האנגליות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏7/3/07.

1. THE STRETFORD END Member

אף אחד לא כינה אותך ליצן או תמהוני,
    אף אחד לא חייב להסכים לשום דבר,
    אף אחד מאיתנו לא מתעלם מזה שיש לו משחקים ותקופות פחות טובות,לכל שחקן יש תקופות כאלה,
    אף אחד לא טוען שהוא החלוץ הטוב ביותר אי פעם,

אבל יש כאלה שממשיכים להתעלם מיכולת גבוהה,מכיבושים איכותים,מבישולים,מחוכמת משחק ותרומה לקבוצה ולא רק נגד נמושות אלא ברמות הגבוהות ביותר שיש והליגה האנגלית,ליגת האלופות הן כאלה,
    ומי שכובש ומבשל במספרים של קראוץ הוא לבטח לא חלוץ עלוב או כזה שלא מתאים לרמה הזו,

אני דווקא בעד שתזכיר לנו כל פעם שהוא כושל ואנחנו נמשיך להוכיח אחרת כשהוא עושה דבר חיובי,
    כתבתי לך את אותם הדברים כבר לפני כמה שבועות,
    כשאני מוכיח מישהו אחרת אף פעם לא נמאס לי וכמו שאתה בוודאי שם לב יש לי יותר הזדמנויות ממך לעשות זאת,אז תסיק את המסקנות לבד.

2. Rudess Member

איזה משחק בסטמפורד ברידג', קצב רצחני, וכל הכבוד לולנסיה שעשתה בית ספר לצ'לסי במיוחד במחצית הראשונה. שער ענק של סילבה (אחד היפים העונה באירופה), שגם צ'ך לא יכול לעצור. השוויון של דרוגבה כנראה לא יספיק לגומלין במסטאייה.

מנצ'סטר עם תוצאה מצוינת מבחינתה, אך לא צריך להקל ראש ברומא העקשנית. שער נהדר של רוני, יופי של עצירה וסיומת. לדעתי נקבל חצי גמר קלאסי של מנצ'סטר-באיירן, כמה חבל שזה לא יהיה הגמר!

3. THE STRETFORD END Member

וכרגיל השוטרים באירופה מרשים לעצמם יד חופשית כשמדובר בקהל אנגלי,
    מכות לאורך המשחק בין אוהדי יונייטד לשוטרים שנכנסו ליציע עם קסדות ואלות,
    אוהדי רומא זרקו דברים על אוהדי יונייטד מישהו עצר אותם?מישהו מהמשטרה פגע בהם?כלום,
    הגיע הזמן באופ'א יעשו להפקרות הזו סוף,

אף קהל אורח שמגיע לאנגליה לא מקבל יחס כזה מהמשטרה המקומית.

4. KirkH Member

כי צ'לסי לא הוכיחה שהיא מסוגלת לנצח בכל מגרש...

אין ספק שזו לא בדיוק התוצאה האידיאלית, אבל לא צריך להגזים. ביום טוב צ'לסי שווה שער בכל מגרש, גם במסטאייה.

שוב שער של היריבה מעיר את צ'לסי ושוב מוריניו מרשה לעצמו להמר אחרי ספיגה. היה משחק סופר פתוח וסופר התקפי עם שידור סופר מטומטם. דידי כבש מתוך שינה, נקווה שעד הגומלין הוא יספיק להתעורר.

5. Rudess Member

אם אתה זוכר (ואני בטוח שאתה זוכר) לפני כמה שבועות אמרתי לך פה שאם צ'לסי לא תנצח בהפרש שני שערים במשחק הראשון היא לא תעבור את ולנסיה, אני עדיין נשאר עם ההימור שלי אחרי המשחק היום. צ'לסי בהחלט שווה שער בכל מגרש, אבל בשביל זה היא תצטרך את מקללה על המגרש, את שבצ'נקו מפוקס לשם שינוי, ותצטרך לתת תצוגה הגנתית מרשימה יותר מאשר במחצית הראשונה של היום.

