הג'וקר הגדול של חלון ההעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏31/7/13.

1. cityblues beter dead than red

זה מה שכל הזמן התרעתי...שריאל מדריד הורגת שחקנים.

איסקו עשה את טעות חייו שחתם בקבוצה הזו.אם בייל יגיע איסקו ימצא את עצמו מחמם את הספסל בברנבאו,יקבל כמה דקות בתוספות הזמן ואם יהיה ילד טוב יפתח בגביע המלך.

הצרות הכלכליות של ריאל מעניינות את הפופיק שלי (ואת משלם המסים הספרדי הממוצע) אבל אני כל השנה אעקוב אחרי איסקו ואשים לו רגל בכל רגע של תיסכול בתואנה שאצלנו היה פורח.
    וכל זאת,כמובן,-רק אם בייל יביא היכולת שלו מטוטנהאם.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאריק לקח קצת זמן, אבל זה לא התקרב לרמות של המשא ומתנים בנוגע לברבאטוב או מודריץ' ובסופו של דבר זה נסגר אי שם ביולי (צריך גם לזכור שהיה מונדיאל שעיכב עניינים).

סביר להניח שאם טוטנהאם מוכנה לפוצץ סכומים בנוסח שעליהם מדובר בימים האחרונים, לוי ימכור. אני לא יודע אם זה נקרא להיות איש עסקים דגול לומר כל פעם לא למועדונים שיש להם כסף ורוצים מאוד שחקן, עד שהם מגיעים למחיר שאתה רוצה. אני כן יודע שכאיש-עסקים-שעובד-בכדורגל (וזה לא אותו דבר) יש בעיה מסוימת אם אתה מושך דברים שוב ושוב עד לקראת סוף חלון ההעברות, משאיר את הקבוצה בחוסר ודואת ולעתים משאיר אותה בלי מספיק זמן להחליף שחקן שעוזב ברגע האחרון. לוי אולי עושה לטוטנהאם טוב בעו"ש, אבל על המגרש, קצת פחות.

טוטנהאם לא באמת רוצה למכור את בייל ובצדק. 80-100 מיליון פאונד, כמה שזה נשמע מצחיק, לא בהכרח יעזרו לה עד כדי כך. אתה לא יכול להקפיץ את המשכורות במועדון בהתבסס על סכום חד פעמי שקיבלת. כך שאתה עדיין מועדון שלא משלם משכורות עתק, עדיין לא משחק בליגת האלופות, ובדיוק איבדת את השחקן הכי טוב שלך. לא הדרך הכי טובה למשוך שחקנים בדרג בכיר יותר ממה שיש לך, גם אם פתאום קיבלת עשרות מיליונים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/13
  3. אלי מתחן Member

זה שטות גמורה. ריאל מדריד לא גומרת שחקנים. יש פשוט מעט מאוד שחקנים שבאמת מסוגלים להצליח בסיר הלחץ הזה. ברצלונה נכשלו עם לא פחות שחקני רכש לאורך השנים, אבל הם איכשהו יצאו עם סטיגמה אחרת.

4. alexshw Member

אין סיבה ששחקני טוטנהאם יעשו טרור לדניאל לוי. הוא לא מנע מאף שחקן שרצה, להתקדם. פשוט הוא עומד על כך שהוא יקבל עליו את הכסף שהוא רוצה.

5. GentlePunter Member

אז סולדאדו בפנים. סוף לספקולציות על סוארז. ועסקה של בייל תמורת מודריץ' ועוד כמה עשרות מיליונים נראית יותר הגיונית מתמיד.

בתור אוהד ארסנל, הפנים מתכרכמות לצורך בלשחק את המשחק הזה כשהנושא הוא התרנגולים. אבל זה מה שנשאר כאשר הידיעה החמה ביותר השבוע בחזית שלנו היא עסקת חליפין מול מלאגה, בנדטנר תמורת מגן ימני בשם ישו.

Jesus Christ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. d1231 Member

תיהיה בטוח שמודריץ' אחריי הטרור שעבר והעביר יחלוק עליך.

7. alexshw Member

יש את השורה התחתונה. כשריאל הסכימה לשלם את מה שדניאל לוי דרש עליו, אז הוא עבר.
    למה שהוא יצא פראייר? השחקן יכול לחכות קצת.

8. Mellow29 Kopite

מודריץ'? לא רואה אותו חוזר לשם כ"כ מהר, בשום סיטואציה. עם כל הכבוד לאמביציות של טוטנהאם, הם לא יכולים להציע לו שום דבר שלא היה לו שם כבר לפני שנתיים.

