לא יודע מה אני רואה פה טקטית אבל זה הכדורגל הכי טוב שראינו בחודש האחרון, אז שיהיה. הגנתית אנחנו פתוחים לגמרי, ריס וויליאמס פקטור רק בכדורי גובה וחוץ מזה קונוס. אבל זה מה שיש כי אין בלם. משה על מה אתה מדבר בנאדם?
זה לא ליברפול עד שיהיו בלמים, מה לעשות? התרגלנו להכי טוב שיש, אי אפשר להשלים עם מי שמגיע במקומו. מילא מילא מאטיפ וגומז נגיד או איזה דבר כזה. גם תיאגו...לראות אותו 6 במקום פאביניו זה שונה לגמרי, פאביניו שחקן קשוח, מנצח מאבקים, לוקח כדורים. מה קשור תיאגו ל6? זה לא רציני. מחכה ל21-22.
איזה עונה יש לראשפורד, 15 שערים ועשרה בישולים בחצי עונה. אבל הוא יחטיא פעמיים כמו סלאח בכל יום בשבוע והאלכסים יתעוררו.
אני הייתי מכניס את מאנה ממש עכשיו אחרי עוד טעות קשה בהגנה (שנייה במספר, וזה לא עניין של גיל או ניסיון אלא רשלנות), חצי שעה הוא מסוגל לתת, חייבים להציל את הגביע, תואר שליברפול לא זכתה בו מאז 2005/06, אולי האיזור היחיד בו יורגן נכשל. לא ליברפול ולא פירמינו כובש שער הניצחון הצליחו לפתח מומנטום מה-1:2 הדרמטי על טוטנהאם. זה יישמע קלישאה אבל אני באמת מאמין בזה - ליברפול מיוחדת והשלם אצלה גדול מסך חלקיו. הצטברו הרבה פציעות אבל ואן דייק לא ישוב וצריך להתרגל לזה (לא ישוב העונה). ברצלונה ניצחה בגמר ליגת האלופות ב-2009 את מנצ'סטר יונייטד, הקבוצה השנייה הכי טובה באירופה - בלי דני אלבס, בלי אבידאל ועם אינייסטה והנרי בחצי קלאץ'. כרגע פשוט היא מפסידה כל משחק צמוד או אפילו...כל משחק, צריך לעצור מומנטום שלילי בכוח. אם סולשיאר עובר כשהוא לא צריך אפילו להשתמש בברונו לדקה זה על גבול המדהים כמו שנמני אומר. יש שיפור קל ביכולת לטעמי כשהכדור אצל יונייטד ובכלל גם בהתגוננות, אבל לא שיפור כמו שהשיפור בתוצאות שלה מראה, מעניין עד מתי היא מסוגלת לרכוב על המומנטום.
באמת לא יודע איך זה יגמר אבל גרינווד-קבאני-ראשפורד חייבים להיות שלישיה פותחת קבועה , שלושתם יותר דינמים,חרוצים ומוכשרים ממרסיאל, לא יאמן (או שבעצם כן) שלוקח למאמן חצי עונה לראות את זה
הלוואי היה פיליפס ולא וויליאמס. אחד כדורגלן לא לרמות האלה והשני לא כדורגלן. למה קלופ ממשיך לתת לו ולא לפיליפס? תמוה מאוד.
מקווה שמאנה לא יעלה. תוציא סלאח תוציא פאביניו תוציא אלליסון. תזרוק את הגביע הזה לפח תביא בלם תתרכז בליגה.
לא זוכר שראיתי שחקן עם ירידה כזאת חדה ברמות האלה כמו פירמינו. וזה לא שהוא בן 38 פתאום. כדורים פשוטים בורחים לו. הזוי.