אתה על כדורים ? עונה יותר גדולה מהעונה של הטרבל ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx תזכיר לי איזה תואר לקחנו עונה לפני עונת הטרבל,ואיזה רכש משמעותי עשינו בקיץ שקדם לעונת 98 99 האליפות העונה היא הישג גדול,בזה אין ספק אבל גדולה מעונת הטרבל ? ממש אלא ממש לא . את הסיפורים,ספרים,שירים,מילים וכל מה שאתה רק רוצה,אפשר לכתוב רק על אותו חלום רטוב שהושלם ב26 במאי 99 .
הקבוצה היותר טובה באחד על אחד נצחה. קאריק פשוט לא היה קיים על המגרש. למפארד ודרוגבה כל כך "רעים" שאי אפשר לעמוד בפניהם. שאפו.
לא יודע, נכון שב98 לא לקחנו כלום אבל עדיין זו הייתה תקופת השיא של האימפריה של פרגי, אבל עדיין בקיץ הזה רק כמה עשבים שוטים יכלו להמר על אליפות שלנו. ב98 זה היה ברור שזה אנחנו או ארסנל, העונה היו שלוש קבוצות שעל הנייר יותר טובות מאיתנו. תשווה את הסגל של 99 לסגל הנוכחי, תשווה את הרמה של היריבות ב99 לרמה של צ'לסי העונה, ותראה היכן האליפות הייתה יותר מתוקה. כמובן מבלי להמעיט בערך הטרבל, חס וחלילה.
פעם בכיין- תמיד בכיין אני חושב שהוא היחיד שראה פה פנדל. והכי הצחיק אותי המשפט הזה: ""I think the pressure (Jose) Mourinho put on the referee before the game has certainly worked. I'm disappointed with that. " מר לחץ-על-כל-שופט-באנגליה מדבר. ובנוסף הוא גם האשים את הדשא (כי צ'לסי שיחקה על דשא אחר). אוח, אין כמו אף וויסקי אחרי הפסדים!
לא נורא, שימשיך לבכות ולקחת אליפות, המאמן שלכם טועה בכל בכל מה שהוא עושה בזמן האחרון, מיותר לציין שהוא חשב שהגביע יהיה של יונייטד לפני כמה ימים.
"לדעתי מדובר בעונה יותר גדולה מהטרבל" הבנת הנקרא .. . יש הבדל בין להגיד שהעונה הזו גדולה מהטרבל מבין להגיד שהאליפות הזו מתוקה מזו של עונת הטרבל . האליפות ב99 היתה הרבה יותר מרגשת,מבלי לזלזל בך חס וחלילה,אני ממליץ לך לראות שוב איך האליפות הוכרעה אז .מחזור אחרון,יונייטד מפגרת 1:0 בקהאם,וקול משלימים מהפך,והשאר שייך להיסטוריה . בכל מקרה שאלו יהיו הצרות שלנו .
וומבלי היה היום עד למשחק גמר בינוני מאוד. המחצית הראשונה הייתה איטית וישנונית, אפילו ההגנות לא נאלצו לעבוד יותר מדי, אך במחצית השניה ראינו הרבה יותר מצבים ליד שני השערים, תצוגה מרהיבה של רוני, גיגסי וסקולס וכמעט את שער הניצחון של הוולשי. השער של דרוגבה היה נפלא, לאמפרד עם כדור גדול, חבל שבנבחרת אנחנו לא רואים דברים מהסוג הזה. בסופו של דבר, עונה מדהימה, יכולנו להוציא יותר מתואר אחד, אבל לקחנו את המתוק מביניהם. We'll Never Die !
Michael Carrick אולי האליפות הייתה יותר מתוקה (לדעתי, ממש לא), אבל עונת הטרבל זו העונה הכי מוצלחת של מנצ'סטר יונייטד, זה לא משנה עד כמה מתוקה העונה הזאת (והיא מתוקה בצורה שאי אפשר להגדיר אותה). עונת הטרבל עדיין העונה הכי מוצלחת של מנצ'סטר יונייטד, וגם העונה הכי מתוקה (הניצחון על ארסנל בחצי הגמר הגביע האנגלי ששמייכל עצר פנדל לברגקאמפ, השער של גיגסי נגד ארסנל באותו משחק, המהפך על יובנטוס בחצי גמר האלופות, וכמובן הניצחון הכי מתוק איי פעם על באיירן מינכן בגמר ליגת האלופות). אגב, עונת הטרבל הסתיימה רק בנקודה אחת מעל ארסנל, ארסנל היו תלויים בטוטנהאם (אוי הגורל) בשביל לקחת את האליפות, והם הובילו 0-1, אבל גם במשחק הזה עשינו מהפך מדהים שהביא לנו את האליפות.
