באנגלית זה כתוב אחרת: Tal Ben Haim - Wikipedia בדרך כלל בוויקיפדיה מציינים מהופעת בכורה, גם אם עברו כמה שנים בין הראשונה לשנייה. כנראה שהוא היה שחקן סגל רחב אבל לא הופיע עד 2001. יש סיכוי שכן שיחק תחת גרנט אולי בגביע כלשהו.
יש את הסיפור שאני אף פעם לא יודע אם אמיתי או לא, שבני לם ופיליפ לאם קרובי משפחה. או ליתר דיוק - סבא של סבא של בני לם וסבא של סבא של פיליפ לאם, היו אחים. נתנייתים מוזמנים לאשר/להפריך.
אבוטגול! זוכר את השער הזה. בכללי אני חושב שלירן שטראובר ספג את רוב שערי העונה שהיו. המספרת של אבוטבול. המספרת של אלירן עטר. הטיל לחיבורים של בלילי בדרבי. הטיל של שבחון במדי הפועל פתח תקווה.
לדעתי זה חרטא הקטע עם בני ופיליפ לם. אם כבר נתניה אז ב-94/95 אירחנו בקופסא, כנראה בפעם האחרונה במסגרת אירופית, את ספרטה פראג באינטרטוטו. ניצחנו 2-1 והייתי במשחק אבל הפרט היותר מעניין הוא שבסגל הקבוצה הצ׳כית באותה עונה היו פטר קובה ופאבל נדבד. לצערי לא מצאתי דרך לדעת מי מהם באמת היה באותו משחק. מה שאני כן זוכר שכעבור שנתיים כשהם כיכבו ביורו אבא שלי נשבע שזה אותו שוער אבל מי יודע, כל הארים האלה נראים אותו דבר.
בשנה וחצי שלנדאו אימן את מכבי נתניה סורין הספיק לשחק בלאציו, ברצלונה ופ.ס.ז' אז נצא מנקודת הנחה שזה לא נכון.
לפחות עד לפני כמה שנים, אוהדי אתלטיקו מדריד היו מצביעים כל שנה בפורום שלהם לשחקן שהיה הכי גרוע בעונה החולפת. שם התואר? "האבי נימני".
ב - 1992 סלביה ניצחה את מכבי נתניה במסגרת הזו 4:1 בארץ עם פטריק ברגר ויאן סוחופארק בהרכב. כעבור שנה ניצחה 3:1 את מכבי ת"א עם ברגר, שמיצר ובייבל.