לא עושים עץ או פאלי בין ארסנל לספרס, זה לא עובד ככה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx אכן לא ייאמן שבנורווגיה יש לנו רק 1-1, אבל עדיף לחשוב ששיחקנו בשאננות, וגם ככה עוד נקודה פחות נקודה- אנחנו ניהיה בשלב הבא. כל מה שיבוא אח"כ רק בונוס.
זה לא שאת לא מאמינה, זה שאת לא מבינה! ארסנל יכולה למשיך לחגוג בליגה שלה כמה שהיא רוצה, אם היא לא עושה כלום מול רוזנבורג בבית כל כך קל מה יהיה עם השמינית והרבע גמר? או שארסנל לא מספיק טובה לאלופות וטובה מספיק לליגה האנגלית או שיש לה בעיה מנטלית דומה לזו שיש לקבוצות הישראליות ועוד כל מיני לוזריות ידועות... אני חושב שזה לא מנטלי ודווקא האופציה הראשונה הגיונית יותר, לא מספיק טובה.. אבל בקצב הזה מי יודע, באמת יתחילו חרדות מאירופה והמנטליות כבר אולי כן משחקת תפקיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
צודק, לא יכול להיות שזה סתם היה תיקו מקרי ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מצטער, אבל אני לא יודע להגיב לכמות כזו של בולשיט. עוד אחד שבא עם הקטע של "לוזריות", עוד לא הגענו לחצי דרך של הסיבוב הראשון ויש לו מה להגיד ואיפה להתלונן. כבר שכחת מי ניצח בפנדל את מכבי?!
זה לא לוזריות זה גם לא מנטאליות, או קיי? אין לי מושג כבר מה זה. אין לי מושג. אני פשוט לא מבינה את זה עכשיו. אם למישהו יש הסבר,סיבה, משהו...הוא מוזמן להסביר לי.
בכמה משפטים, זו השיטה של ארסנל שמתבססת על יצירתיות ופריסה לא מוגדרת של שחקנים על המגרש. זתומרת, פעם רייס יהיה מול השער, דקה אח"כ ליונברג, אח"כ ויירה יקבל כדור עומק מהנרי ולאחר מכן ההיפך. בניגוד לקבוצות אחרות, שלהן יש חלוץ מטרה שכל כדורי העומק והרוחב יגיעו אליו. במשחקים באירופה וגם לפעמים באנגליה אפשר לראות איך קבוצה שמצופפת את ההגנה שלה גורמת לארסנל רק להתמסר מסביב להגנה בלי להצליח להיכנס לתוך הרחבה (להוציא משחקים בהם תיירי הנרי תופס יום), ואז כל המשחק נתקע באמצע המגרש של היריבה ועוברות 90 דקות כמו כלום. המחשבה הייתה שברגע שיהיה חלוץ מטרה בארסנל החיפוש אחר מצבי הבקעה יהיה הרבה יותר קל והמשחק ייפתח. ואז בא רייס, שאיתו השיטה לא השתנתה אבל כנראה הפכה לאפקטיבית יותר, והיינו ככה קרובים לעבור את צ'לסי לעבר חצי גמר- ושם מול מנאקו, ואז פורטו- אפשר היה לקחת גביע. זה מנקודת מבט שלי, ושלא תחשבו שזו ביקורת.
אוהדי ארסנל יכולים להסביר את התיקו על פי שתי דרכים: 1. ארסנל עוברת תקופה לא טובה - אחרי 2-2 עם בולטון בבית, בא ניצחון דחוק על פ.ס.ו בבית בליגת האלופות, לאחר מכן ניצחון 1-0 קטן על מילדסבורו, והיום, 1-1 של ארסנל עם רוזנבורג. ארסנל פשוט בתקופה לא טובה, והתיקו היום זה הספטום לכך. 2. ארסנל עדיין לא למדה לעשות את השינוי בין אירופה לליגה. בכל מקרה, אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שארסנל עשתה היום(או שצריך לומר אתמול) תיקו מול קבוצה מאוד מאוד חלשה, עלובה אפילו.
