טיפשות של שחקני ההתקפה שלהם. אני חושב שבפרט דמבלה. הזדמנות מצוינת לעלות ל3-1 בדיוק לפני השער שספגו, אבל הם התמהמהו שם בחלק ההתקפי. חבל.
ספרס מנצחים 4:0 את שמרוק רוברס משערים של פינאר, טוונסנד, דפו וקיין והולכים הביתה אחרי תיקו 1:1 בסלוניקי בין פאוק לרובין קאזאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בעוד דקות ספורות מתחיל המשחק בין בירמינגהאם למאריבור. האנגלים חייבים לנצח, ולקוות שבראגה תנצח את קלאב ברוז' בחוץ כדי להעפיל. כל תרחיש אחר וסטוק סיטי יהיה המועדון היחיד מבין האנגליות, שעובר את שלב הבתים של האירופית. די מביך - 8 קבוצות מתחילות את המפעל, רובן בדרגים הגבוהים, ורק 3 עולות.
כנראה שזה לא היה חשוב מספיק בשביל ספרס, הם העדיפו לתת לצעירים לשחק. גם אם הם יאלצו לעוף מהטורניר בשלב מוקדם. ספרס התחילו להציג יכולת טובה, מאוחר מדי. באופן אישי אני חושב שגם סיטי ויונייטד יעופו מוקדם, וישאירו את האפשרות לתהילה עבור אלה שלא זוכות בה לרוב, קבוצות כמו אודינזה.
או אה, סיטי נגד פורטו ויונייטד נגד אייאקס. מרגיש כמו צ'מפיונס ליג, לפחות. וסטוק נגד ולנסיה. נו, לפחות אם לא ברצלונה, אז יהיה מסקרן לראות איך ולנסיה תתמודד בבריטניה.
אף אחד לא מקשה על האנגליות. יש חולשה במועדוני הצמרת של הליגה ולכן כל מפגש שלפני שנתיים היה באנקר נראה כיום כמו פיפטי פיפטי.
ובשלב הבא: מנ סיטי/פורטו-ספורטינג ליסבון/לגיה ורשה. מנ יונייטד/אייאקס-בילבאו/לוקומוטיב מוסקבה. סטוק/ולנסיה-פסוו/טרבזונספור.
שמע, לשלוח את שלוש האנגליות בליגה האירופית למפגשים עם פורטו, אייאקס ו-ולנסיה מכל האפשרויות שהיו שם, זה באמת מזל לא מי יודע מה. ותוסיף לכך את העובדה ששתי האנגליות בליגת האלופות קיבלו את שתי היריבות שנראות הכי קשות מבין אלו שהיו יכולות לקבל. זה לא עניין של משהו שפעם היה ניצחון בטוח, כי אני לא חושב שאי פעם מפגש נגד פורטו, אייאקס, ולנסיה או קבוצה מאיטליה יכול להיחשב באנקר. אלו פשוט ההגרלות מהקשות אם לא הקשות ביותר שניתן היה לקבל.
נשבע לכם שבבוקר קמתי עם תחושה שהמנצ'סטריות יקבלו את פורטו ואייאקס. אמנם אלה לא בארסה ומסי אבל סוף סוף נוכל לקבל הערכה לכיצד תתמודד קבוצת כדורגל ספרדית בלילה גשום בסטוק. עונה נוספת שיורופה ליג מספקת משחקים יותר מעניינים מלג"א. אני מרוצה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
המשחק של סטוק לא יהיה מדד, התגובות פה כאילו זה יראה שאם סטוק יביסו 4-0 אז מה הקבוצות שוות/הליגות או אם ולנסיה תנצח.. אני דווקא חושב שההגרלה של יונייטד היא סבירה מאוד, אני אישית כאוהד אתלטיקו לא היה לי בעיה לקבל את אייאקס, נשאר מהם רק השם..הקבוצה חלשה ואפילו האוהדים שלהם ממה שאני קורא בתגובות מספרים על כמה שהקבוצה לא יציבה ככה שאני לא רואה שום סיכוי ליונייטד לעוף סיטי מנגד נדפקה ופורטו תהיה משוכה מאוד מאוד קשה, מזלם שהמשחק הראשון בדרגאו ככה שיוכלו להכריע את המפגש באנגליה בקשר לליגת האלופות אני לא רואה סרט שנאפולי מדיחה את צ'לסי, ארסנל-מילאן זה מפגש שווה כוחות ולדעתי סגנון המשחק של נאפולי היה מקשה יותר לארסנל מאשר מילאן
אתה לא מבין. זה בגלל שבתקשורת האנגלית יש כמה אנשים שאמנם חושבים שמסי שחקן נהדר אבל שהוא לא יצליח נגד סטוק בלילה גשום בבריטניה סטדיום. מאז שזה יצא, לפחות אני, צוחק על זה. ידוע שהדבר היחיד שניתן להסיק ממשחק אחד זה התוצאה.
עכשיו אנחנו צריכים לסמוך על טורס והחברים שלו בצ'לסי להתקדם כמה שיותר בליגת האלופות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כדי שהדירוג האירופאי של הפריימיר ליג לא יהרס יותר מדי, אחרי העונה החלשה הזאת של אנגליה באירופה. וגם סטוק מחר מארחים את וולנסיה, הקבוצה מספרד מגיעה בכושר דיי חלש במשחקים האחרונים, ואני מעריך שאם הספרדים יעלו לשלב הבא, הם יצטרכו להתבסס על הופעה שלהם בספרד, ולא על המשחק בבריטניה סטדיום.