זה לא רק האברץ, חוזר ואומר, בניית הסגל שלו, והיציאה מחלונות ינואר - קיץ הן נוראיות, שם לעצמו מקלות בגלגלים. בקיץ האחרון זה מאוד מורגש כי סוף סוף הרגיש שהסגל שלנו עמוק מספיק בשביל אליפות, עד שהחליף את אדי, אמיל ונלסון בגופה של סטרלינג. גם מרינו עבר מתחת לראדר, ועוד קשר מוגבל פיזית זה פחות מה שהיינו צריכים לרוטציה. הכושר הטוב של פארטי די מעלים את הבעיות באמצע (+ הכושר הירוד של רייס), אז רוב הפוקוס הולך להתקפה. בההגנה המחדל היחידי הוא שקיוויור עדיין חלק משמעותי מהסגל, אבל על זה אשים כוכבית של חוסר מזל, שקלפיורי וגבריאל נפצעו יחדיו, אבל גם כאן צריכים להחליף את קיוויור כמה שיותר מהר.
הסגל של ארסנל שווה אליפות. ראינו את זה גם בשנתיים האחרונות. האם זה אומר שלא לקחת אליפות זה אוטומטית כישלון, זו שאלה פילוסופית. אבל שווה אליפות, וודאי שהוא שווה.
הסגל כמובן שווה אליפות, אבל עדין אפשר לבקר מאמן שמוציא כסף על רכש (ולא מעט) ועדין לא פותר בעיות שבולטות בסגל כבר מעל לשנה.
היה לו קיץ שהסתכלתי על הסגל שלו ואמרתי זה שווה מאבק אליפות, בדוק. ברמת הכדורגל היה אולי חודש וחצי שהם נראו כמו קבוצה שתאבק על אליפות. וזה לא מגיע בוואקום, הוא כבר הראה במשך שתי עונות שקשה לו גם במאבקי אליפות. אתם מבזבזים כשרון נדיר בקבוצה הזאת. אגב, העניין הזה שאין חלוץ בקבוצה הזאת זה עליו. הוא רוצה שם את קאי.
נקודה עקרונית שממש מפריעה לי, ביותר מידי משחקים אנחנו מתחילים עם 3 שחקנים התקפיים בלבד, בדרך כלל זה ברונו הוילן ואמאד, ורק כאשר נמצאים בפיגור, אמורים מכניס עוד שחקן או שניים שהם עם אורינטציה התקפית כמו זירקזי וגארנצ'ו. אני חושב שנגד לפחות חצי ליגה אפשר להתחיל משחק עם יותר שחקני התקפה, ובכלל לא משנה לי לצורך העיניין המערך שאמורים בוחר, אם הוא מתעקש על שחקן קו אחד בכל צד, אפשר להתחיל עם אמאד וגארנצ'ו ולא עם דאלוט ומאזראווי/כל שחקן אחר שם. ובכלל, צריך לשחק יותר על מעברים ומשחק מהיר באחוז גבוה יותר של מהלכים, וכל זה עד שיצליח להביא 4-5 שחקנים להרכב בכדי לשחק את "הפוזישיין" שלו אם זה כל כך חשוב לו. ...........וחוץ מזה תראו מה קורה שגארנצ'ו ( הגם שלא ממש חד ומדוויק כרגע) הוא שחקן הקו הקידמי שלנו ולא דאלוט, תראו איזו אנרגיה התקפית הוא מביא, מה יש להתלבט בכלל, גם כשהוא מתחיל כביכול "באופן רישמי" כאחד מ ה "10" הוא בורח לצד מאד יפה ומסכן כמעט כל יריב.
בהרבה משחקים שגארנצ׳ו פתח הוא שיחק מתחת לחלוץ והוריש את כל האגף לדאלוט. אתמול הוא נכנס ושיחק באגף וזה התאפשר בין היתר כי זירקזי שיחק במרכז מאחורי הויילן. גארנצ׳ו צריך לשחק שם עד לקיץ והייתי ממליץ לנסות יותר מפעם וחצי בעונה את זירקזי בתפקיד המקורי שלו. אפשר לחשוב שמאיינו באמת שווה העונה את כל האמון במגוחך הזה בהרכב ועוד כ״10״. מאזראווי יהיה אחלה של בלם בסגל למערך הזה, גם אתמול היה הכי חד בהגנה עם הכדור ובלעדיו. אחרי שליסנדרו שווק חיים הוא גם הבלם היחיד כרגע(אולי גם שואו בעוד איזה שבועיים) שיכול לקדם את המשחק מהקו הגנה הזה בלי לשקשק. ווינגבק אף פעם לא היה התפקיד שלו, יש לו רצון ואינטילגנציה אבל אין לו את היכולות הפיזיות להחזיק לבד אגף שלם. בנושא אחר, מר-כוס אדוארדס, ברנלי.
חחח ניפחת את הפרצוף אזדח סוג ב'\בועל בינייאן הזה מעבר לכל פרופורציה אפשרית. השחקן הזה לא צריך להיות פה בקיץ-פנרבחצה או גלאטסריי זה מכובד עבורו יכול לקחת איתו גם את הנגר המסריח בקישור שבגללו קיבלת את הגול הראשון. ואם זה היה גמר האירופית מול בילבאו או פרנקפורט? זו עילה למשפט עם חבר מושבעים פדרלי לבן והתוצאה היא 25 to life או בז'רגון יאנקי מכובד ומדוקדק "life imprisonment without the possibility of parole". אמרתי לכם בדיון. גרנאצו הזה עם קבלת החלטות של נעל. לא פלא שצלסקי ונאפולי נמנעו לשלם 70 מיליון (יורו) פחות מ60 מיליון ליש"ט (!). צריך ווינגבאק ברמה הכי גבוהה שיש אם כבר ממשיכים בשיטה העלובה הזו. אמורים גם מקבל כאפה לפרצוף מידי משחק - נכון יש לו סגל עלוב. אבל אם היה לו סגל טוב הוא היה יורק דם לנצח. הימים של פמליקאו וסנטה קלרה שקיי מאונן עליהם are long gone. #בן39זהבן15במונחיאימוןקבוצה. #הלאה. #לאלומדיםכלום.
Plymouth Argyle 0-1 Liverpool - BBC Sport הפעם הקודמת שפלימות וליברפול נפגשו. משחק חוזר אחרי תיקו מאופס באנפילד. חלוץ הפועל ב"ש בהווה ארנולד גריטה פתח אצל המארחת.
המצב בבלמים מזעזע. אתמול עשיתי סימולציה לתוצאות בליגה, יצא לי שהפסדנו אליפות בנקודה. אנשים לא מבינים כמה המצב שלנו גרוע.
מסקרנות עשיתי גם, יצא לי אליפות בהפרש 3. וזה כשבכל משחק קשה שמתי תיקו, כשבמציאות כנראה ננצח כמה ואולי נפסיד כמה. בכל מקרה יש לנו ריצה קריטית של משחקים בקרוב, נהיה יותר חכמים במרץ.