באותן שנים הכסף הרוסי של האוליגרכים היה שקול לכסף הקטארי/אמירתי/סיני של היום. אני זוכר דיונים באולפן האלופות עם כאלה שחשבו גם שהליגה הרוסית תהפוך לאחת הליגות החזקות באירופה, אמנם לזכייה באלופות הם אף פעם לא הביאו קנדידטית רצינית אבל רשמו הצלחות גדולות בגביע אופ"א, גם בזכות הזרים אבל היה גם דור מקומי מצוין שהוביל את הנבחרת לחצי גמר יורו 2008 אגב, לדעתי העונה הקלנדרית שהייתה נהוגה שם דפקה את הקבוצות באירופה לא פעם, היו צריכים להגיע לשלבי הנוק-אאוט עם כושר וסגל של תחילת עונה.
ב-2010 צסקא מוסקבה הגיעה לרבע גמר ליגת האלופות, הפסידה לאינטר 1:0 בבית ו-1:0 בחוץ. זה נראה לי הכי רחוק שהכדורגל הרוסי הגיע לא? הדיחו בשמינית את סביליה
בליגת האלופות ספרטק מוסקבה עשתה רבע גמר 1995/96, אבל אז לא הייתה שמינית. צסק"א היחידה מרוסיה שעברה סיבוב בנוק אאוט באלופות. היו טובים באותה עונה. כמעט ניצחו באולד טראפורד.
היו 2-3 עונות שטוואטחה היה עוד רלוונטי למקצוע. ב3 שנים האחרונות לדעתי סן מנחם טוב ממנו. גם רמי גרשון שיחק בעמדה הזו והיה טוב ממנו. אגב בנבחרת אפילו לימים שרן ייני הועדף על פניו לעמדת המגן השמאלי.
לא מסכים איתך בכלל. דווידזדה מגן הרבה יותר אחראי מסאן. אבל על זה עוד אפשר להתווכח, טוואטחה?? אתה רציני? האיש הזה לא קשור בכלל לענף, אני נעלב בשם דווידזדה על ההשוואה הזאת. ייני לא מגן שמאלי גם בתור אלתור. הוא כן יכול להיות מגן ימני לא רע, לפחות כשהיה צעיר יותר.
דברתי עם התקופה שטוואטחה שיחק, אפשר להריץ עליו דאחקות היום אבל הוא היה מגן טוב בעברו. ואיזה אחראי דוידזדה? הוא רץ ומדרבל קדימה בלי להרים את הראש, בלי אופציית מסירה. הלוך דוך קדימה.
דוידזאדה כל כך גרוע שחוזז אפילו נראה טוב יותר ממנו בתפקיד הזה. וחוזז גם לא ראוי להיות שחקן כדורגל בדיוק כמו דוידזאדה.