היה טוב אצלנו אבל כמו האווירון גם הוא הלך אחרי הכסף, שהיה אז אצל רובי שפירא מה שפגע לו בקריירה. אגב עוד שחקן שנפגע בעקבות העזיבה של חיפה זה ראובן עטר, גם הוא הלך לכסף הגדול של הנדבן החדש ומאז הקריירה שלו התחילה לדשדש.
גולן חרמון? אנדרייטד? האיש שעד היום כשהוא רואה שחקן שחום עור הוא עובר לצד השני של הכביש? זה שפשוט פינה לאוגבונה את הדרך באותו יום עצוב וקריר בבלומפילד? וואלה הפתעת אותי. ויצחקי, אוברייטד? באמת שהדיון מפתיע אותי. בעיניי ברק הוא אפילו אנדרייטד. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
עטר ואייל היו שני דובים במלונה אחת. הם כבר לא יכלו להיות ביחד. זה לא קשור לכסף. עטר גם בהפועל חיפה היה שחקן ליגה מעולה ובעונת 1995/96 היה סגן מלך שערי הליגה אפילו עם 21 או 22 שערים. זו עונתו הפוריה בקריירה. אחר כך כשבא גוטמן והיה צריך לרוץ יותר, אז זה כבר לא היה בשבילו. אם רפי כהן היה טוב, אז לא היו נותנים לדוידוביץ' צ'אנס. ניר קיבל משחקים בגיל 19 בגלל עניין מקצועי.
אוף טופיק דוידוביץ' רשם הרבה הישגים בקריירה שלו אבל הישג השיא שלו היה שאת הכדור הראשון שהוא הוציא מהרשת היה מאת אלי אוחנה. מה שנקרא - זכה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אני חושב שזה מאוד תלוי חוג האוהדים בו אתה נמצא. אני לא יודע איך בצד אוהדי בית"ר (זכור לי שאתה אוהד שלהם) הוא הוזכר, אבל כאוהד קבוצה אחרת, אני זוכר שכל מחזור סיקרו אותו, דברו עליו, צהלו כשזומן לנבחרת והתעצבנו כשהוא לא. תמיד דברו עליו כחלוץ העתיד.
אני מאוד אוהב את עמית בן שושן (גילוי נאות: היה חבר טוב לשעבר) ואני שמחתי שהוא זומן לנבחרת אבל למעט תקופה מאוד ספציפית עם לואיס פרננדז, לא היה לו קייס לכלום. אם כבר אבירם קיבל הרבה יותר קרדיט. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הזכרתי בפוסט את בן לוז וארחיב. ב2003 לדעתי, הוא ובני יהודה רצו חזק בליגה, לא היו מועמדים לזכייה אבל היוו מכשול בפני כל קבוצה שעמדה מולם. מהרגע שגמר את העונה הקבוצה פשוט כבתה ולא הפסיקה להפסיד. עוד שיחקו שם: אלי אבארבנל, אנדונוב, חזי שירזי, בן שמעון וחסארמה (הערבי הראשון בקבוצה, עוד אנדרייטד).
ברית המועצות ויגוסלביה הביאו לפה לא מעט שחקנים מעולים שככל הנראה היום לא היו דורכים פה בלי 1M בארנק. עוד דיון שלם משל עצמו. באטורינה היה שחקן כל כך מכוער, אבל זה לא קשור, הוא היה שחקן שדוחף קדימה, שקט שקל היה לאהוב, גם אם אתה לא אוהד בני יהודה. אגב לא היה בשנה שציינתי.