אכן, הוא בדיוק היה בהפסקה בין הירידה של אשדוד ללאומית ב-2015 לירידה של שעריים לליגה א' ב-2017 (מנהל מקצועי משובח)
בביתר שיחקו: כחילה, אבוקסיס ועופר שטרית ומוטי אוחיון. בהפועל שיחקו: עידן טל, אילן בכר, פליקס חלפון, שמעון גרשון, אסי דומב לגביי אסי דומב אני לא סגור כל השאר 100%
המשחק שלנו האגדי מול אינטר שודר גם בספורט 1,2 וגם בערוץ הספורט, מאיר איינשטיין באחד משידוריו האחרונים שידר בצ'רלטון ויונתן כהן וניר קלינגר שידרו בערוץ הספורט.
דומב היה בבית"ר באותה עונה, לדעתי גם אילן בכר עוד לא עשה את המעבר להפועל. מוטי אוחיון, בכלל לא זכור לי ששיחק בבית"ר.
דומב לא עשה את המעבר לביתר? הייתי בטוח שכן. אילן בכר או שהיה בהרצליה או ששיחק בהפועל בביתר הוא לא היה. יש מצב שטעיתי לגביי מוטי אוחיון אבל חוץ מה3 לגביי השאר אני בטוח
קל לזכור עפי שיריו של גל סוקולובסקי- ״אבוקסיס המזדיין באותו יום התחתן ורצה את הגביע בידיים״, ״והפועל, סגרה חשבון, עם גביע, בארון״, וכמובן- ״ואיתן טייב מקנא יושב בבית על כורסה ורואה כיצד הצדק נעשה״- הכל על רקע ״עונת השרוכים״ כמובן. Sent from my iPhone using Tapatalk
ספרתי העונה 2 שחקנים בליגת העל שלקחו בקריירה שלהם אליפות של ליגת מילואים - צ'ארון שרי ופאביו פטרוצ'י.
לא פחות מ - 11 שחקנים שהגיעו לחצי גמר הצ'מפיונס העונה, זכו לשתף פעולה עם חוסה רודריגס: *בסוגריים מספר משחקים לוקאס ואסקס(41), פביניו(18), נאצ'ו פרננדס(12), לוקה מודריץ'(4), מרקוס אסנסיו(4), דני סבאיוס(4), קזמירו(3), חסוס ואייחו(3), קארים בנזמה(3), ראול אלביול(2), מריאנו דיאס(1)