שום ניצחון של באיירן על יונייטד מעתה ועד עולם לא יוכל למחוק את המהפך הגדול ביותר בתולדות הכדורגל העולמי,אני מודה לאלוהים(קאנטונה)שאיפשר לי להיות שם ולראות 30,000 גרמנים בוכים! שום נקמה ושום בטיח,אני בספק אם ידעת מה זה כדורגל ב 99(לא שעכשיו אתה יודע)אבל כמו שכתבתי מקודם,תחזור לפורום של הנאצים,אני מבין שמשעמם לך ואף אחד אחר חוץ ממך ואולי עוד איזה מסכן משועמם לא אכפת לו מה קורה בליגה הזו אז אתה מבקר בפורום של המלכה,בקיצור ראוס,שנל!!! ד'ש לאמיל הסקי ומייקל אואן 5-1 ד'ש לשירר 1-0 ד'ש לנובי סטיילס ולקוון 4-2 ד'ש לסולשיאר וטדי בוי!ברצלונה 99,טרבל,m.u.f.c
מה הקשר בין רוזנבורג לפנרבחצ'ה בכלל? שתיהן אינן בדיוק מעצמות-על, מה גם שיונייטד שיחקה בבית ואני יכול להבטיח לך שהיא לא תכבוש שישייה באיסטנבול. יונייטד באירופה, לפחות כרגע- בכלל לא צריכה לעניין אותי, ואי אפשר להכחיש שהם שיחקו מצוין נגד פנר. Ruddes, לא צריך לייפות את המצב. זה שקבוצה נמצאת בליגת האלופות, לא אומר אוטומטית שהיא מבין 32 הקבוצות הטובות באירופה. רוזנבורג כיום היא בקושי ברמה כדי להתמודד עם מרבית קבוצות הפרמייר ליג, מנצ'סטר סיטי למשל היא קבוצה שצריכה לנצח אותה בלי יותר מדי סיבוכים, והאמת גם מכבי חיפה קבוצה טובה ממנה. לא שהתוצאה אתמול היא משהו קריטי, אפשר לחיות איתה (למרות שזה יכריח אותנו להוציא ניצחון באתונה או באיינדהובן, וזה יהיה הרבה יותר קשה מאשר בטרונדהיים), מה שמדאיג אותי יותר זה המדרון שבו אנחנו נמצאים והעובדה שכמו שזה נראה עכשיו הוא רק הולך להימשך, עד שבסופו של דבר גם יגיע משבר. מבין הנקודות שמשה העלה אני נוטה ללכת עם הראשונה, אם כי לא הייתי משתמש בביטוי "בתקופה לא טובה" (הלוואי שאלו יהיו התקופות הלא טובות שלנו), אלא יותר בנסיגה מהכושר של פתיחת העונה. לא היה חסר הרבה גם כדי שנצא מנורבגיה אתמול עם שלוש נקודות, לכן מה שמדאיג אותי יותר זה היכולת. אני לא חושב שזה העניין של מעבר מאנגליה לאירופה, זה הסבר שהוא פשטני הרבה יותר מדי וגם אין לו אחיזה במציאות. אם לא היינו מסוגלים לעבור מאנגליה לאירופה לא היינו מנצחים אף משחק באירופה בשנים האחרונות, וגם אם לא הגענו עדיין לחצי הגמר, עדיין ניצחנו גם כמה מהקבוצות הבכירות ביבשת, ובאופן משכנע מאוד לעיתים. אתמול שמטנו שתי נקודות קודם כל בגלל שהורדנו הילוך ב-1:0, וזה דבר שאסור לעשות אותו (וזו כבר הפעם השנייה שאנחנו משלמים על כך). מעניין שזה מה שאתה בוחר לציין. השער של רוזנבורג הוא 100 אחוז שער של אדו, ביזיון שאסור שיקרה ברמה הזו. הסיפור עם אדו הוא פשוט מאוד- מאז שהוא הפך להיות שחקן הרכב בנבחרת ברזיל, ארסנל היא עדיפות שנייה עבורו, וככה הוא גם משחק. לפני שנה לא היית רואה ממנו טעות שלומיאלית כזו. מה גם שאני לא בטוח שהוא בכלל בכושר משחק אידיאלי, ואנחנו יודעים את הסיבה לזה...
