הדיון הרשמי של ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏4/7/04.

1. Barcik Member

יש לי פה ויכוח עם אוהד בארסה אחד - החוזה של אדו מסתיים בינואר או ביוני?

2. KirkH Member

יולי. אין דבר כזה חוזה שמסתיים באמצע השנה אלא אם כן זה חוזה זמני (ואז מחדשים אותו כל תקופה מסויימת...)

3. Rudess Member

מצידי שיסיימו לאדו את החוזה כבר עכשיו.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו, אחרי הנצחון הדחוק של היום אני גיבשתי איזה חזון עתידי לגבי הארסנל שאני רוצה לראות, תגידו לי מה דעתכם עליו.
    אני חושב שכדי שארסנל תוכל לדבר חזק ולאורך זמן בבית ובאירופה, מבלי תלות גדולה מדי בפורמה של שחקני ההתקפה, היא צריכה לאמץ בחזרה הרבה מעקרונות המשחק הנוקשה והמסודר של ג'ורג' גרהאם. אז נכון, יפה זה לא יהיה, וזה יסתור את רוח המשחק של ונגר וארסנל בשנים האחרונות, אבל כפי שראינו היום ניתן להשיג כך תוצאות גם הבמשחקים שנראים אבודים. ברגע שארסנל תצליח לסגור הרמטית את ההגנה וכל השחקנים ישתתפו במאמץ המלחמתי, אני בטוח שנוכל לנצל את הטכניקה העילאית של שחקני ההתקפה שלנו, שאי-אפשר לקחת מהם בכל שיטת משחק, כדי להשיג את השערים הנחוצים לנצחון דחוק, אולי דרך מתפרצות. העיקר בעיני הוא להפסיק להיות פראיירים, להפסיק לחטוף גולים מכדורים נייחים, להפסיק לנסות להכניס גולים יפים בלבד ולהסתפק גם בבעיטות מרחוק בהן ארסנל כלל לא משתמשת (למעט סול היום, וראינו מה קרה), שאולי יקבלו איזה דיפלקשן משחקן יריב וייתנו לנו גול מכוער. רק ככה ארסנל תוכל להיות ווינרית אמיתית, ולא להשיג נצחונות רק כשאנחנו שוחטים את היריבות בכל פרמטר במגרש.

דעתכם?

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקל לדבר. זה לא ילך. סגנון המשחק של ארסנל מתאים בדיוק לשחקנים, לא סתם ונגר לא מביא שחקנים כמו ואן-ניסטלרוי (חס וחלילה) אלא שחקנים כמו רייס ו-ואן פרסי. זה כמו שתיקח חבורה של בלרינות ותגיד להם ללכת לשחק פוטבול, השיטה של ונגר היא השיטה שתעבוד אצל ארסנל הכי טוב, היא מנצלת את כל היתרונות של ארסנל - ואני לא מבין מה הבעיה שלך עם השיטה הנוכחית, ארסנל כובשת המון ושערים כל קבוצה סופגת.

"רק ככה ארסנל תוכל להיות ווינרית אמיתית" - אני מבין. ההישגים של ארסנל לא מספיקים לך.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/04
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם אתה סופג בכמויות וכשלא הולך בהתקפה (כמו מול יונייטד באולד-טראפורד או ליברפול באנפילד) אז המשמעות היא כמעט תמיד הפסד. ההגנה שלך רכה כמו חמאה, בעיקר בגלל התמקדות של הקשרים בהתקפה ולא בהגנה, ולכן אתה כמעט תמיד חשוף להתקפות של היריבה. אני מעדיף שארסנל תשב מאחור, תתגונן, תיתן ליריבה ליזום ואז תיתן לתיירי הנרי לתת בראש במתפרצות עם המהירות והטכניקה שלו, שהן בעיני הטובות בעולם. כולם יודעים מה הנרי מסוגל לעשות כשיש לו קצת ספייס, ולא כמו היום שבכל מקום אליו הוא פנה הסתובבו לו סביב הרגליים 3-4 שחקני פומפי.

בקיצור אני חושב שצריך לעשות שינוי קונספציה, להבין שעם הגדולות באמת אנחנו לא יכולים להתמודד רק בעזרת ההתקפה האלגנטית, להביא כמה שחקנים קשוחים סטייל ריי פארלור בימיו הגדולים לאמצע ולהגנה, ולשמור על ההתקפה הנוכחית. יכול לצאת קוקטייל קטלני.

