כמובן שמיניולה הוא חרא עצום, לכולם זה ברור. בל מאטיפ בגול הזה. יש לנו אוהדים שחושבים שהוא לא זבל של בלם. רק תראו מה הוא עשה בגול השלישי. מה לעזאזל הוא ניסה להרחיק עם עקב המטומטם הזה?? זאת צריכה להיות הרחקה פשוטה מאוד. סה"כ עוד משחק שמראה שלא צריך רכש. בכל מקרה ויתרו על העונה הזאת.
הכי חשוב טופ 4. כדי שנעפיל לאלופות. לזכות באלופות או בגביע או במשהו זה לא מה שחשוב. מקומות 4. מזכיר לכם מישהי? ואז יגידו לי איפה אתה ואיפה אלעד...כל כך הרבה חורים אני רואה בסגל הזה והם מחכים לקיץ. בושה. גם אם ייגמר פה 10-3 לנו אני לא ארגע ממה שהם עושים לנו בינואר ובקיץ. בחיים לא איבדתי אמון במועדון כמו ב2 החלונות האלה.
מה כזה קדוש בשטף הזה שאתה מדבר עליו אלכס? במיוחד כשאתה יושב בבית, רואה את כל ההילוכים החוזרים והפרשנות ובתכלס לא מרגיש מנותק. אני מבין את הנקודה שעבור האוהדים במגרש אין מושג מה הולך וזה משהו שצריך לפתור עם מסכים על המגרש (שקיימים כבר היום בכל איצטדיון רציני), אבל מעבר לזה זה פתרון מצוין.
עם הזמן זה גם יהיה יותר מהיר. טיפה סבלנות. זה צריך להיות בכל משחק כבר מזמן, הזוי שחיכינו עד לינואר 2018 בשביל דבר כל כך בסיסי. וזה מן הסתם הייתי כותב גם אם כל ההחלטות היו לטובת ווסט ברום...אני כותב על זה כבר שנים.
קדוש ובטח באנגליה. זה ממש מפריע העצירות הארוכות. לא רוצה לחשוב מה שופט כזה יעשה בארץ כשממילא עוצרים את המשחק סתם מלא פעמים. חייבים לקבל החלטות תוך חצי דקה וגם לא לעצור כשהכדור במשחק. בדיוק כמו עם עבירה. למשל בפנדל אם השופט לא ראה שימשיכו לשחק ובינתיים שופט טלויזיה שיבדוק.
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27332517_1706787322693358_2465785550009541283_n.Xxx?oh=8f4692301d9f36ed8bfb2fef9a743e0b&oe=5B249AF9 מקווה ש - @oranfu עדיין בחיים אחרי החילוף הזה.
אם היתה לי עוד איזה תקווה או משהו כזה לראות משהו במועדון הזה הייתי קופץ מהחלון בגלל החילוף. אבל אני כבר ויתרתי על העונה (ובכלל גם על העתיד). מבחינתי זה פשוט פחות משחקים שאני אאלץ לראות את השחקנים הזבל האלה.
אז בדיוק לפני 5 שנים אולדהאם הדהימה את ליברפול בגביע. ב - 2013/14 ליברפול הודחה באמירויות. 2014/15 - הפסידה לאסטון וילה בחצי גמר בוומבלי 2015/16 הדחה מול פטישים בבוליין אחרי תיקו באנפילד. 2016/17 הדחה ביתית מול וולבס 2017/18 הדחה ביתית מול ווסט ברום תוך 6 שנים 3 הדחות מבישות, וחוץ מזה הפסד לקבוצת תחתית מבירמינגהאם. בוליין ואמירויות עוד בסדר. מגוחך שבקבוצה עם תואר אחד של גביע הליגה מאז 2006 לא שמים יותר משקל על המפעל הזה. אבל מי אני שאתלונן.