לא, אני לגמרי בשוק ממה שקראתי עכשיו. שוק טוטאלי. כשאמרתי שעבור אדו לא נמצאת בעדיפות ראשונה ושהנאמנות שלו לארסנל מפוקפקת, לא האמנתי שזה מה שהוא יגיד: הוא מבחינתי מוזמן ללכת לשם, כבר עכשיו
עצם העובדה שאתה זוכר את המשחקים הבודדים האלא שאנגליות העלובות הצליחו לחלץ ניצחונות זה מה שעצוב בזה :aaa021: ותמיד אנגליה מנצחת שכזה ידידות... גרמניה תמיד מפסידה שזה ידידות... אתה חמוד אתה יודע :aaa031:
סטראטפורד, די להיות אידיוט. (רק אל תגיד לי שזה הנשק שלך נגדי, גם אם אני אוהד 4 קבוצות באנגליה, את מנצ'סטר אני עדיין שונאת) אם אני לא רואה בעייתיות בלאהוב את ארסנל ו-לידס אתה לא צריך לראות בזה גם בעייתיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
Der Kaiser א.המשחקים שכתבתי הם לא בדיוק היו משחקי ידידות! "אתה חמוד אתה יודע" ב.תחשוב יותר בכיוון של אוהדי באיירן המתרוממים כשהם לובשים את המכנסיים המכוערות והצמודות שלהם! ג.ופעם נוספת ראוס,שנל! ArsenalFan לא תודה,אני לא רואה אותו גם עובר אלינו,אין לו מקום שם בהרכב והוא לא טוב יותר מדגמבה דגמבה או מישהו אחר שמשחק בתפקיד שלו אז אין סיבה לקחת אותו(אולי בתור הנהג של קלברסון?)
לדעתי את מגזים וסתם מנפח את העניין מעבר לכל פרופורציה. אדו מסיים חוזה בסוף העונה. בינתיים ראיתי את ארסנל מדברים כל שני וחמישי על החוזה של ונגר - עוד לא שמעתי מישהו אומר "אדו שחקן משמעותי ואנחנו לא מתכוונים לאבד אותו". העובדה היא שאדו לא מצליח להיכנס להרכב של ארסנל. העובדה היא ששחקן כמו ג'ילברטו עולה לפניו, העובדה היא שילד בן 17 מקבל יותר קרדיט ממנו. אז תסלח לי מאוד אבל אם אני אדו אז אני דואג קודם לאינטרסים שלי. זה לא שמישהו מארסנל שם לו חוזה מול העיניים והוא אמר "זין, אני מעדיף ללכת למנצ'סטר". "בודק אופציות" זה משפט נחמד ופחות או יותר הכי פוליטיקלי קורקט שיש. משמעו בשפת העם היא: כדאי לכם לתת לי חוזה כי אתם לא הקבוצה היחידה עליי אדמות... אתה מעלה את רמת הנאמנות למועדון לרמות שפשוט לא קיימות בכדורגל מודרני.
ליהי די להיות מפגרת. את יכולה לשנוא את יונייטד עד מחר זה לא מזיז לי את הביצה השמאלית! ואת יכולה להיות אוהדת של כמה קבוצות שאת רק רוצה ולהמשיך לעבור מקבוצה לקבוצה,להתייחס אליך ברצינות אי אפשר בגלל זה ואם את לא מבינה למה יש לך בעיה קשה!
