מכבי חיפה קיבלה הגרלה בינונית ערב האפשרויות שהיו.. אנחנו כבר בליגה של הטובים מכולם עכשיו צריך לייצג בכבוד מה שאומר להשיג נקודות.. אפשר להוציא אולי נקודה מאולימפיקוס.. למרות שעם המשחקי בית יהיו בקפריסין אז לאולמיפיקוס זה יהיה שתי משחק בית... ואולי גם משהו מלברקוזן.. עם מנצ' תזלזל אולי נקודה אחת בטעות משהו מפתיע... אי אפשר לדעת..
בית בינוני? מה פתאום! מנצ'סטר זו מנצ'סטר וכשהיא רוצה היא כובשת, והרבה. לברקוזן, הגיעה שנה שעברה לגמר ליגת האלופות! נכון שעזבו אותה שחקנים בכירים כמו באלאק וזה רוברטו, אבל בכלל אי אפשר לשים את לברקוזן ומכבי חיפה באותו משפט. אולימפיאקוס - ביוון אל תחשבו בכלל על נקודות, אצטדיון ביתי ביותר, הרבה קהל שלא מפסיק לדחוף את הקבוצה. בקפריסין אולי אפשר להוציא משהו....אבל אני לא אופטימי במיוחד אני מאוד אשמח להתבדות. המשחק הראשון מול יונייטד ב- 18 בספטמבר יהיה בלי יעקובו המורחק.
יא אללה אם חיפה לא חוטפת 10 מיונייטד אני... לא משנה.. טוב, אני אגיב על כל הבתים: בית א' - בית פתוח שבו כל קבוצה יכולה להעפיל אבל הפיבוריטיות הן ללא ספק ארסנל ודורטמונד. הקבוצות שמשחקות בבית א': ארסנל, דורטמונד, אוקזר ופ.ס.וו אינדהובן. בית ב' - המעומדות לעלייה הן כמובן אלופת ספרד ולנסיה ורומא האיטלקית, בזל וספרטק מוסקבה יאבקו בינהן על מקום בגביע אופ"א. הקבוצות שמשחקות בבית ב': ולנסיה, רומא, בזל וספרטק מוסקבה. בית ג' - ריאל, אלופת אירופה והמעומדת לזכיה בליגת האלופות גם הפעם ורומא מעומדות בבירור לעלות בקלות. הקבוצות שמשחקות בבית ג': ריאל מדריד, רומא, א.א.ק אתונה וגנק. וריבאלדו, יאללה תפסיק עם השטויות, ריאל קיבלה בית קל אבל שנה שעברה לא אז די לתרץ כל פעם מחדש... בית ד' - לפי דעתי אינטר וליון יעלו שלב אך רוזנברג ואייקס יכולות ל"הפתיע". המשחקות בבית ד': אינטר, ליון, רוזנברג ואייקס. בית ה' - בית טוב ושקול, מחזיקת גביע אופ"א ואלופת איטליה, יובנטוס, אמורות לעלות אבל דינמו קייב וניוקאסל מסוכנות וגם יכולות לעלות. המשחקות בבית ה': דינמו קייב, יובנטוס, פיינורד וניוקאסל יונייטד. בית ו' - אין ספק שמכבי חיפה קיבלה הגרלה מאוד קשה אך אטרקטיבית. בייר לברקוזן הפנליסטית מאשתקד ומנצ'סטר יונייטד יעלו בקלות, לפי דעתי. חחחחחח..... רוסו מול ואן ניסטלרוי... המשחקות בבית ו': מנצ'סטר יונייטד, בייר לברקוזן, אולימפיאקוס ומכבי חיפה. בית ז' - הבית הכי מאוזן ואיכותי לדעתי. ביירן, אחת מהמעומדות לזכות בתואר אמורה לעלות לשלב השני. המאבק על המקום השני יהיה כנראה בין מילאן (שחקנים כמו טומאסון, שבצ'נקו, רוי קוסטה ואינזאגי) לדפורטיבו (מקאיי, טריסטן, ד'גלמיניה ודושר (חחחחח דושר)...). המשחקות בבית ז': מילאן, דפור', ביירן מינכן ולנס. בית ח' - מבית ח', הבית האחרון אמורות לעלות בקלות ברצלונה ואלופת טורקיה גאלאטאסאריי. על המקום השלישי לפי דעתי יאבקו ברוז' ומוסקבה. המשחקות בבית ח': בא®סה, לוקומוטיב מוסקבה, גאלאטאסאראיי וברוז'. אוהדי בארסה, קיבלתם הפעם בית קל אז אין לכם על מה להתלונן... * היחס להימור על זכיה של חיפה 1:300 סוכנות ההימורים "וויליאם היל" פירסמה את יחסי ההימורים לזכיה באליפות אירופה: ריאל מדריד ראשונה עם יחס של 2:9, מנצ'סטר יונייטד שניה עם 1:5, ברצלונה שלישית עם 1:8 ומכבי חיפה במקום ה-31 עם 1:300. אחרונה באזל עם יחס של 1:400. יעקוב שחר, נשיא מכבי חיפה אמר שהוא רצה לקבל את מנצ'סטר יונייטד בהגרלה כדי להביא את השחקנים שלו ל"אולד טרפורד" והוא שמח שהוא קיבל את מה שרצה. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/27133_351X180.Xxx הגביע שעליו יאבקו הקבוצות.