6. KirkH Member

אני מניח שמקללה יהיה על המגרש כי הוא לא פצוע.

אין לי מילה רעה להגיד על שבצ'נקו, פוקוס זה בטח לא משהו שחסר לו, בטח לא היום. עוד משחק טוב שלו ושוב בלי יותר מדי כדורים לעבוד איתם.

אין ספק שצ'לסי תצטרך לשחק טוב ואפילו מצויין בולנסיה, האם זה יקרה או לא זה משהו אחר... אתה יודע שאני מת על ההימורים שלך. בעיקר על אחוזי הפגיעה שלך בהם.

7. FRANK Member

ואני מאמין שלכל זה היא מסוגלת ואף ליותר

למרות הקצב הרצחני של היום לא הייתה לצ'לסי תצוגה מרשימה כל כך, ההתקפה לא הצטיינה במיוחד, בהגנה היו כמה טעיות שיכלו להיגמר בגול, לאמפארד לא היה בדיוק סגור על עצמו, שבצ'נקו שבעצם מהווה חלק גדול מחוסר ההצלחה של ההגנה פשוט לא הגיע לאף מצב ודרוגבה גם לא ,החילופים של מורניו לא הורגשו במיוחד.המשחק היה בעל קצב ממש פנטסטי אבל צ'לסי לא הציגה יכולת מעולה, זה היה משהו באמצע בין טוב לבינוני, למרות שבמחצית השניה פשוט הגיעה לה שער, היא לחצה בטירוף אבל כמו שכבר אמרתי זה לא היה משחק טוב של ההתקפה....:|

הקטע בו הראו את המחברת של מורניו היה לדעתי מיותר, אך בכל זאת היה נחמד לראות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

השופט די עיצבן אותי במשחק, עצם עין על כמה עברות והגדולה מכולן זה הפנדל שהגיע על העברה על שבצ'נקו, למרות שגם על המסירה של למפארד לצ'ך הוא ויתר, אז אני לא כועס עליו כל כך. אבל בכללי שופט לא טוב, עשה עוול לשתי הקבוצות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  8. RealStretford Member

לא שאני נוהג לרחם על אוהדי האויב, אבל האיטלקים באמת מפגרים בכל מה שקשור ל'טיפול משטרתי' בקהל, זוכרים את יורו 80 באיטליה והמלחמה ששוטרי המגף יזמו מול אוהדי נבחרת אנגליה?

9. THE STRETFORD END Member

אפשר לראות בסקאיי ניוז את התמונות,
    הסדרנים נמצאים בצד של האיטלקים,השוטרים בזה של יונייטד,
    כמה אוהדים מ 2 המחנות התקרבו לחלון השקוף שמפריד בין היציעים והחלו להכות עליו,השוטרים החלו להכות כל מי שהיה שם מצד יונייטד,גם כאלה שהיו על הארץ,גם כאלה שסימנו להם שהכל רגוע,
    בצד האיטלקי אף אוהד מקומי לא קיבל אלה לראש,

לפני חודש זרקו בצרפת רימוני גז לתוך היציע של יונייטד בכדי להרחיק אוהדים שנמחצו לתוך הגדר וניסו לטפס עליה בכדי להציל את עצמם וכל זה בגלל טיפשות של הסדרנים והשוטרים הצרפתים מלכתחילה,

ב 97 במשחק חוץ בפורטו ירו כדורי גומי לתוך היציע של אוהדי יונייטד,

ב 93 בחוץ מול גלאטסריי גם במגרש וגם מחוצה לו אוהדי היונייטד קיבלו מכות מהמשטרה ונעצרו על שום דבר,אפילו היתה פשיטה של שוטרים על מלון שבו התאכסנו אוהדי יונייטד וחלק מהם נעצרו כשהיו ישנים בחדרים,

מול אינטר בסאן סירו בתוך היציע גם כן מכות עם השוטרים,

וזו לא רק יונייטד,כולם זוכרים את לידס בטורקיה אבל גם אוהדי מידלסברו במשחק חוץ ברומא קיבלו יחס עויין,

