אני חושב שהגשש החיוור מציגים באופן הראוי ביותר את הלך העניינים היום: "והמשרוקית של השופט הזה לא מוציא אפילו מנגינה של מארש. שותק כאילו חתכו את הלשון עגל שלו. שותק כאילו קיבל שיתוק שופטים כללי".
נו ברור ! כאן זה דיון האנגלית באירופה ושם יש לנו הכי הרבה תארים לקבוצה מלונדון. גם זה חשוב. הרג אותי באלאק... http://www.footballgifs.co.uk/custom/capture-8.Xxx
כל הכבוד לבאלאק ששמר על קור רוח. 90% מהגברים בעולם במצב הזה היו משחררים לשופט הזה אגרוף כזה שהוא לא היה שוכח בחיים.
בכל מקרה ההתנהגות של באלאק שווה צהוב מיידי. בסרטון רואים שהשופט בורח מבאלאק וכנראה רק כשבאלאק היה קרוב להוריד לו סנוקרת השופט הוציא כרטיס. בכל מקרה זו בטח הייתה שירת הברבור של השופט בזירה האירופאית.
מן הסתם, או שהוא ייצא לחגוג באיזה אי קריבי - או שפלאטיני יצליח לשכנע אותו להישאר בכדורגל ולקבל ג'וב בהנהלה של אופ"א...
אני מקווה שבשדה תעופה בדרך חזרה הביתה תהיה לו אבטחה צמודה , כי לבאלאק עוד היה מה להפסיד כשהוא רץ אליו ככה והצליח להתאפק. לאוהד הממוצע של צ'לסי יש הרבה פחות מה להפסיד ...
טעות שלי, לא ידעתי שעל זה אתה מדבר, ועדיין הנקודה בהודעה ההיא שלי ברורה, מי שרוצה שייכנס לדיון של יונייטד ויילך כמה דפים אחורה.