הדיון הרשמי של ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏4/7/04.

1. Gerrard Member

ראניירי קיבל בעונה שעברה הרבה פחות כסף, הסכומים שאברמוביץ' מגלגל בצ'לסי הם בלתי נתפסים, מדובר פה במיליארדי דולרים והיתרון (לצ'לסי כמובן) הוא שאין איזה מחסום שיבלום את "זריקת" הכסף הזו.

אם תיתן לבניטז את אותם הסכומים אתה כבר תראה את ליברפול מפרפרת הרחק מעל כל אירופה (מה שצ'לסי כמעט עשתה אילולא ליברפול) טוב יודע מה בניטז הוא לא דוגמא טובה כל כך כי בכסף הזה הוא יביא את כל ספרד ומה לעשות אבל הכדורגל האנגלי הוא מהיר ופיזי יותר מהכדורגל הספרדי, אבל אני חושב שעם כאלו סכומים של כסף אתה לא צריך להיות גאון כדורגל בכדי להיות טוב ,אחרי הכל אתה לא צריך להפוך חציר לזהב (כי כבר יש לך מספיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx ).

למרות ש(ואני מדגיש את הלמרות ש) מאמן טוב אף פעם לא מזיק, ומוריניו הוא מאמן מעולה.
    יכול להיות שאני טועה ומוריניו הוא זה שעשה את צ'לסי אבל איך שזה נראה לי עכשיו מה שעשה ועושה את צ'לסי זה דולרים הפאונדים והרובלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/05
  2. Gerrard Member

3. KirkH Member

אווו, תודה רבה, חסכת לי את הטירחה להראות כמה התיקשורת עושה עבודה טובה בלזיין בשכל.

העונה יש הרבה יותר רעש סביב הכסף של אברמוביץ' - אבל בפועל בעוד ראניירי קיבל יותר מ-125 מיליון פאונד, מוריניו השתמש בפחות מ-90 וגם זרק 6 שחקנים שהליצן מפירנצה הנחית ברוב חוכמתו בגשר בתחילת העונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/05
  4. Gerrard Member

שמע מוריניו קיבל יותר מ500 מיליון ליש"ט על כל מה שהוא ביזבז כלומר שחקנים ציוד וכו...
    וברמוביץ' השקיע עד היום כ 700 מיליון ליש"ט בצ'לסי זה קצת יותר מ125 מיליון
    אין סיכוי שהוא הוציא רק 60 מיליון יורו.
    שלא לדבר על הפרופורציות החדשות שהוא מכניס לשוק השחקנים... 100 מיליון לי"ט על אדריניאנו? מי חוץ מאברמוביץ' יכול להרשות זאת לעצמו? אפילו גלייזר לא יכול.
    המסקנה היא שבזכות הכסף שיש לו הוא פשוט עושה מונופול...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/05
  5. Gerrard Member

+אני אוסיף גם שרניירי אידיוט, הוא מאמן גרוע שלא יודע לבחור שחקנים בגרוש.
    אני מסכים שעם הכסף הזה גם צריך לפעול בהתאם אבל אני לא חושב שמוריניו הוא היחיד שיכול להגיע לכזה הישג עם כזו כמות כסף.
    כל מי שמבין טיפה יותר מרניינרי האידיוט יכול לבנות אימפריה בכזה סכום.

6. KirkH Member

מה אתה מנהל הבנק של סטמפורד ברידג'?!? ציוד??? מה אכפת לך כמה עולה גומי לשיער של טיאגו?!?

כמו שלא בודקים כמה כסף מוריניו הכניס לקופה של צ'לסי בתקופתו (בעונה הבאה מתחיל חוזה הספונסר הגדול בפרמייר) - לא צריך לבדוק כמה הוא הוציא על פיש אנד צ'יפס. בודקים כמה הוא השקיע ברכש נטו.

זה שהצאר בונה אקדמייה ומגרשי אימונים ממש לא קשור כאן.