כל האנגליות בכל מקום שאליו מגיעים הסטיגמה כי כל קהל אנגלי הוא קהל אלים למרות שהדברים לא דומים בכלל לשנות ה 70,80 ותחילת ה 90,עדיין דמם של האוהדים האנגלים הוא הפקר והיחס כלפיהם הוא שערורייה אחת גדולה,

בסוף כשיגיבו האנגלים כמו שמתייחסים אליהם במשחקי החוץ ומישהו אחר יפגע שוב יגידו,האנגלים האלה,חוליגנים,שיכורים.

10. RealStretford Member

Stretford End היקר

לדעתי אתה ממש מגזים. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שאוהדי סיטי זכו ליחס עוין באיורופה.

11. RealStretford Member

הבוקר הסתכלתי על התמונות מרומא, ולשים את היריבות בצד רגע חייבים להגיד

Fucking Outrageous

מה הסיפור עם הפשיסטים האלה?

צריך לסלק את האיטלקים מאיורופה כמו שעשו לאנגליה בשנות השמונים.

12. bianco-nero Member

חוץ מליברפול (שהיא הקבוצה הפחות טובה מבין השלושה) , כל האנגליות איכזבו בגדול, עם כל הכבוד לטוטי ומנסיני רומא קבוצה ברמה באמת נמוכה , רואים את זה בליגה כשאינטר בהילוך רוורסי זוכים באליפות . וגם צ'לסי לא שיכנעו אותי , לולא קניזארס האדיוט וולנסיה עוד יכלו לנצח אתמול ולגמור את הסיפור, אבל נחכה לשבוע הבא ונראה מה יתפתח.. בינתיים זה נראה רע לאריות אנגליה.

13. john Member

שום דבר תוצאה אידיראלית,תוצאה מאכזבת פשוט מאכזבת. ראית איך הכוסיות שחקו אתמול ?! פשוט בושות,אני מאוכזב מקבוצתי פשוט מאוכזב. 1-1 ממש לא מספיק למאסטייה,ולנסיה היא קבוצת בית חזקה
    בדיוק כמונו,לא צריך להיות בטוח שבכלל נראה חצי גמר.

לאסאנה אתמול נתן פייט נהדר,שחקן נמוך,שעוצר שחקנים כמו סילבה באגף. דיארה עוד שנה שנתיים המגן הכי טוב בעולם,מילה שלי. הוא פשוט לא מוותר,נותן משחק נהדר תמיד. כל הכובד לו.

ראיתי אתמות את הרצון של גו'אי לשחק,הוא חלם על ה-15 דקות האלה,כמו שהזכרתי צריך לתת לו 90 דקות בריזרב,כדי לחזור לכושר משחק מלא.

בואו נדבר בכנות,צ'לסי אתמול לא שכנעה בכלל,קצת בהתקפה אולי,אבל ככה היא יכולה גם להפסיד ולפספס את חצי הגמר.

14. bianco-nero Member

אני לא יודע מה איתך אבל גם בחלק ההתקפי אותי היא לא שיכנעה , השער בא באמת במקריות , שבצ'נקו היה חלוד כמו רוב העונה למעשה , למעט איזה פריצה שלו שהייתה צריכה להיגמר בפנדל הוא לא עשה כלום. לא ראיתי משחק אגפים , באלאק ולאמפרד לא הצטרפו מספיק .. אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל צ'לסי בכלל לא הייתה במשחק , דרוגבה עוד איכשהו היה סביר , אבל כל השאר נאדהה

15. john Member

תרד מזה ששבה מאכזב,שבה נותן כל משחק מצוין,אולי הוא לא מבקיע,אבל זה לא אומר שהוא לא נותן ת'נשמה במשחק. חבל שאתם מספידים על שבה. עונה הבאה אני מהמר שהוא סגן מלך השערים בליגה.