצמה אשמה).

אני רק חושב על איזה הד היה באירופה לו אוהדים יריבים היו נדקרים פעם אחר פעם,עונה אחרי עונה ברחובות מנצ'סטר או ליברפול.

אם אי אפשר לנסוע לשם ולחזור בריאים ושלמים אז צריך לגרום לזה שלא תהיה סיבה לנסוע לשם
    ואסור לשכוח,גמר גביע אירופה יערך שם העונה!
    אם הגורמים המקומיים לא מסוגלים להשליט סדר וביטחון במשחק שאליו מגיעים כמה אלפים בודדים מגיעים לעיר
    אז מה יהיה כשעשרות אלפים של אוהדי 2 קבוצות יגיעו לשם וביחד עם אוהדי רומא שבוודאי יסתובבו ויחפשו צרות?

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך איזשהו הסבר לכך שזה תמיד אנגלים שנדקרים שם? ריאל מדריד שלחה לשם כמה אלפים בשנה שעברה - לא היו דקירות. כנ"ל לגבי ליון, כנ"ל לגבי בורדו, כנ"ל לגבי קבוצות אחרות שהגיעו לשם עם כמה מאות, לפעמים אלפי אוהדים. אני לא מנסה ללהפוך מישהו שדוקר בתחת לצדיק, אבל יש פה סיסטמטיות מסויימת שאפשר וצריך להאשים בה את שני הצדדים. להפיל את זה על אוהדי רומא זה בערך כמו המקרים האלה שרונאלדו ואינזאגי עושים את הפרצוף הזה של ה"מה עשיתי?!".

5. avdz7 Member

ואם אנחנו כבר מהמרים על ההגרלה, מתי ההגרלה באמת?

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. THE STRETFORD END Member

Nereo Rocco

ההסבר הוא שלמרות שעברו כבר הרבה שנים מאז שהאנגלים הטילו טרור ואימה לכל מקום אליו הגיעו באירופה הסטיגמה עדיין נשארה והאנגלים עדיין נתפסים כאוהדים מאיימים ושפגיעה בהם תיחשב להישג בקרב טבלת החוליגנזים האירופאי.

היחס שאוהדים אנגלים מקבלים במשחקי חוץ בכל אירופה הוא מביש,שוב,בעיקר בגלל הסטיגמה,
    אני יודע זאת בוודאות מחברים שנסעו ונוסעים למשחקי חוץ,כאלה שהיו פעמיים עם יונייטד ברומא והם רחוקים מלהיות חוליגנים,בעייתים או מחפשי צרות ואתמול כשחזרנו מהאולד-טראפורד וראינו את
    אוהדי ארסנל חוגגים בטלוויזיה,המשפט הראשון של כל אחד היה,עכשיו הם שמחים,עוד כמה שעות חלקם יקבלו דקירות,לא טעינו.

עכשיו זה לא משנה שאלו רק אנגלים ואגב,אם אני זוכר נכון,קראתי שגם אוהדים אחרים מאירופה נפגעו במשחקי חוץ שם ואני חושב שגם במשחקי ליגה היו בעיות,
    וגם אם אלו היו רק אנגלים,השורה התחתונה היא שאוהדים נדקרים שם עונה אחרי עונה אחרי עונה
    ורומא לא נענשת ושוב,לא בגלל שרומא המועדון אשם אבל כבר ראינו איך השעייה לכמה שנים ממפעלים אירופאים עושה סדר,משנה דברים ומשיבה ביטחון לאיזור,
    קנסות מצחיקים לא יעזרו.

8. THE STRETFORD END Member

לאוטובוס של אוהדי ארסנל נעשה אמבוש מחוץ לאיצטדיון לאחר המשחק,רכב פרטי עצר לפני האוטובוס,
    ועשרות אוהדי רומא תקפו את האוטבוס עם אבנים וחזיזים,הנהג ברח ואוהדי רומא ניסו לעלות לאוטובוס,
    אוהדי ארסנל שהיו מקדימה הצליחו להדוף אותם ולא לתת להם לעלות פנימה,ואחד מהם נדקר ברגל.

וזה קרה לאוטבוס מאורגן של אוהדים,
    לא שמישהו חיפש צרות או הגיע למקומות שידוע שהם מסוכנים,
    לפני שבוע הייתי בניוקאסל ושם בכניה לעיר ולאחר מכן,ביציאה מהאיצטדיון יש ליווי משטרתי של הסעות מאורגנות,
    ברומא אפילו לא מסוגלים ולא בפעם הראשונה לשמור על אוהדים יריבים,לא בסביבת האיצטדיון או בתוכו.

אבל זה בסדר,אני בטוח שאופ"א לא תזיז את אירוח הגמר מהעיר.

9. Cosmic Weed Member

10. johnnie walker Member

הטיעון הזה הוא כל כך פאתטי...
    זה בערך כמו להגיד לבחורה שנאנסה שזה גם אשמתה כי היא התלבשה בצורה פרובוקטיבית.

ואם נהפוך את המשוואה נראה ששום אוהד,איטלקי ספרדי או גרמני לא נדקר כשהוא בא לראות משחק באנגליה,
    ובהקבלה נוספת: אם הרדיו שלך פתאום לא עובד,איך תבדוק מה לא בסדר?

נכון,תקח כבל אחר ותחבר אותו לחשמל,הרדיו עובד? הכבל הישן היה דפוק,
    הרדיו עדין לא עובד? תתקן אותו או זרוק אותו לפח,פשוט מאוד.

11. AW forever Member

זה פשוט שערורייה. גם ככה האולימפיקו הזה זה לא כזה איצטדיון מדהים, אבל פעם אחרי פעם האוהדים של רומא משתוללים והקבוצה לא נענשת. באנגליה לקחו את כל הנושא של בטיחות האוהדים לידיים, חקיקה ואכיפה רצינית נגד חוליגניזם.

12. THE STRETFORD END Member

Art_of_spy

הפוך גוטה,הפוך.

13. פול סקולס Member

לא הבנתי..

אתה חושב שמישהו השיג פרטים מוקדמים על ההגרלה ההיא ולכן צדק,
    או שאתה יודע שמישהו השיג פרטים מוקדמים על ההגרלה ההיא ולכן צדק?

* מצטער אם זה נשמע תוקפני או משהו כזה, לא זו המטרה...

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני יודע. בעונה שעברה באחד הפורומים של ליברפול באנגליה, כמה שעות לפני הגרלת רבע הגמר מישהו שם טען שרבע הגמר נקבע מראש ואפילו בכמה סוכנויות הימורים סגרו את ההימור על כך. הוא טען שהרבע המיועד יהיה ליברפול-ארסנל, רומא-יונייטד, פנר-צ'לסי ושאלקה-בארסה-וכידוע הוא צדק.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09
  15. ארצ'י באנקר Member

די כבר עם סיפורי הקונספירציות.
    ברור שמישהו הימר נכון על רבע הגמר בעונה שעברה, הימור נכון הוא לא
    בשמיים.
    קח את כל משתמשי אייסוקר שיהמרו על מפגשי רבע הגמר ותקבל כאלה שינחשו נכון.
    סוכנויות הימורים סגרו על ההימור ההוא בפורום של אוהדי ליברפול? נו אז.. הם גם סגרו הימורים
    על קומבינציות אחרות.