אף וויסקי צודק ,היה פנדל מאה אחוז! ומוריניו הפעיל לחץ לא ספורטיבי ,לא בסדר, גם הדשא לא התנהג יפה , ואיך לעזאזל השופט הוסיף רק 3 דקות בארכה (מדוע לא 10? ) בימים כאלה אני אוהב אותו ,האף יודע להתעלות ,כן יירבו ,בשמחות ,חג שמח.
משחק שקול סה"כ, אנחנו הגענו להזדמנויות והיינו חייבים לכבוש, רוני היה מצויין. פרדיננד ו-וידה שיתקו לגמרי את דרוגבה עד לשער, אבל אז במהלך פנטסטי של דאבל פאס עם לאמפרד, אי אפשר כבר היה לעצור אותו, זה הדרך לפרוץ הגנות ברכות לצ'לסי (ולאוהדי השיטי, שבגלל שהקבוצה העלובה שלהם לא זוכה בתארים, הם חושבים שתואר של צ'לסי נחשב להם גם)
משחק מזעזע אחרי 90 דקות,יצאתי לשחק כדורגל עם הקווקזים בשיכון בהארכה..לא הפסדתי הרבה. דרוגבה הזה....:|
וומבלי עוצר נשימה, הסדר היה מופתי, כניסה ויציאה מהירה, רק חבל שהמשחק היה אחד המשעממים שראיתי. כ"כ חבל... תמונות ויותר פרטים בלילה...
משחק משעמם וחלש שאמנם יונייטד החזיקה יותר בכדור אבל דווקא צ'לסי תקפה יותר וזכתה בצדק בגביע. אריאן רובן היה הדבר היחידי שהיה אפשר להנות מהמשחק שכשהוא שיחק המשחק רץ ושהוא שוב נפצע המשחק שוב נרדם. נחמד לזכות בפעם האחרונה בוומבלי הישן ובפעם הראשונה בוומבלי החדש!!! אין ספק ששתי הקבוצות פחדו לספוג את השער הראשון בוובלי החדש וזה גם השפיע לטקיטיקה האנטי התקפה.
אני חושב שהדבר הכי עצוב בגמר הזה הוא שכמעט היה צפוי שככה המשחק הזה ייראה. קצת עצוב שמשחק שאמור להיות הדובדבן שבקצפת לעונה טובה למדי נגמר בשיממון מוחלט, אפילו הדרמה שבפנדלים נמנעה מאיתנו הודות לשער יפה אבל לא ממש מוצדק, קשה לי להצביע על קבוצה ש"הגיע" לה כי שתי הקבוצות שיחקו רע מאוד. אני לא זוכר מתי וויין רוני שיחק כל כך רע, אמנם מדי פעם היה קרוב בדריבל לחתום שער ענק אבל היה לא חד ובעיקר פזיז, לקח פעם אחת לרונאלדו כדור כשהיה בנבדל ומנע ממנו 1 על 1 עם השוער, לא הצליח לעצור כדורים שנשלחו אליו, בקיצור רע. גם בצד השני אין הרבה מילים טובות, אולי לג'ון טרי שבאמת סגר יפה חורים מזדמנים של אסיין (לא בלם), בסופו של דבר הוא מרים גביע שהסתיים באחד הגמרים החלשים שנראו בשנים האחרונות, זו אפילו לא התוצאה, מתסכל אותי עד עכשיו להיזכר באדישות של השחקנים, הלו - משחק ראשון בפאקינג וומבלי!!! לא ככה התכוונו שתתרגשו!
עד שלא יגיעו לגמר הקבוצות שמתחת לארבעת הגדולות אז לא תחזור הרומנטיקה של הגמרים הגדולים. התעורר בחצי השני בעיקר עם רוני,אבל בסך הכל הכללי זה היה גמר בינוני מינוס וטקטי כמו באיטליה. מהדקות הראשונות ההגנות הניעו את הכדור כאילו הם לפני סוף ההארכה...