ואף אחד גם לא אמר שזה עלה על הפרק. זה הצהובונים רוצים למכור עוד כמה עותקים ב-40 פני אז הם ממציאים כותרות ומסלפים מידע. ידוע שלארסנל יש הרבה כסף לרכישות בקיץ, אז קדחת השמועות והשמות מתחילה כבר מעכשיו. אני בטוח שונגר יתעסק בכל הדברים האלה רק אחרי שתסתיים סופית העונה ואחרי גמר הגביע. ו-IMRIM, אני מסכים איתך שהוא בעיקר יעיל בבעיטות חופשיות ובהגבהות מהאגף, אני מסכים איתך שהוא יותר איש יחסי ציבור מאשר כדורגלן, אבל האם העובדה שהוא שיחק במנצ'סטר צריכה להפריע לך לרצות לראות אותו בארסנל? אל תגיד לי שאם ריאן גיגס היה בא לארסנל היית אומר, אני לא רוצה אותו כי הוא היה ביונייטד.
זה שהוא שיחק במנצ'סטר והיה מעין סמל שלה זה מפריע לי. הייתי משלים אם זה במידה והוא היה עובר אלינו אבל הייתי מעדיף שהוא ימשיך לאכול ת'לב בריאל. לגבי גיגס: הוא שחקן הרבה יותר טוב מבקהאם. הטאץ' שלו מזכיר גם מעט את זה של ברגקאמפ בימים הטובים. הייתי מקבל אותו, אבל שוב , לא בקלות.
חחח אתה עושה אבל לגדול שחקני הכנף השמאלי בכול הזמנים. גיגס מזכיר את ברקאמפ? אולי ההפך. איך אפשר להשוות שחקן שזכה בכול דבר שזז ואחד הטובים בעמדתו בכול הזמנים במשך 11 שנה ברצף לאחד שלא עבר את רבע גמר האלופות לא ניחשב אף פעם כימעט לאחד השחקנים הגדולים בעמדתו ולא עשה בעצם חצי מימה שגיגס עשה?
אם אתה לא יודע, אל תכתוב. תארים, בכול קבוצה שהיא לא יונייטד - ממש לא קובעים לגבי איכות של שחקן. להגיד שגיגס טוב מברגקאמפ בגלל תואר כזה או אחר זו טפשות. זה בערך כמו שמישהו יגיד שההולנדי יותר טוב מגיגס כי הוא היה בחצי גמר אליפות אירופה או רבע גמר המונדיאל וגיגס אפילו לא עלה לשם פעם אחת.
אבל להשוות בין גיגסי לברקאמפ זה לא טיפשות? תיראה מה גיגסי השיג במהלך הקריירה ומה ברקאמפ. בסופו של דבר התוצאות בשטח זה ההשגים משמע-התארים. נכון לא תמיד אבל במקרה הזה ששנהם בקבוצות באותה רמה בערךף קובעים לפי זה לא?
כן,וגם ווס בראון יותר טוב מקמפבל,אתה קשה קליטה הא? ועוד דבר,לצערנו ברגקאמפ םמעט לטוס אז אפשר להוציא אותו מההשוואה הזאת,אבל!! בזירה הבינלאומית הוא היה כוכב בנבחרת הולנד מ1992 עד שפרש אחרי יורו 2000....כמו שקירק ציין. אבל למה להיגרר לשטויות,ההשוואות האלה מורידות מכבודם של שתי השחקנים האלה ויותר חשוב,מהכבוד שלי....אז לך תעשה חתימה חדשה ואל תשכח לעשות ספלצ'ק.
להשוות בין שני שחקנים שלא באותה עמדה זה כבר בעייתי. כך או כך, ברגקאמפ שחקן מצוין והסיבה שלארסנל אין יותר תארים (לא שחסרים לה) בתקופה שלו בקבוצה היא לא בגללו. אם הוא במקרה היה נקנה ע"י יונייטד ולא ארסנל אז היו לו יותר תארים.
פשוט טוב לשמוע !!! . ותגיד , אתה נוסע למשחקים של באיירן מינכן ? . אגב : במשחק שם : היה אפשר בחוץ ( מחוץ לאצטדיון ) לקנות ציוד של באיירן .?
זה בעייתי להשוות בין שני שחקנים לפי התארים, מה גם ששניהם זכו בהרבה תארים. ברגקאמפ שחקן ענק שלדעתי הוא מעט יותר טוב מגיגס. להגיד על גיגס שהוא גדול שחקני הכנף בכל הזמנים זאת הגזמה. שחקן גדול באמת ,לדעתי, הוא גם אחד כזה שיכול לסחוב קבוצה שלמה מה שלא עשה גיגס אם נבחרת ווילס.
I'm in London so I can't go to Bayern's games. In the game against there were Bayren's scarves for sell.
נצחון נאה לתותחנים 2:0 משערים של אדו וואן פרסי, שכבש שער אופייני בבעיטה מסובבת תוך כריעה. משחק 11 רצוף שסנדרוס בהרכב וארסנל לא סופגת (וממשיכים לספור).
ראיתם כבר את החולצה החדשה של ארסנל לעונת 2005/06, שתמונתה (החלקית) נחשפה היום באינטרנט? http://img260.echo.cx/img260/2120/arsenaltoppa040505350x4507wq.Xxx שילוב מעניין של צבעים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx שמזכיר יותר את אסטון וילה, אבל ניחא. אומרים שאלה היו הגוונים של החוצה בעונת המעבר ל'הייבורי' (1913), ואם כבר חולקים כבוד לאצטדיון הזה, אז הולכים עד הסוף.