הבעיות שעושים לרוסו עם הנבחרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Tomzo, ‏13/12/02.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביית"ר היו צריכים לגמור עם כל השטויות האלה חודש לפני..כל העיקובים האלה היו בגלל טעויות של ביית"ר..
    וזה ידוע שביית"ר משארו רק בגלל שהם ביית"ר ולא משנה מה תגיד זה ככה..
    אתה זוכר שגם אז מכבי ירדו ליגה והאריכו בשבילם את הליגה?
    ככה זה תמיד היה..הקבוצות עם השם[כן כן גם ביית"ר הזכה והטלית שכולה תכלת שלך] קבוצות עם שם תמיד קיבלו קומבינות!תמיד!

2. Ilan Member

עזבו אותכם מזה, וידוקה אולי תסביר לנו איך שנה שעברה במשחק גורלי על הירידה לליגה הלאומית- משחק בית של קרית- גת נגד בית"ר ירושלים, אז המשחק "פתאום" הועבר מקרית-גת לאשדוד(נראה לי, לא סגור על אשדוד), אהה? גם זה לא קומבינות? דיי אתה חושב החיים יפים אין קומבינות בעולם. ככה זה החיים, אין אחד שלא עושה קומבינות.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא..כולם עושים קומבינות חוץ מביית"ר..הם קונים שחקנים ובדרך כלל לא משלמים להם..ככה זה הכי טוב..

4. Ilan Member

פחחחחחחחחחח
    רק דיברנו על בית"ר, וכבר מגלים שהאמר,שחקן שלה לשעבר, מטעה משחקים. אם הוא עשה את זה בהונגריה, לכו תידעו אם הוא לא עשה את זה בישראל, אבל זה בית"ר הם חפים מפשע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...&ArticleID=3682

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטית קצת מהדיון..אם אתה רוצה תפתח על זה דיון..
    בכל מקרה קצת סטינו מהדיון..הדיון הוא על רוסו..
    וידוקה אתה מתבקש לו לענות על הכתבה האחרונה בדיון הזה..

6. לירן-ביתר Member

ועכשיו זה עוד יותר סופי:
    רוסו ויתר על האזרחות!!!!!!!!!!!
    זה מראה באמת כמה רוסו אוהב את הארץ ושכל מה שהוא רוצה זה נבחרת. הוא מעדיף להיות
    שחקן בנבחרת קרואטיה מאשר אזרח בישראל. אם הוא באמת היה אוהב את הארץ זה לא צריך
    להיות ככה. איך בכלל רוסו חשב שהוא יוכל להיות גם שחקן בנבחרת קרואטיה וגם אזרח ישראלי?
    גם אם זה היה בסדר ולא היו מבקשים ממנו לוותר על האזרחות הקרואטית, זה בכלל לא מתאים.

7. AFC Member

ג'ובאני רוסו ויתר על אזרחות ישראלית. שחר לא ישחק שוב עם 6 זרים.

איזו הקלה.

8. Ilan Member

למה שהוא ירצה אזרחות ישראלית אם הוא יצרך לשלם פי שתיים מיסים על המשכורת שלו (גם לקרואטיה משהו, וגם במקרה שהוא אזרח ישראלי אז לישראל).
    והכי חשוב, למה שהוא ירצה להיות אזרח ישראלי אם הוא צריך לוותר על האזרחות הקרואטית שלו, הטימטום הזה הוא מייד אין יזראל, איך אדם יכול לוותר על האזרחות של המולדת שלו- ואת אותה מדינה הוא מייצג בנבחרת, אני לא הייתי מוותר על אזרחות של המולדת שלי, ובטח שרוסו לא יכול להרשות לו את זה אחרי שהוא משחק בנבחרת של אותה מדינה- אתם יודעים איזה לינץ' תקשורתי יעשו לו בקרואטיה במידה והוא יעשה את זה?
    רגע, נגיד ואבי תקווה היה מקבל אזרחות שוויצרית ומוותר על האזרחות הישראלית שלו, היו עושים עליו לינץ' תקשורתי, הוא היה מחוק מבחינת כל הישראלים וכל פעם שהוא היה בא לישראל הוא היה מקבל המון "ברכות", אז למה שהוא יעשה את זה? כנ"ל רוסו- מה לעשות רוסו ממש לא טיפש ובטח שלא פראייר.