ספרס עשו רכש גדול מאוד והוציאו בסביבות ה-50 מ' פאונד אחרי סולדאדו, בנטו הם על 40 מ' פאונד הוצאות. אני קצת סקפטי בנוגע לכוח הכלכלי שלהם ואני נוטה להאמין שלוי בסופו של דבר השלים עם המכירה של בייל ונוטה לפתוח את הארנק ע"ח הכנסות עתידיות.

זה אכן מה שרורי סמית' כתב בטיימס, הכתבה הזו הייתה חינמית לפרק זמן מסוים ונתנה לי את הרעיון לדיון הזה. קצת מתחבר למה ש-JohnTerry26 כתב פה בדיון, ספרס לא צריכים למכור את בייל בקיץ כי אין מחליפים טובים בשוק אז הם צריכים לחכות לקיץ הבא... השאלה היא, מה יקרה בקיץ הבא? מישהו חושב שריאל תשלם 80 מ' פאונד על בייל ב-1 ליולי, לספרס יהיה זמן להביא את המחליפים הכי טובים בשוק במחיר הוגן וכו'? גם בקיץ הבא ההתנהלות של לוי לא אמורה להשתנות, הוא ימשוך את זה כדי לקבל מחיר מקסימלי. בייל אמנם יהיה יותר מתוסכל אבל ללוי לא תהיה סיבה להתקפל בקיץ 2014 אם זה עבד לו בקיץ 2013, אז כל הסאגה תגרר ותמשך ובכל מקרה תפגע מקצועית בקבוצה.

אני חושב שכל ההתנהלות הזו ראויה לדיון רציני הרבה יותר מ"כמה בייל שווה באמת?". הסכומים שנזרקים לא כ"כ מעניינים ובטח בסוף זה יסגר באיזה undisclosed fee שהעיתונים באנגליה וספרד יפרשו כאוות נפשם. "למה שדניאל לוי יצא פראייר"? אולי בכך שהוא לא יוצא פראייר, הוא פוגע מקצועית בקבוצה שלו וזה הסיפור פה. במקרה של מודריץ' הוא הרוויח עוד 10-5 אחוז מהעסקה שנגררה ע"פ עונה שלמה, רווח ראוי בהחלט, אבל כשזה התקזז עם אי הבאת המחליף כנראה שהנזק לקבוצה עלה לו יותר.

9. d1231 Member

לא לפני שפתח בשביתה ושלא נשכח את מה שהוא עשה בקיץ הקודם עם צ'לסי. אם אני לא טועה צ'לסי הציעו סכום גבוה מזה שנמכר לריאל ובאותה עונה הם לא עלו לליגת האלופות.

לא אכפת לו מהשחקנים שלו וגם לא אכפת לו גם להפר הבטחות שנתן לשחקנים בזמן חתימת חוזה (מה שגם אותם שחקנים לא חכמים במיוחד).

10. מזגן Member

איך אפשר לעשות למישהו את המוות במשא ומתן? או שאתה רוצה את השחקן או שאתה ממשיך הלאה. הצד הרוכש עושה לעצמו את המוות. דניאל לוי עושה את מה שהוא צריך לעשות.
    וקאריק רכישה מצוינת ושווה כל פני.

11. GentlePunter Member

סטיבן קאולקר, בלם אנגלי בן 21, עבר לקארדיף תמורת 8.1m£.
    קלינט דמפסי, קשר התקפי אמריקאי בן 30, עבר לסיאטל סאונדרס תמורת 6.0m£.
    ג'ייק ליברמור, קשר אמצע אנגלי בן 23, הושאל להאל סיטי תמורת 0.3m£.
    טום האדלסטון, קשר הגנתי אנגלי בן 26, עבר להאל סיטי תמורת 5.1m£.

האיש אשף. כל שחקן ברשימה למעלה נמכר/הושאל בלפחות 20% מעל הערך שאני (ואולי עוד רבים כמוני) היינו נותנים עבורו. וזה עוד לפני מה שיקרה עם בייל...

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להוסיף לרשימה גם את פארקר שכניראה ישלים היום רשמית את המעבר לק.פ.ר תמורת 2 מיליון פאונד.

אם טוטנהאם רוצה לעשות את קפיצת המדרגה, היא צריכה את בייל. הוא כרגע אחד מהשחקנים הטובים בליגה, שחקן שמנצח משחקים וסוחב אחריו את הקבוצה.
    לאור המשיכה המוגבלת של טוטנהאם קשה לי להאמין שהיא תצליח להביא מישהו בקליבר אז או מישהו שיתרום לה כמו בייל, בטח באמצע חודש אוגוסט.