התוצאה עצמה היא לא אסון גדול-בעונה בלי אירופה זה לא ייצור עומס מיותר, ובאולד טראפורד סביר שנצליח להתגבר עליהם. גם אצל פרגוסון היו לנו תוצאות כאלה, זוכרים את ברטון אלביון? אבל האסון הוא המשחק עצמו. זה לא יכול להמשיך ככה. לא יכול להיות שהקבוצה תגיע לכל משחק, גם מול קבוצות ליגה רביעית, במטרה להוציא ממנו את העוקץ. לא ייתכן שהשחקן היחיד שנותן קצת ברק וחוכמת משחק, הררה, מיובש לטובת בול עץ עם תלתלים. הניסיון הזה לבסס את הקבוצה על החזקה בכדור לא מתאים למועדון, לא מתאים לכדורגל האנגלי, לא מתאים לחומר השחקנים, ואן חאל הגיע עם תוכנית עבודה מהבית ולא סוטה ממנה בסנטימטר.
אני אחרון מעריציו של בול העץ עם התלתלים, אבל כמבקשים ממנו לשחק באגף, הטענות צריכות להיות מופנות כלפי מישהו אחר. לא מסכים עם זה שפוזשן-פוטבול לא מתאים לאנגליה. מה, סיטי וליברפול (עונה שעברה) לא מחזיקות הרבה בכדור? בוודאי שכן, אלא שיש למשחק שלהם גם תכל'ס, וזה כל ההבדל שבעולם. גם לא מסכים עם זה שסגנון כדורגל X מתאים/לא מתאים למועדון כדורגל Y. דברים משתנים. נכון, ברצלונה זה מועדון שבעשור וחצי האחרון מתאפיין בשליטה בכדור, ריאל מדריד של השנים האחרונות זה התקפות מתפרצות... גם אנחנו תחת פרגי... אבל רוב קבוצות הכדורגל בעולם הן חסרות זהות מבחינת סגנון משחק קבוע, וכל מאמן חדש שמגיע מנחיל את הכדורגל שלו. למשל באיירן: פוזשן פוטבול של ואן חאל, כדורגל הרבה יותר ישיר של היינקס, ושוב פוזשן פוטבול של גווארדיולה. זה קורה כמעט בכל מקום, כמעט כל הזמן. חלק מזה שפרגי כבר איננו, זה להפנים את העובדה שאנחנו לא ת-מ-י-ד נשחק על מתפרצות קטלניות, אלא אם זה יהיה אחד הקריטריונים למינוי מנג'רים אצלינו. מה שכן, מסכים בהחלט עם זה שזה לא מתאים לחומר השחקנים שיש לנו, ושאדון גאון לא מוכן לזוז בסנטימטר מהתכניות שלו. אני אפילו לא בטוח שסביר שנתגבר עליהם בבית. אנחנו עד כדי כך גרועים, ואני מאמין שצריך להגיד את זה לעצמינו פעם ועוד פעם (לא אני ואתה, אלא האנשים במועדון) כדי שמישהו יפנים שמשהו מאוד, מאוד לקוי במנ. יונייטד. אין לי מילים לתאר את זה.
שונא מאמנים עקשנים. אם הוא ידבוק במערך הזה עד תום העונה אני אתמוך בפיטוריו גם אם נגיע לצ'מפיונס. זה רע מדי עבור הכסף שהושקע
מה לעזאזל קורה פה?!!?!?! במפורד מנצחת 4-2 את צ'לסי אחרי 2-0 של צ'לסי. בגשר. מידלסבורו עם 2-0 באתחיאד על סיטי. לסטר מעיפה את טוטנהאם עם 2-1 ככשני השערים ב8 הדקות האחרונות. פאלאס מעיפה את סותון עם 3-2.
אולי בכל זאת מנצ'סטר זכה אתמול שלא הפסידה, כל כך הרבה הפתעות.. מעניין מה יהיה עם ליברפול, לדעתי הם עפים 1-0 משל של הסקי
מטורף, לחשוב שצ'לסי עוד הובילה בביטחה 2:0 דקה 75. מי שהימר עד שבראדפורד מנצחת מיליונר ומי ששם אז שהיא מנצחת 4:2 עלה לפני כמה דק' למקום הראשון בעשירי העולם ועקף את גייטס, באפט וסלים. ההרכב של צ'לסי: צ'ך, קייהיל, אובי מיקל, אוסקר, דרוגבה, רמירז, רמי, אספיליקווטה, סאלאח, זומה
וואו, פשוט הזוי. אם אנחנו עוברים את בולטון הדרך לגמר נראית פתאום הרבה יותר פשוטה, אבל ביום הזוי כזה פתאום נראה שרוב הסיכויים הם שבולטון עוברת אותנו.
לא זכורה לי פדיחה כזו של צ'לסי בגביע. היא נחשבת לקבוצת גביע טיפוסית כבר הרבה שנים. אפילו אברם הודח מול ברנלי שהייתה בצ'מפיונשיפ
הפנים של מוריניו כשנשאל אחרי המשחק "מה קרה שם?"... http://s29.postimg.org/hp23pkiuf/image.Xxx BBC Sport - Chelsea 2-4 Bradford: Jose Mourinho calls upset 'a disgrace'