מספיקים בהחלט, אבל אני חושב שיש לקבוצה פוטנציאל הרבה יותר גבוה מההישגים שיש בידינו בפועל. אתה רוצה להגיד לי שלא היינו צריכים להיות אלופי אירופה בשנה שעברה? שלא היינו צריכים לקחת לפחות את הדאבל ולא לעוף כמו נקבות מול יונייטד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/04
  7. John Barnes Member

רק אני מריח ריח של פסטה פה?.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) "וגם אם אתה סופג בכמויות...אז המשמעות היא תמיד הפסד" - נו, וכמה פעמים ארסנל הפסידה בשנתיים האחרונות? אתה נותן את כמות ההפסדים כדוגמא למה לשנות את השיטה??
    2) ההודעה שלך מזכירה לי את כל הילדים בני 12, אלה שמתלהבים מדל-פיירו ואינזאגי, שלא ראו משחק בודד בכדורגל באיטליה (פשוט מצטטים את אבי רצון כדי להראות שהם מבינים משהו, או משהו כזה), שמתחילים לקשקש על טקטיקה כאילו ליפי וקאפלו עברו שיעורי אימון אצלם. אתה מציע לשנות שיטה מנצחת שהוכיחה את עצמה אינספור פעמים רק כי לפי התיאוריה שלך אם נביא ריי פארלור ונשחק בבונקר (ת'כלס), נוכל בקלות לבלום את היריבה ולקרוע אותם לגזרים במתפרצת מתוחכמת. הכל יפה ונחמד בתיאוריה, איתי - ארסנל לא יכולה לשחק ככה.

"עם הגדולות באמת אנחנו לא יכולים להתמודד" - על מה לעזאזל אתה מדבר??

9. ג'רמיין דפו Member

השחקן האנגלי הראשון שכובש עבור הצרפתים העונה...........לא בגלל שזה אתם אבל בכל מקרה זאת פשוט בושה!...ובואו לא ניכנס שוב לויכוח הזה כי כבר אמרתם שלא איכפת לכם שאתם מייצגים את העם הצרפתי נאמנה...

10. Rudess Member

ואן פרסי היה היום כל כך מסורבל בתנועה שלו על המגרש. הוא חייב ללמוד לשחרר מהר יותר את הכדור. הוא כנראה עוד לא הפנים שהוא בליגה האנגלית ולא בליגה ההולנדית.

ויירה עצבן אותי היום בזלזול שלו על המגרש, יותר מדי איבודי כדור והרגשה שהשחקן לא רוצה להתאמץ כמו בעבר. ג'ילברטו, מתגעגעים אליך!!! (עד כמה שסילבה שחקן אפור, דווקא כשהוא חסר,רואים את החשיבות שלו למשחק של ארסנל).

11. BOSS Member

אין לארסנל שחקני הגנה מספיק טובים בשביל זה, זה לא ילך אבל הרעיון טוב...

12. Rudess Member

לפי המשחקים האחרונים בליגה האנגלית, ארסנל נראית כרגע כמו צ'לסי של פתיחת העונה מבחינת היכולת הלא משכנעת, וצ'לסי נראית כרגע כמו ארסנל של פתיחת העונה עם יכולת מאד משכנעת.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניאל קרביאסון, מגן/קשר שמאלי אמריקאי בן 20 שכזכור כבש העונה את השער השני בניצחון גביע הליגה על הסיטיזנס, עבר בהשאלה לאיפסוויץ' מצמרת הצ'מפיונשיפ, והוא צפוי להיות כבר הערב בסגל הקבוצה למפגש הצמרת מול וויגאן. שיהיה לו הרבה הצלחה! :aaa021:
    http://www.arsenal.com/images/players/26843.Xxx
    דניאל קרביאסון. קופיף רציני, ומעכשיו גם טרקטור בוי...

בינתיים אמריקאי צעיר אחר של ארסנל, הבלם פרנקי סימאק, חזר אמש מהשאלה בת חודש לק.פ.ר במהלכה הוא הרשים. יש עתיד לכדורגל האמריקאי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Gooner Member

15. KirkH Member

לכדורגל האמריקאי יש עתיד אדיר אבל שני ילדים בנוער של ארסנל הם לא מה שמייצג את המגמה הזו.

פרדי אדו, דימרקוס ביסלי, דווקא כן...