תנובה לחצה - וכחלון הסכים לפתוח את שוק הבשר ליבוא בהדרגה המשך ישיר לכהונה הכושלת של כחלון, אני מייחל ליום בו ימנו למשרדים אנשים מקצועיים ולא פוליטיים שיהיו נקיים מפופוליזם. העיקר ששלי מרוצה.
אם השתמע מהדברים שלי שאני מאשים את שלי אז כנראה שלא התנסחתי כראוי. פשוט עצוב לי שבמקום ליישם את האידאולוגיה של ביבי ושקד מיישמים את המדיניות של שלי.
דווקא זה ביבי קלאסי. התקפלות בפני כל גורם שיכול לגרום לו לבעיות בבחירות הבאות ואיכשהו להכניס את השמאל לעניין. ביבי שר האוצר מלפני 13 שנה כבר לא נמצא איתנו.
אני נוסע בעוד כחודש ללונדון, מישהו יודע אם הלישט צפוי לרדת או לעלות? כרגע הוא מאוד נמוך יחסית, מה צפוי בחודש הקרוב? האם כדאי לי לעשות CHANGE עכשיו?
אף אחד לא יודע אם מטבע כזה או אחר אמור לעלות או לרדת. כל מי שיגיד לך אחרת הוא שרלטן. תקנה מתי שנוח לך ואל תדאג מדברים בעלי השפעה זניחה.
אם מישהו היה יודע בודאות אז הוא היה קונה/מוכר בכמויות ומבטל את האפקט. בכל מקרה, אם הוא יעלה ב10% שזאת עלייה די גבוהה אם אין השפעה חיצונית חזקה, אז יצא לך 40 אג' ללירה שטרלינג, 40 ש"ח ל100 פאונד, לא כזה נורא.
אז מושון שלנו (משה פרץ) העלים 1 מיליון ש"ח מס הכנסה ו140 אלף מע"מ. נקנס ב60K שקל ו-4 חודשי עבודות שירות. בנוסף מאסר 3 שנים על תנאי (YEHA RIGHT) טוב לדעת שב-4 חודש יש אדם שעושה 1.08M ש"ח (רק שאלה - זה עם העלמות מס או לא?)
אני חושב שזה בנוסף למיסים שהוא היה צריך לשלם, התנאי לעיסקה זה שהוא יסדר את החוב שלו לפני. לפחות זה מה שהבנתי.