עדי , אמרתי כבר באשכול אחר שמבחינתי שאדו יילך לאן שהוא רוצה (אפילו ליונייטד או לצ'לסי), כי הוא איטי,מגושם וכבד ובמרכז המגרש הוא סה"כ נראה כאחד ש"מחלק תה" , הגול אתמול הוא בהחלט באשמתו המלאה, ואולי אפילו אשמתו של ונגר שנותן לו לשחק, כאשר הוא בכלל לא נראה בכושר. אני גם לא מבין למה הוא הכניס אתמול את ואן-פרסי רק 10 דקות לסיום, כמו שלא הבנתי אתמול את רייס בהזדמנות מצוינת כמה דקות לסיום כשבמקום למסור להנרי שהיה חופשי הוא ניסה לבעוט מזווית בלתי אפשרית לשער. אני לא חושב שארסנל במדרון, פשוט לדעתי הבעיה היא שאננות, הדברים באים לארסנל לפעמים בקלות רבה בגלל העליונות שלה על המגרש, ואז יש קטעים במשחק שהיא מפסיקה ללחוץ על הגז, וזאת הנקודה שצריך להחדיר בשחקני ארסנל - צריך ללחוץ על הגז במשך כל ה-90 דקות, ולעלות כל משחק במטרה לדרוס 5:0 כל יריבה, כי זה נראה לפעמים שארסנל מרחמת על הקבוצות שמשחקות מולה, ואז זה עולה לה ביוקר והיא משמיטה נקודות. אני מקווה שארסנל תפרוק את כל התסכול של אתמול ,ביום שבת על צ'רלטון.
טוב אני הצטרפתי קצת באיחור לדיון אך אני חושב שלא צריך להפריז בחשיבות של התיקו אתמול של ארסנל כמו שלא יצאתי מגידרי לנוכח ההצגות של ארסנל אני גם לא בונה יותר מידי שארסנל תמשיך באותה יכולת עלובה כמו אתמול, מה שכן אני כבר רשמתי שאני מריח את המשבר של ארסנל וכנראה שהוא יגיע מוקדם יותר מהצפוי..... בכל אופן תגובה קטנה ל-דר קייזר, אני לא יודע בידיוק על איזה נקמה אתה מדבר אבל שום נקמה לא תשנה את העובדה שלקחנו לכם גביע מתחת לאף השחצני של השחקן המאוס בכל הזמנים לותר מתיאוס.....אחחחח איזה מתוק זה היה....
א. ונגר אמר שהוא מעוניין לתת לאדו חוזה חדש, וכל הדיווחים אומרים שהעניין נמצא במו"מ- ממש כמו עם שחקנים אחרים כמו סול קמפבל. אני לא בטוח שאני רוצה שהוא יישאר, אבל כן מדברים על זה. ב. המעמד שלו אצל ונגר דווקא גבוה מאוד, ובשנה שעברה אדו פתח הרבה פעמים על חשבון ג'ילברטו. איך אפשר להגיד שונגר מעדיף את ססק על פניו, כשהסיבה היחידה שהוא פתח במשחקי פתיחת העונה הייתה שאדו בילה בפרו ובהאיטי וג'ילברטו היה פצוע??? ג. הבעייה שלי עם אדו היא שמאז שהוא הפך לשחקן הרכב בנבחרת ברזיל, הוא לא שם ז** על ארסנל, או לפחות אנחנו אצלו בעדיפות שנייה. בניגוד לג'ילברטו שאולי אפשר להגיד עליו שהוא לא שחקן מבריק, הוא פייטר אמיתי ואפשר לראות שאכפת לו מארסנל- למרות שהוא שחקן קבוע בהרכב נבחרת ברזיל. אדו היה בקופה אמריקה, התאמן בקושי פעמיים עם הקבוצה, וברח שוב לברזיל למשחק נגד האיטי- ועוד שיחק 90 דקות. ככה הגענו אתמול למשחק בליגת האלופות איתו בהרכב, והבחור לא החזיק מעמד על הרגליים- וגם סידר לנו איבוד של שתי נקודות. בינתיים הוא הספיק לומר שהוא חולם לשחק בברצלונה. אני לא מצפה לשום דבר שהוא לא בגבולות ההיגיון. אני לא אומר- זהו, הגעת לארסנל, ומעכשיו הדרך בפנייך סגורה ללכת לקבוצות אחרות. אני כן מצפה משחקנים ברמתו של אדו לתת הכל למען הקבוצה ולא להתנהג ככה. מה שמעצבן הוא שאדו היה כזה עד לקיץ האחרון- היום אכפת לו מהמעמד שלו בלבד. ממש! מצחיק מאוד. אם יש לו או אין לו מקום ביונייטד זה נתון לויכוח, בניגוד לקלברסון ולדג'מבה דג'מבה שעד עכשיו במשך יותר משנה ביונייטד לא הוכיחו שום דבר מלבד חוסר השתלבותם ובינוניותם, אדו הוא שחקן שכבר הוכיח את עצמו בפרמייר ליג, היה גורם בעל משקל גם בעונת הדאבל ב-2002 (אז הוא הוכיח את עצמו לראשונה) ובעיקר בשנה שעברה.