גם אני האם רומא הקימה קבוצת בת? קמה איזושהי קבוצה שהתעלמה מהפרת זכויות יוצרים? איך רומא יכולה להיות בשני בתים בו זמנית? כל כך גבוה? כן בטח... כשהוא יצא מאולד טראפורד הוא יתחרט שרצה להיכנס...[/quote]
אויי נמאס להגיד את זה , וידוקה... למה אתה לא יכול לפרגן? למה תמיד אתה מקנא? הריי זה ברור שהיית מת שבית"ר תיהיה בליגת האלופות? (חחח לא לצחוק... אם בית"ר בליגת האלופות אז מכבי נס ציונה יכולה לקחת את גביע אופ"א...) במקום לצחוק על חיפה, אתה יכול להגיד לה בהצלחה... אחריי זה לא מבינים למה אני שונא את (רוב!) אוהדי בית"ר... מיצדי שהפועל או מכבי ת"א יקחו את גביע אופ"א... ואני בעדם... זה רק יתרום לכדורגל הישראלי... אבל אתה? מה פתאום- אתה רק תחפיש את חיפה... ותרצה שהיא תפסיד ותושפל... רק כדיי לשחק אותה "שונא מכבי חיפה..." זה מגעיל ... חבל שאתה עושה את זה...
שנה שעברה לא היה בית קל ? היה בית דומה ריאל,רומא,פורטו וספרטה פראג אם אני לא טועה,או קבוצה אחרת מסכנה.....זה לא קל ? יאללה מספיק אם השטויות שלך אתה יודע טוב מאוד שלריאל יש פרוטקציות. 3 שנים שהם מקבלים הגרלה קלה בבתים.
אני לא יודע שלריאל פרוטקציות והסברתי כבר אלף פעם... אני יודע שאוהדי בארסה חושבים שלריאל פרוטקציות כבר 3 שנים.. רדליון, לא אמרנו שבית"ר תהיה יותר טובה מחיפה אם היא תהיה בליגת האלופות, אמרנו שחיפה לא תצליח לעלות ולא משנה אם נפרגן או לא.... אתם לא הייתם מפרגנים לנו, אני בטוח ב100%. ככה זה, אף אחד לא מפרגן לאף אחד. וגם חיפה קיבלה הגרלה מאוד קלה במוקדמות, קודם את בלשינה ואח"כ את שטרום גארץ לא במיטבה...
יפה ULI ULI עלית על זה....כדורים מוסמנים. ופיגו,זה לא מוזר לפני 3 שנים שתי בתים קלים,שנה שעברה 2 בתים קלים השנה בית קל גם הבית הבא יהיה קל,תאמין לי
אני זוכר שדווקה פעם היה לריאל בית קשה שנקרא "בית המוות" זה היה ריאל, לידס, לאציו ואנדרלכט טוב אולי היום זה לא נשמע בית ממש קשה אבל אז זה נחשב לבית המוות.
דיי כבר לדבר שטויות... אני שונא ריאל אבל - אי- אפשר להגיד שאופ"א עוזרת לה... זה כמו שאי- אפשר להגיד ששחק מושחט... ופיגו- מתי תבינו ששטורם זה לא קל? תיקלטו! זה קבוצה שלפניי שנה וחצי הגיעה לשלב השני בצמפיונ'ס ליג ואם היא לא הייתה מוגרלת לבית עם ולנסיה ומנצסט'ר אז אולי היא הייתה מגיעה לרבע- גמר... גם שחכתם לציין ששיחקנו שתי משחקי חוץ? תאמין לי שזה לא פשוט לעבור קבוצה כמו שטורם ובטח שלא שאתה משחק פעמיים בחוץ...