אני מנסה להרגיז? בכל פעם שעולה סוגיית השחקנים האנגלים, ישר כולם קופצים וצועקים "ארסנל", אף אחד לא אומר כלום על זה שצ'לסי שיחקה עם שני אנגלים וליברפול עם אחד. והדיון התחיל בכך שאמרו שהקבוצות האנגליות כבר לא אנגליות. קשה לי לראות איך גיגס, פלטשר, אושיי ואוואנס תורמים ל"אנגליות" של יונייטד... וגם אם יש בד"כ ארבעה, אז קצת יותר משליש מההרכב אנגלי, למה זה בסדר ושני אנגלים לא? מי קבע את המספר המדויק שהוא "בסדר"? למרות שיש חשיבות למספר השחקנים האנגלים בהרכב, לדעתי מגזימים לגמרי בכל הביקורת על הנושא, אני חושב שמה שמייחד את הקבוצות מאנגליה זה האווירה במגרשים, הסגנון, המנטליות וכל זה לא מסתכם רק בכמה אנגלים יש בהרכב.
שני אנגלים בהרכב, אנגלי אחד השחקן הכי בטוח ב-11 ישב בחוץ עם צהובים ועוד אנגלי שעולה כמעט בוודאות אם הוא כשיר פצוע. זה בדיוק כמו בפראנסנל שניצלה פציעה של קרפד שלא זז מההרכב כדי להגיע לשני אנגלים מסכנים בהרכב. בול אותו דבר. וזה בלי מנסין וסינקלייר.
זאת ממש התעסקות בטפל, אם זה שני אנגלים, שלושה או ארבעה. גם ליברפול אתמול חסרה את ג'רארד. העניין הוא שזאת מגמה בקרב כל הטופ 4 ולהפיל את כל העניין על ארסנל זה קצת צבוע.
1 או 4 זה התעסקות בטפל? יש איזה סף שמספק אותך או שעד שכל קבוצה אנגלית עולה עם 10 שחקנים שנולדו מטר וחצי מהמגרש אין על מה לדבר?
ברור שיש הבדל בין ארבעה אנגלים לאנגלי אחד, ושהמצב בארסנל מהבחינה הזו יותר "חמור" (שוב, אני חושב שהקטע עם הזרים הוא הכרחי בשביל להישאר ברמות האלה), אבל בשורה התחתונה, אצל ארבע האנגליות הגדולות, רוב ההרכב הוא לא אנגלי, ולהתחיל להתעסק באנגלי אחד או שניים זה התעסקות בטפל.
בספורט 5 פורסם שצ'אבי אמר בריאיון לקראת מחר שטכנית וטקטית, הליגה בספרד טובה מהפרמייר-ליג. לא יודע עד כמה אמין הפירסום, לא בדקתי באתרים מחו"ל, אך אם הוא באמת אמר את זה, לדעתי זה משפט פסיכולוגי כושל ביותר, אחרי אמירה כזו שחקני צ'לסי יבואו עם מוטיבציה גבוהה למשחק בכדי להוכיח למר צ'אבי שהפרמייר ליג בכלל לא נחותה מהלה ליגה (לא שיש מה להוכיח, הרי זה מובן מאליו, אך בכל זאת ... )
תודה לך אינייסטה שעשית צדק והעפת את הבונקר המגעיל של צ'לסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
עזבו אתכם מכל מיני חוקים להגבלת שחקנים זרים, בלאטר ופלאטיני מצאו תרופה אנטי אנגלית! כמו שדרוגבה אמר: It's a fucking disgrace!
בונקר? אתם ליצנים. בארסה מלבד השער לא הגיע למצב, צ'לסי הגיע ל-4 מצבים מעולים ואני ספרתי 5 פנדלים (ואני לא סופר ברמה גבוהה). אני רק חושב על מה שמחכה לי מחר בבית-ספר ומקיא. וכמובן על התקשורת.. בעע
צ'לסי לא באה לשחק כדורגל, הגול הנדיר היה מקרי בלי קשר למהלך המשחק. גם ביתרון שחקן צ'לסי המשיכה להתגונן עם 10 שחקנים, ובסוף חטפה בצדק את העונש הכואב מכל, שוויון בזמן הפציעות. אני בטוח שגמר יונייטד-בארסה יהיה הרבה יותר מעניין מאשר יונייטד-צ'לסי.
http://www.puntosport.net/puntosport-incorso/images/Image/euro-2008/arbitri/Tom_Henning_Ovrebo_pic.Xxx שודד,שליח סוכנות מטעם ערוץ הספורט,נוכל,אויב האומה הבריטית,נדב יעקובי אין מה להוסיף על הביזיון הזה שמנע 0-4 מצ'לסי וחיכה בסבלנות לשיוויון.
צ'לסי הביאה הרבה כבוד לכדורגל והליגה האנגלית עם המשחק שלה היום ובכלל בצמד המשחקים נגד ברצלונה, נכון היא בחוץ אבל היא הוכיחה שבעוד קבוצות בספרד ושאר היבשת מתמוטטות נגד ההתקפה הנהדרת של ברצלונה,לה היה את הכוח והשכל לדעת לעמוד ולהחזיק את ברצלונה ב 2 משחקים על מינמום הזדמנויות אמיתיות ובמשחק היום זו בכלל היתה הופעה למופת, אין לה את הכלים ההתקפים שיש לברצלונה,יש לה סגל נחות יותר אבל הנוגע לעמידה על המגרש,לטאקטיקה היא היתה ענקית היום אבל והרי תמיד יש אבל, היא יכולה להאשים את השופט ובצדק לאחר שנשדדה ב 2 פנדלים של מאה אחוז, צריך לציין שלברצלונה הורחק שחקן שלא בצדק גם כן וחבל שהשופט היה אחראי על תוצאת המשחק ונחזור לאבל,צ'לסי הגיעו ל6-7 מצבים מצויינים לגמור את המשחק ובחלק הזה הם לא סיפקו את הסחורה. כאוהד הכדורגל האנגלי אני גאה, כאוהד יונייטד,לראות את ג'ון טרי בוכה פעם נוספת,לראות את דרוגבה מאבד את העשתונות...תענוג.