תיקו בחוץ נגד רוזנבורג זו תוצאה רעה אבל אני לא מבין את כל ההספדים כאן - ארסנל בתקופה לא הכי טובה, אי אפשר ממש לשפוט את העונה האירופאית שלה אחרי שני משחקים, בטח לא אחרי שהיא השיגה בהם 4 נקודות (בעונה שעברה ארסנל בשלושת המשחקים הראשונים השיגה נקודה ועלתה מהמקום הראשון, ניוקאסל לפני שנתיים הפסידה בשלושת המשחקים הראשונים ועלתה, רק בהמשך נוכל לדבר על אם לארסנל יש "בעיה מנטלית" או כל הטענות הדומות). אין לי מה להגיד בקשר לאדו. הוא חצה את הקו האדום, מי שרוצה ללכת ליונייטד שילך - בכושר הנוכחי שלו הוא בכלל לא יהיה אבידה גדולה (לא שזה פקטור בעובדה שמגיע לו שונגר יבעט אותו מחוץ להייבורי). וסטרטפורד, חלאס להתביית על משתמשים ולהתעלל בהם, מהתקופה שלך בפורום שמתי לב שבניגוד לרוב אוהדי יונייטד אתה בן אדם שמבין בכדורגל ואפשר לדבר איתו ברצינות - אז בבקשה די, את הזעם תשמור לאוהדים האיטלקים\גרמנים.
אם אדו נפל מהרגליים - כן או לא אין לי מושג כי לא ראיתי אבל אני אאמין לך. מה שאתה שוכח זה שאדו לא היה בחופשה בריביירה הצרפתית. כן, הוא אומנם לא היה במגרש האימונים של ארסנל אבל הוא לא היה בקייטנה. הקופה אמריקה זה מסגרת עם אימונים ומשחקים. המשחק נגד האיטי היה משחק שההתאחדות הברזילאית התייחסה אליו כמו אל גמר גביע - מי שלא בא חוטף, אז יש שחקנים שהם מספיק טובים כדי שהמעמד והיכולת שלהם יחזירו אותם באופן טבעי לנבחרת (כמו קאקא) אבל שחקן כמו אדו לא יכול לחפור לעצמו כזה בור - מהסיבה הפשוטה שהוא לא כדורגלן מספיק טוב כדי לצאת ממנו. מה לעשות שנבחרת זה פקטור מאוד חשוב ומשמעותי אצל שחקני כדורגל? ושוב, גם בהאיטי אדו התאמן, ככה שהתירוץ הזה של נופל מהרגליים לא ממש תופס. מילא היית אומר שהוא לא מתואם עם הקבוצה ולא משתלב כי הוא לא בנה לעצמו את הכימיה עם החבר'ה בתחילת העונה, אבל שוב אנחנו מדברים על שחקן שנמצא בקבוצה לא מאתמול ולא משלשום...
בדיוק! אני השתגעתי מזה אתמול, חשבתי שאני מתפוצץ על הטלוויזיה עוד רגע. זה מה שמבדיל בין חלוץ אמיתי לבין שחקן כמו רייס, שבחיים לא יהיה חלוץ אמיתי. הרי ברור שדניס ברגקאמפ במקומו היה מוסר לפירס (לא הנרי, פירס היה במרכז וגם ליונגברג היה ליד הקורה הנגדית), אבל למה להיתלות באילנות גבוהים? גם קאנו היה מוסר, שלא לדבר על ווין רוני שלפני המשחק ונגר אמר שרייס צריך להיות ה"רוני שלנו" (לא ממש במילים האלו, אבל זו בערך הייתה הנקודה). כשקראתי את זה כמעט היו לי דמעות בעיניים...