7. Gerrard Member

שמע אני מדגיש וכבר אמרתי את זה, אם תביא ליצן לאמן קבוצה ותיתן לו המון כסף מה שהוא יעשה יהיה לקנות כמה שחקנים גרועים ולנסות להיאבק איתם באירופה, זה נכון שמוריניו מאמן מעולה והוא בעצם גילה את ג'ו קול כשחקן מעולה וגם את לאמפרד הוא זה שעשה (לדעתי לפחות) זה מעיד עליו כמאמן טוב אבל אני חושב שהרבה מאמנים באירופה יכולים לעשות את זה.
    מקלאלה דרוגבה רובן קזמן ועוד אלה לא שחקנים שכל קבוצה יכולה לאפשר לעצמה לקנות, ואני מבטיח לך שאם היית שם מאמן טוב כמו קפאלו או בניטז במצב של מוריניו לפני תחילת העונה היית רואה עונה די דומה ואולי אפילו טובה יותר כי כשיש לך כסף וטיפ טיפה שכל אתה לא אמור להתקשות מדי לכבוש את אירופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/05
  8. Rudess Member

מה הקשר של זה לדיון של ארסנל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    תתכתבו ביניכם בהודעות אישיות, יש כזאת אופציה בפורום הזה, והיא מאד יעילה.

9. Rudess Member

אז דניס יישאר לעוד עונה, ועכשיו פרדי וג'ילברטו מאריכים את החוזים שלהם בארסנל. :aaa021:

10. liunberg Member

טוב לדעת.
    שלושתם שחקנים טובים מאוד, במיוחד ברגי וליונברג שאותם אני גם הכי אוהב.
    יש לך מושג מה קורה אם רייס לגבי העונה הבאה?
    ופירס?

11. Rudess Member

לגבי רייס לא ידוע, לגבי פירס די שקוף שהוא יישאר בארסנל, אין לו מה ללכת בשלב כזה של הקריירה שלו לקבוצה אחרת, הוא עדיין מספיק טוב בשביל ארסנל, כל עונה מעל 10 שערים ויותר מזה בבישולים, מצוין.

12. Hammers Fan Member

השאלה כמה הוא שבע רצון מכך שהוא לא יותר משחקן רוטציה אצל ונגר.

אני בטוח ששחקן במעמד שלו רוצה בשלב מסויים בקריירה שלו להוביל קבוצה.

13. Rudess Member

ואת ארסנל הוא לא מוביל? מי בדיוק הוביל את ארסנל העונה כשויירה לא פוגע, ג'ילברטו פצוע, פרדי והנרי פצועים, אם לא פירס?!
    חוץ מזה פירס נדמה לי כבר בן 32, אין לו מה לעבור בגיל כזה לקבוצה אחרת, הוא יסיים את הקריירה שלו בארסנל.,האוהדים מתים עליו.

14. Hammers Fan Member

איך שלא תסובב את זה, פירס הוא לא "ה"שחקן של ארסנל. שאתה חושב על ארסנל אתה חושב על ויירה, קמבל והנרי, פירס אף פעם לא היה הציר שארסנל נשענה עליו.

אולי זה בגלל שהוא פשוט לא לידר (וזה לגיטימי), אבל מצד שני זו יכולה להיות הדרך בה ונגר מעדיף להשתמש בו שעומדת בדרכו. פירס הוא לא שחקן שונגר מרכיב בכל מחיר, לך תדע אם זה מפריע לו או לא.

15. Rudess Member

פירס הוא אחד מעמודי התווך של ארסנל ומהשיטת משחק של ונגר, בלעדיו ארסנל לא הייתה נראית טוב. אז אולי ויירה או הנרי נחשבים "השחקנים" של ארסנל, אבל לפירס יש מקום של כבוד בין השחקנים הכי חשובים של הקבוצה, ובכלל בארסנל מה שמיוחד ויפה זה התרומה של כולם למשחק הקבוצתי ולשערים, זה מה שעושה את הקבוצה הזאת לגדולה.