המשחק של צ'לסי מול ווטפורד לא משודר בשום מקום... איך דבר כזה קורה עדיין אני לא מבין. סיטי בנתיים בפיגור בבית דקה 50.
וביינתים, גם באקרינגטון, שהפסידה ליאוביל בסיבוב הקודם, מצאו דרך מעניינת לעשות כסף מהשם של מנ' יונייטד: Accrington sell tickets for Manchester United game that will never happen | Football | The Guardian
משחק איום, אבל בניגוד לברבש ואיווניר שחשבו שהם צופים בסנסציה הכי גדולה בתולדות הכדורגל, מי שעוקב אחרי הקבוצה בשנים האחרונות לא הופתע. אחרי החילופים והשינויים היה שיפור קל, ואני מקווה שואן חאל הבין מה המערך הנכון עבור הקבוצה ובעיקר מה לא.
זלצר אובייקטיבי במשחקים של ליברפול בערך כמו שאני אהיה אם אני אפרשן משחקים של יונייטד. בלתי נסבל כמעט כמו היכולת של ליברפול.
הגרלת הסיבוב הרביעי: 1 Southampton or Ipswich Town v Crystal Palace 2 Cambridge United v Manchester United 3 Blackburn Rovers v Swansea City 4 Chelsea v Millwall or Bradford City 5 Derby County v Scunthorpe United or Chesterfield 6 Preston North End v Sheffield United 7 Birmingham City v West Bromwich Albion 8 Aston Villa v AFC Bournemouth 9 Cardiff City v Reading 10 AFC Wimbledon or Liverpool v Bolton Wanderers 11 Burnley or Tottenham Hotspur v Leicester City 12 Brighton & Hove Albion v Arsenal 13 Rochdale v Stoke City 14 Sunderland v Fulham or Wolverhampton Wanderers 15 Doncaster Rovers or Bristol City v Everton or West Ham United 16 Manchester City v Middlesbrough
משחקים כמו אתמול בווימבלדון הם הקסם של הגביע האנגלי מגרש קטנטן (אבל מפוצץ), שיפוט נוראי מבחינת היצמדות לחוקה (אבל נהדר בשביל הקצב), שחקנים שלא מצליחים לעצור כדור (אבל רצים כמו חיות), קבוצת מיליונרים מול קבוצת ליג 2 (אבל משחק צמוד) ומפלצת אחת שכבשה מול הקבוצה האהודה עליה וקיבלה את החלוצה של ג'רארד הנפלא. Watch Billy Crawt's Vine "I'm so done, #akinfenwa #LFC #AFCW" Watch @JackFremmy's Vine "#Akinfenwa goal, vs #LFC #Liverpool #BeastModeOn" Watch Haz's Vine "Beast"
זה הלך קשה אך בסופו של דבר לוקאקו מבקיע בתוספת הזמן ומשאיר את אברטון בתמונת הגביע, לפחות עד המשחק החוזר באפטון פארק. ג'יימס קולינס מווסטהאם היה מספר 1 על המגרש. https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s720x720/10923631_10152484664286277_4669695579098197700_n.Xxx?oh=986ffd372cae4ac1e958181eb49abc0d&oe=552728E2 המון לחץ השתחרר, בתקווה שמכאן נצא לדרך חדשה.
במשחק החוזר, ווסטהאם מנצחת 9-8 בפנדלים דרמטיים במיוחד ועולה לשלב הבא. VIDEO West Ham United 2 – 2 Everton [PEN: 9-8] Highlights - FootyRoom השוער אדריאן עם שער הניצחון. http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03164/Adrian_3164087b.Xxx
טוטנהאם פיגרה בוויט הארט ליין (בהרכב חסר) נגד ברנלי 2-0 כבר בדקה השמינית אבל ירדה למחצית בשוויון וניצחה 2-4. סאות'המפטון ניצחה את איפסוויץ' 1-0 בחוץ.
https://pbs.twimg.com/media/B8Dmm7-CQAA_SzC.Xxx 3-5-2 כמובן, אין מה לעשות, לפי הדברים שואן חאל אמר השבוע זה כנראה יהיה המערך שלנו לנצח נצחים. לפחות השטות של די מאריה חלוץ נגמרה, ווילסון שהיה טוב מול ק.פ.ר כמחליף פותח עם פלקאו. הררה ממשיך להיות מיובש. אני בטוח שנראה משחק דומה לזה ביאוביל-בלי שום שיקוף להבדלי הרמות, ובטח שלא טיול בפארק. נקוה רק לא להיות חתומים על ההפתעה הכי גדולה בתולדות המפעל.
לא מפתיע בכלל. להפך, אם היינו מובילים ומבקיעים בקלות הייתי מופתע. קיימברידג' פראיירים אם הם לא מנצחים את זה. בטח יש אדם אחד שמסתובב עכשיו ברחובות קיימברידג' שמחוץ לאצטדיון, לא מתעניין בכדורגל, ולא מבין למה פתאום נפל עליו כדור של די מאריה.