ארסנל ניצחה את בורו 1:0? נראה לי שאתה מתכוון לנצחון על סיטי. ארסנל בתקופה טובה והיא בהחלט למדה לעשות את השינוי בין הליגה לאירופה (ותפסיק להשתמש בכל מיני תירוצים ובולשיט ששמעת בטלוויזיה או קראת בעיתונים מכל מיני פרשנים מהוללים). אי אפשר לנצח כל משחק. למרות זאת, אני בהחלט מאוכזב מהתוצאה כי ארסנל שיחקה טוב והגיעה להזדמנויות אבל לא הצליחה לכבוש יותר משער אחד לצערי. (דרך אגב, השער של רוזנבורג היה מהלך ממש יפה, אני חייב לציין). רוזנבורג היא לא קבוצה חלשה ואפילו לא עלובה, זה קבוצה שכמעט כל שנה מגיעה לצ'מפיונס, ואני לא צריך להזכיר לך שלפני כמה שנים היא העיפה את מילאן בשלב ההצלבה , כך שאין צורך לזלזל. אם מדברים על קבוצות עלובות אולי נדבר על פנרבחצ'ה שפתחה אתמול את הרגליים באולד טראפורד. בכל מקרה, ארסנל במקום הראשון בבית, וזה גם המקום ממנו היא תעלה לשלב הבא.
Rudess "רוזנבורג היא לא קבוצה חלשה ואפילו לא עלובה, זה קבוצה שכמעט כל שנה מגיעה לצ'מפיונס, ואני לא צריך להזכיר לך שלפני כמה שנים היא העיפה את מילאן בשלב ההצלבה , כך שאין צורך לזלזל. אם מדברים על קבוצות עלובות אולי נדבר על פנרבחצ'ה שפתחה אתמול את הרגליים באולד טראפורד." א.רוזנבורג של היום זו לא רוזנבורג שניצחה את מילאן,לפי 2 המשחקים שלה מול מכבי חיפה היא קבוצה חלשה מאוד,מאוד מאוד מתוכנתת,מאוד לא יצירתית,משעממת,חיפה עד היום לא מבינים איך הם עפו! ב.ארסנל אם לא תיהיה באמת הפתעה מרעישה צריכה לעבור את הבית הזה בקלות יחסית. ג.קורה שגם נגד קבוצות חלשות לא מצליחים לנצח,לא סוף העולם אבל תמיד טוב לראות את היריבות נופלות שם. ד.פנרבחצה היא אלופת טורקיה,בהרכב שלה יש שחקנים שזכו עם ברזיל בקופה אמריקה,חלוץ הולנדי מצויין וכמה שחקני נבחרת טורקיה ככה שאי אפשר להשוות אותה לרוזנבורג,אבל מה לא ציפיתי(וגם לא רוצה)לשמוע ממך טיפת פירגון למשחק מצויין של יונייטד ומשחק חלומי של אלטמן הקטן,פעם לוזר תמיד לוזר! ה.ליהי אולי תעברי לשחק קלאס כי בכדורגל אין דבר כזה להחליף קבוצה!ואת מה?פעם לידס,אחר-כך ארסנל ומה שנה הבאה?צ'לסי?ליצנית!
[/QUOTE]צודק, לא יכול להיות שזה סתם היה תיקו מקרי ... מצטער, אבל אני לא יודע להגיב לכמות כזו של בולשיט. עוד אחד שבא עם הקטע של "לוזריות", עוד לא הגענו לחצי דרך של הסיבוב הראשון ויש לו מה להגיד ואיפה להתלונן. כבר שכחת מי ניצח בפנדל את מכבי?!
Der Kaiser השיר הבא מוקדש לך : We went down to Barça one fine day in May, With all the fans drinking to Busby's birthday, And when it was over, and when it was done, We'd defeated Bayern Munich by two goals to one. The first was by Teddy, he out-foxed the rest, The second by ?Ole!, to finish our quest, We could have scored 4 and we could have scored 9, But we didn't start playing 'til injury time! The Germans they thought that they had it sewn up, Their ribbons were already tied on the Cup, But Teddy said "Hang on, it's not over yet", As he steered the ball into the back of the net. From Beckham's next corner, Teddy got the first touch, And Ole Gunnar Solskjaer said "Thanks very much", The Bayern defenders fell down to the floor, As from round the Nou Camp came an almighty roar! If they'd asked the Scousers or Juventus Turin, They'd have known it's not over 'til the fat lady sings, When you're playing United, as they found to their cost, One minute you're winning and the next you have lost! United keep fighting and never give up, That's why we're the Champions and we've won the Cup, We're Champions of Europe too, we've won them all, We're Manchester United, the Kings of Football קדימה תחזור לפורום של הגרמנים,תתכתב שם עם עצמך כי זה לא מעניין אף אחד אחר!
כן כן אנגלים, תמשיכו לפנטז על מודיאל מוצלח או אולי יורו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx גם התואר האחרון באירופה של היוניטד, לא משנה כמה מקרי הוא היה, הנקמה הייתה שנתיים לאחר מכן, בסך הכל אנגלים לוזרים חמודים :aaa025: אולי באמת כדאי שתשירו, אם לא כדורגל טוב אז לפחות אני מודה כי קהל מזמר בהחלט יש!