9. שגיא Guest

רוסו ויתר מכיוון שאם היה מקבל את האזחרחות, היה עליו לוותר על האזרחות הקרואטית, משמע שהוא לא יכל יותר לשחק בנבחרת הקרואטית. אני לא מבין אתכם, זה מאוד מובן מה שהוא עשה. הוא לא יוותר על האחזרות הקרואטית שיש לו, ויאבד את האפשרות לשחק בנבחרת הלאומית. זה ברור. הרי בנבחרת ישראל הוא לא יוכל לשחק, אז הוא לא רוצה, ושוב זה מובן מאוד, להישאר קירח משני הצדדים.

ועוד משהו, שר הפנים, פורז, החליט להעניק כל שנה אזחרות לספורטאים מצטיינים, כך שגם טרטיאק, וגם מגאמדוב (שאגב, הפך מועמד לנבחרת), אמורים לקבל הזדמנות בקרוב. ש"ס כמובן מוחים בתוקף, אבל הרבה הם לא ממש יכולים לעשות. אלי ישי כבר לא שר הפנים.

10. ליהי Member

מי שבא בטענות לרוסו בגלל ההחלטה לוותר על אזרחות הוא פשוט טיפש אין לי מילים אחרות לתאר את זה הרי!

רוסו השתדל מעבר לכוחותיו לקבל אזרחות ובתור אדם שהגיע לארץ רק בשביל העבודה שלו הוא לא אמור למחוק את העבר שלו אז הזהות שלו ואת המדינה שלו בשביל להיות אזרח ישראלי (גם ככה עצם העובדה שהוא היה מעוניין להיות אזרח ישראלי יפה כשלעצמה)

ורועי-אני מקווה שעכשיו אתה רגוע
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. לירן-ביתר Member

לרוסו יותר חשוב להיות שחקן נבחרת, לא משנה איזה נבחרת, מאשר להיות אזרח ישראלי. ככה שאף פעם לא הייתה סיבה לתת לו אזרחות.
    בסוף ראו שהוא סתם עשה צחוק מכולם. הגישה של שינוי גרועה, אלי ישי הרבה יותר מתאים להיותר שר הפנים.

12. ליהי Member

מההההההההההההה?!?!?!

למה שינוי לא טובים בדיוק לטפל בענייני פנים? כי הם לא גזענים מספיק? כן,זאת באמת בעיה.... נסדר בשבילך משהו

אלי ישי באמת היה עילאי בתפקידו כשר פנים, הפלה אנשים על ימין ועל שמאל.
    באמת איך רוסו מעז.... :roll:

13. לירן-ביתר Member

אני מתכוון שההחלטה שלהם לתת כל שנה אזרחות לספורטאים המצטיינים זאת החלטה דפוקה.

14. Emil Member

אתה מגזים. אני מבטיח לך ששנה הבאה ברונו הייס וישמעל אדו לא יקבלו אזרחות...
    כל "שחקן מצטיין" שבכלל יהיה מועמד לאזרחות יהיה חייב להיות בעל וותק של כמה שנים טובות, אני בטוח. תראה איזה אנשים מקבלים עכשיו אזרחות...יש לך את ג'ובאני רוסו שנמצא כאן מ96, מגמאדוב מ95, סרגיי טרטיאק (שאני לא זוכר ממתי הוא פה, אבל מספיק זמן...) ושורה אובארוב שבשעה טובה ומוצלחת יקבל דרכון ישראלי (עכשיו תגיד שזה שמשרד הפנים חיכה כל כך הרבה שנים כדי לתת לו אזרחות זה צודק, ורק עכשיו הוא גם מקבל את הדרכון, 4 שנים לאחר האזרחות, וגם זה רק בזכות השר החדש).
    זה לא אנשים שבאו וכבשו 20 גולים ויודעים להגיד רק "מניאק" ו"שש-בש", זה אנשים שהצהירו מזמן שם קושרים את עתידם לישראל ושאין להם הרבה כוונות לעזוב את המדינה לאחר הכדורגל (למרות שחיים זה חיים ולך תדע מה יקרה מחר), ואני די בטוח שההחלטה פה צודקת.

וסתם נקודה לסיום: פולין נתנה אזרחות לספורטאי מצטיין תוך שנה ובזכות זה היא העפילה למונדיאל. נקודה למחשבה?

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל זאת החלטה מבורכת שרק תעזור לספורט בארץ וגם תביא שגריר או שניים לארץ בארץ אחרת
    דבר שני אני באמת חושב שאם אתם לא מבינים את רוסו בזה שהוא ויתר על האזרחות עכשיו אז אתם אטומים וחבל על הדיון הזה בכלל..