הדיון הרשמי של ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏4/7/04.

1. Rudess Member

אפשר להסגיר את אברמוביץ' לידיו של פוטין, אני בטוח שהוא ישמח, ואז נראה את צ'לסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    עכשיו ברצינות, מאחר ואנחנו עוסקים בכדורגל, זה הרי ברור שצ'לסי לא תוכל להמשיך לנצח כל משחק עד סוף העונה, ולכן צריך להאמין שסיפור האליפות עדיין לא סגור.

לגבי הגרלת הגביע, ארסנל בעוד משחק ביתי והפעם נגד קבוצה נוספת מליגת הצ'מפיונשיפ, הזאבים של גלן הודל באים לביקור בהייבורי או ב-29 או ב-30 בינואר (התאריך הסופי ייקבע בקרוב).

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה נוחה למדי, בייחוד מאחר והמשחק ייערך בהייבורי. צפו לעוד הרכב מלא בצעירים משובבי נפש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

בקשר לאליפות - אני את שלי כבר אמרתי מזמן. ארסנל מתמקדת כעת בצ'מפיונס ליג ובגביע, ואין בכך כל בושה...

3. BOSS Member

אני לא מסכים שצריך להתפלל שצ'לסי תפסיד כי אם ארסנל הייתה ראשונה, הייתם אומרים: עוד פעם הם ייקחו את האליפות בלי מתח?! ואם יונייטד הייתה ראשונה הייתם אומרים: כמה אליפויות הם יכולים לקחת?! אם אברטון הייתה ראשונה הייתם אומרים: הרמה של הליגה צנחה!

4. ג'רמיין דפו Member

אל תבנו עלינו בשבת. בפעם האחרונה שניצחנו את צלסי לא היו פלאפונים,אני הועפתי מבית הספר,וליוסי אבוקסיס היה שביל באמצע...1989 1-2 לספארס בחוץ משער של נעים ופנדל של לינקר. כל כך הרבה שנים וכלום מדבר ווסיד,אפילו לא טיפה אחת של ניצחון. זוכרים שהסתפקתי בתיקו ? אז עכשיו אני מסתפק בהפסד מינימלי.

5. BOSS Member

מה עשית בבית ספר שהעיפו אותך?
    וגם, אם פעם ב- 50 שנה צ'לסי לוקחת אליפות זה בסדר גמור!

6. ג'רמיין דפו Member

חוץ מזה שהייתי נער קצת מופרע בבית הספר החלטתי לטוס באמצע הלימודים ללונדון כי כבר לא יכולתי להתאפק מהגעגועים לגאזה. כבר כתבתי על זה בנושא אחר בפורום...

7. THE STRETFORD END Member

ליימאן הנאצי פותח את הפה על הפדופיל:

"It is the second time he has mentioned that and I think everybody in football knows why he does it," said Lehmann, a £1.5m buy from Borussia Dortmund.

"I have signed for three years and I intend to honour that contract."

Of course I was surprised to be dropped," said Lehmann. I'm sorry but what have I done wrong?

"At this club every goal is blamed on the goalkeeper
    If they can find someone who never ever makes the smallest mistake they should sign him right away. But it will be very hard to find that person
    was blamed for a lot of goals but in fact I never made a typical goalkeeping mistake," added the keeper, who signed for Arsenal in July 2003 from Borussia Dortmund.

"I've lost the ball outside the penalty area sometimes but that is down to my very risky game.

don't doubt myself. Why should I? I came here and won the championship without losing a game.

"Who can compare to that? Name me anyone who has done that before."

Of course I think I am better (than Almunia)," he claimed

Ask Almunia and he might think differently but he has only played a handful of games for Arsenal and I have played nearly 80.

"If you judge us on the ratio of mistakes made to games played, then my record bears comparison to any other keeper on this island.

"People ask if I felt under pressure in my first game back against Stoke but I felt none at all.

