כן, היה באקדמיה של ברצלונה. מוכשר. ריס וויליאמס לא היה מספיק טוב אפילו בנוער שלנו אז אין מה להתפלא שילד שם עליו גול בכזאת קלילות. אבל כרגיל, גם ההתקפה פשוט לא קיימת. יש מישהו שבאמת מצפה משחקן שלנו לשים את הכדור ברשת באותו מצב? ווינאלדום מחמיץ מול שער ריק. חבל שקלופ לא משחרר אותו להתקפה כמו בנבחרת הולנד אומרים לי... חבל שלא משחרר אותו מהמועדון הזה, שחקן כזה עלוב. מקבל כדור על הרחבה ומחפש למסור אחורה, אין דברים כאלה. אנחנו הולכים לאכול השפלה שתהדהד שנים נגד יונייטד. אנחנו עולים עם חובבנים למשחק הזה.
אתה מבין שאנחנו שופכים פה מלל ובקושי ישנים בלילה בזמן שבמועדון שלמים עם פיליפס/וויליאמס. אין לי יכולת כרגע להתייחס לשום דבר אחר מלבד המחדל הזה. זה בלתי נתפס פשוט.
הוא לא רק איטי מאוד מאוד מאוד, הוא גם לא יודע לקרוא מהלכים אז העמידה שלו גרועה ואין לו מושג עם הכדור. דיי נו מספיק.
בכל משחק שעובר אני מבין יותר ויותר כמה אין לעונה הזו ערך ספורטיבי. ערימה של משחקי ידידות עם תוצאות מוגרלות רנדומלית.
בכל משחק שעובר אני מבין יותר ויותר כמה מינאמינו אפס. לשחק איתו 9 זה פשוט בורות. אין לו מה לחפש שם. מקסימום של המקסימום 10/8 במשחק בו אתה יכול לשים מספרים בהתקפה. הנדרסון צריך לשחק בלם. עם כל המינוסים שיש בזה. תיאגו נכנס לקישור וזה עולם אחר. שאקירי גם עושה פעולות שמינאמינו יכול לחלום לעשות. ב5 דקות תיאגו ושאקירי מצאו פה שטחים שיכולתי לתת להנדרסון ומינאמינו 50000 דקות למצוא ולא היו מוצאים.
מדהים כמה תיאגו משנה את המשחק שלנו. נכנס במקום הנדרסון (שלא היה רע) וישר הכל משתנה. פשוט מתקתק את הכדור באצע ומשחק לעומק.
https://pbs.twimg.com/card_img/1347656272347324420/fTMmXC-2?format=Xxx&name=small המסירה הזאת הלכה לשאקירי ולא למגן ימני פנוי לחלוטין. זה כל ההבדל בין המחציות. מוח וטכניקה של שחקן וורלד קלאס שהחליף ניהול משחק שבלוני של מסירות בלתי פוסקות לאגפים והגבהות.
חושב שעשה את זה בגלל שהמועדון ברצף תוצאות רעות. קבעו הרכב שיעלה נגד וילה הנורמלית, לא נגד הילדים. לא שינו את ההרכב המקורי. אין הצדקה לעלות שחקנים בכירים, פאביניו למשל שכל פציעה הכי קלה שלנו גומרת לנו את הסיפור. קלופ כבר לפני כמה חודשים איבד את הראש, ההחלטות לא אופטימליות (דקות לבכירים במשחקים זניחים), ההתעסקות לא אופטימלית (וויילדר, מנ יונייטד) ויש יותר שגיאות מהרגיל. ככה זה כשאתה בונה מכונה מושלמת שיכולה לפרק את הליגה באנגליה שנתיים ברצף ובמקום זה אתה מקבל ACL לשני הבלמים שלך כשאחד מהם הוא הלב של הקבוצה. על הדרך גם 3-4 חודשים בחוץ לקשר שהבאת ואמור להביא רעננות וחדשנות לחלק הקדמי כי הוא 5 רמות מעל יתר הקשרים. זה הרבה לספוג ולעכל. את ליברפול שתוכננה ל20-21, מתי שתוכל לשחק בהרכב המיועד שלה, יהיה קשה מאוד לעצור בליגה. זה סגל מדהים.