בונ'א איזה דאחקה..... גם אוהד טוטנהאם וגם סטנד-אפיסט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
מה ששרו אוהדי יונייטד לארסנל... Highbury is a library, Highbury is a library, Na Na Na Na קהל לא נאמן. אל תיקח קשה רודס חח
למה לא? האוירה שם נראית די שוממת ממה שאני רואה בטלויזה זה נראה כמו קונצרט... שלושער של הנרי מול כל קבוצה זה סיבה מספיק טובה להודד קצת...
מסבירים לך שהקהל בהייבורי גם ככה לא נודע מעולם בעוצמת העידוד שלו. מה גם שScottishGunner צודק ומשחק מול נוריץ' לא מוציא מהאוהדים את אותה תשוקה כמו משחק מול היוניטד לדוגמא..וזה טבעי..
נו זאת הבעיה וזה מה שבאו לשנות פה שהשחקנים ירגישו קצת מזה עידוד ביתי. אז אני אומר ששלושער של הנרי כן צריך להוציא מהם תשוקה.
אני אומר שאוהדים צריכים לתת עידוד מאסיבי ומקסימלי בכול מישחק אותו דבר כמו שהם רוצים שהשחקנים ישחקו טוב כול מישחק.
ברור שלא כול הקהל תמיד יש באנגליה תפיש אנד צ'יפס איטרס אבל יציאים כמו סטריטפורד אנד כמו השלף היציא של ניוקאסל של הפאנטים ברח לי השם... הקופ וכו'...לא באם סתם לשם נכון? "לא מבקש אבוקות ותופים... עידוד מינימלי" אבוקות ותופים בחים לא הייתי מבקש בישביל זה תיראה כדורגל איטלקי וספרדי לא חסר אנגלייה זה שירה חוליגניזם ולא להדליק דברים כדי לעשות רושם גם האנגליים מדליקים אבוקות מידי פעם אבל זה אף פעם לא במקום השירה זה תמיד בנסוף אים כבר. :aaa12: :aaa12: :aaa12:
אחרי שהייתי בכל כך הרבה משחקים של ארסנל בחיי, אני יכול בהחלט להגיד שהקהל של ארסנל הוא לא מהקהלים הטובים בליגה, הוא בהחלט קהל נאמן שהולך אחרי הקבוצה לכל מקום אבל מעודד פחות מקהלים אחרים שראיתי באנגליה.
אני יודע... עילוי ממש. אין קבוצה באנגליה, שאני יכול לומר משהו רע באמת על האוהדים שלה, גם לא ארסנל אותה אני מתעב עד עמקי נשמתי. אמנם הרבה אוהדי גאנרס שפגשתי באנגליה היו טמבלים, אבל מן הסתם זה בגלל שהם עמדו מול אוהד טוטנהאם. אגב, המחווה הכי משעשעת שראיתי מאוהד במגרש היה במשחק של טוטנהאם מול ארסנל. ישבתי עם בן דודי ביציע סמוך לזה של ארסנל, וכשאחד מחלוצי ארסנל, אם אני לא טועה קאנו, בעט כדור שהתקרב ליציע, אוהד ארסנל אחד (שיכור מן הסתם) זעק "My Nose!!! My Nose!!!" ופרץ בצחוק רועם כשראה שכולם הסתובבו.
סול חוזר! הבלם הענק, שחסר מאוד לארסנל בתקופה האחרונה עקב פציעה, ערך אתמול את הקאמבק המיוחל שלו כששיחק 90 דקות מלאות בנצחון קבוצת המילואים 4-0 על קבוצת המילואים של נוריץ'. קמבל נתן משחק סולידי ביותר מאחור, ומקדימה המשיך להצטיין ג'רמי אלאדייר, שכבש שניים מתוך ארבעת שער התותחנים. רובין ואן-פרסי וסבסטיאן לארסון השלימו את התוצאה המצוינת.
מאז שסנדרוס חזר ההגנה פשוט נראית כמו שהיא צריכה להיראות. נצחון נוסף היום בריברסייד (למרות שבשנים הקודמות זה היה 4:0), ויחד עם ההפסד של היונייטד הפער גדל ל-3 נקודות. נשארו 6 מחזורים וזה אמנם עוד הרבה, אבל אסור לארסנל למעוד ,למרות ששתי הסקאוזריות עוד צריכות לבקר בהייבורי, וגם הספרס, ועוד משחק חוץ קשה מול האלופה החדשה, כך שאסור לשמוח עדיין וצריך להמשיך ביכולת הזאת עד הסוף.
ובצל משחקי הצ'מפיונס ליג עדכון ריזרבס קטנטן: מילואי ארסנל ניצחו אמש בויקראג' רואד את מילואי ווטפורד 3-1. למה זה כל-כך מעניין אותנו? כי סול קמבל (לקראת בלקבורן בשבת) שיחק במשחק הזה 90 דקות חיוביות למדי, וג'סטין הויט, שהיה פצוע חודשיים, שיחק 65 דקות בקאמבק למגרשים. ראוי גם לציין שאלאדייר וואן-פרסי המשיכו בשיתוף הפעולה הנפלא שלהם, כשאלאדייר כובש צמד מבישולים של ואן-פרסי, כשההולנדי כובש את השלישי בעצמו. אחד מהם חייב לקבל צ'אנס במקום רייס או דניס בהרכב, זה בטוח.