ומזלזל בגביע האנגלי:
    am used to playing in big games with a lot of tension. An FA Cup tie against a lower league side wasn't a big game - for me it felt more like a consolation match

אני חושב שהסיבה לכך שהנאצי ממורמר היא בגלל שהוא לא מבין צרפתית ואין לו מושג על מה מדברים בחדר הלבשה,דבר הגורם לחוסר שייכות ונידוי.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד, הייתי בטוח שדווקא הצרפתים הם חלק מהגזע הארי, יותר נכון - אלה שיכולים ללמוד להתנהג כמו בני הגזע.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/05
  9. KirkH Member

נו בטח, טעויות כמו שלו לא אופייניות לאף שוער. הוא יחיד סגולה באופן בו הוא מצליח לשכלל כל פעם מחדש את הדרך בה הוא שומט את הכדור...

עוד דביל לאוסף... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. shmulikwe Member

אני לא מסוגל, הוא באמת חושב שהוא שוער נורמאלי בלי טעויות מוזרות?
    אתם יודעים מה..? יכול להיות שהוא צודק.. יכול להיות שדכל ארסנל, עזבו כל ארסנל, כל אנגליה, עזבו כל אנגליה, כל אירופה טועה בהגדרה של מס' טעויות לשוער (וסדר הגודל שלהם!) הרי כ"כ הרבה שוערים אחראים ישירים להפסדים בחצי גמר האלופות.
    אה, ואדון ליצן, לא בזכות שהיית שוער ארסנל לקחה אליפות בלי הפסד. זה היה למרות שאתה היית השוער...

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/05
  11. Rudess Member

אני חושב שמשעמם לך סטרטפורד, ואתה מנסה ליצור אשליה שיש בעיות חברתיות ואגו בארסנל כמו שיש ביונייטד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

הנה דבריו של להמן שפורסמו היום באתר של ארסנל:
    Jens Lehmann intends to stay and fight for his first-team place at Arsenal.

The German goalkeeper was replaced by Manuel Almunia after the defeat at Liverpool on November 28 and the Spaniard has played every Premiership and Champions League game since then.

However Lehmann returned for Sunday’s FA Cup tie with Stoke. Afterwards he confirmed his resolve to stay and even suggested he had improved by being out of the side.

“I came for three years and I like it here,” he said. “My children need to learn English, that is very important to us.

“I feel I have gained a little bit more in this period. I train better and am more focused. It does not matter how but I am sure I will become stronger out of this situation.

“But why should I doubt [myself]? I came here and became a champion. Even this season I can still win three trophies. There is no reason for me to go.”

12. Rudess Member

קבוצת המילואים של ארסנל ניצחה את ווסטהאם 4:2.
    לתותחנים כבשו: בנטנר(2),סטוקס,קווינסי.
    הרכב התותחנים:
    Michael Jordan
    Frankie Simek
    Mitchell Murphy
    Stephen O'Donnell
    Matthew Connolly
    Pascal Cygan
    Adam Birchall
    Sebastian Larsson
    Nicklas Bendtner
    Quincy
    Ryan Smith
    כן שותפו:
    Anthony Stokes 65
    Kerrea Gilbert 66
    Fabrice Muamba 82

טוב לדעת שיש לנו שוער בשם מייקל ג'ורדן!!! אני מקווה שהוא יודע לרחף בשער ולזנק היטב כמו אלוהים !

13. THE STRETFORD END Member

רודס
    "אני חושב שמשעמם לך סטרטפורד, ואתה מנסה ליצור אשליה שיש בעיות חברתיות ואגו בארסנל כמו שיש ביונייטד"

אני הבאתי את הדברים של הנאצי מהאתר של הבי.בי.סי,כל אחד יכול להסיק מה שהוא רוצה מהדברים הנ"ל!

"Of course I think I am better (than Almunia)," he claimed

כל שחקן חושב בוודאי שהוא יותר טוב מהמתחרה שלו אבל כמה באמת אומרים זאת בתקשורת?
    לדעתי זה זילזול בחבר לקבוצה!

אני לא קראתי כי קארול אומר זאת על האוורד או להיפך אלא פירגון הדדי למרות המלחמה על החולצה הראשונה.

14. BOSS Member

חחחחחחחחחח סיגאן סוף סוף במקומו הטבעי!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

15. Gooner Member

סיגאן חוזר מפציעה וכנראה שיהיה בהרכב נגד בולטון בגלל שעדיין לא ברור מה חומרת הפציעה של סול.

*להוסיף "לצערי" גדול מעל כל הפוסט הזה.