הדיון הרשמי של ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏4/7/04.

1. ג'רמיין דפו Member

המירור טוען היום שבמידה ורודף הבצע יעבור ליובנטוס למצוא פרסה אז ארסן וונגר חושב שהתחליף הכי טוב הוא לדלי קינג. פשוט אין בושה לוונגר הזה שיעזוב אותנו במנוחה.שונא אותו ואת זאק שיראק ואת ארסנל צרפתים צבועים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx אני אישית מבטיח לכם שניקח ממכם ארבע נקודות בדרבים מינימום!

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבטחה נרשמה, נדבר כבר אחרי הנצחון שלנו בדרבי הראשון....

בכל מקרה אתה לא צריך לקחת את המירור יותר מדי ברצינות.... בקהאם כבר היה אמור להיות בהייבורי כבר לפני 3 עונות לפיהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שארסנל ייקחו את לדלי, בטח לא לעמדה של קשר אחורי שבה תפקד באופן פחות מבינוני. ונגר לא טיפש.

ורובי, לא הייתי מציע להיכנס להצהרות שיהיה קשה להתחמק מהן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/04
  4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדלי קינג כביכול יהיה המחליף של סול קמפבל בעמדת הבלם, לא המחליף של ויירה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/04
  5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר שרודף הבצע הסכים לא מזמן לקצץ 50% מהחוזה שלו בשביל ארסנל...

:aaarofl:

6. ArsenalFan Member

מי הסכים? סול קמפבל? איפה שמעת את זה?

שום שחקן בשיא הקריירה שלו, כשהוא נחשב לאחד הבלמים הטובים בעולם ואחרי שעשה התקדמות עצומה בשנים שלו בארסנל, לא יסכים לקצץ ב-50 אחוז מהמשכורת שלו. המשא ומתן עם סול קמפבל הולך להיות קשה ובעייתי, זאת אומרת- הוא כבר כזה לפחות לפי הדיווחים, ויש מי שמוכן לשלם את מה שאנחנו חייבים לקצץ. אני בספק אם הוא ירצה לעבור ליובנטוס ולעזוב את לונדון, הוא יכל לעשות אותו דבר לפני שלוש שנים עם אינטר או ברצלונה והייתה סיבה שהוא בחר בארסנל, אבל גם בלונדון יש איזה רוסי אחד שמוכן לשלם לו את המשכורת האסטרונומית שלו. אפילו להגדיל אותה.

להרבה אוהדים יש קצת אשליות בנוגע לקמפבל, אבל לדעתי זו העונה האחרונה שלו בקבוצה.

7. ג'רמיין דפו Member

דניס ברגקאמפ כנראה שהאנגלית שלך לא משהו כי הרודף בצע לא הסכים להורדה. תעבור להולנדית...הבטחה שלי בווייט הארט ליין אתם לא עוברים את החצי נגמרו המשחקים.

8. ArsenalFan Member

אדון קין, מאיפה שמעת שהוא לא הסכים להורדה...? לא אמרו יותר מדי דברים ספציפיים. יכול להיות שהוא יסכים להורדה בשכר, אני מניח שהוא מבין את העמדה של המועדון, אבל לא נראה לי שהוא יסכים להוריד את השכר שלו בחצי. ברגקאמפ, אגב, הוריד בשנה שעברה את השכר שלו בשני שלישים. אין מה לומר, מלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

לא עוברים את החצי? מה, אתה מתכוון כמו הבונקרים שלכם כשאתם באים להייבורי?

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/04
  9. ג'רמיין דפו Member

משהו בסגנון של הבונקרים שלנו בהייבורי כמו העונה שפוסטיגה האפס היה צריך לעשות 3-0 במחצית.בו לא נקדים את המאוחר 13 בנובמבר בווייט הארט ליין תראו את הגב של קינו ודפו פעם אחר פעם.

10. ArsenalFan Member

כן, מ-2 וחצי התקפות. בכל מקרה, כולנו זוכרים איך זה נגמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אם כבר העלנו זכרונות, לא אשכח את הדרבי בהייבורי בעונת 97-8, שנגמר 0:0 אחרי 90 דקות של שכיבה רצופה על השער, וגם איזה משקוף-שניים של ברגקאמפ. אחד הבונקרים המכוערים שראיתי בימיי מקבוצת כדורגל.

11. ג'רמיין דפו Member

לי דווקא עולה כל יום לפני השינה הכדור של גאזה שסימן עד עכשיו מחפש אותו...אבל עזוב יש זמן אני מבטיח מלחמה שבוע לפני הדרבי...מקווה שטראבלסי לא יחתום ומאחל שהנרי ישבור את השוקית באהבה רובי קין

12. Gooner Member

תגיד,מה אתה חושב שזה פה?כדורגל ישראלי?דבר כמו בנאדם.

13. ג'רמיין דפו Member

למה אסור לשלוח איחולים להנרי?בכל אתר אנגלי של טוטנהאם מדברים בצורה הזאת ותתפלא גם בארסנל...אז כשתרצה שיעור בכדורגל אנגלי תירשם ואל תשכח לקחת מספר או כמו שאומר ידידי stretford end קח לך שני מנדרינות וצא לחופשה.

14. THE STRETFORD END Member

יש שאלה המיועדת לאוהדי ארסנל בדיון הטרוויה,לכל המעוניינים!

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ארסנל יראו את הגב של דפו וקין, האחרון צריך להיות קודם כל כשיר למשחק.

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את כל הביטחון האלה. רכש עלוב ופציעות עוד לפני שריקת הפתיחה היו מנת חלקנו בעונות האחרונות שהיו על הפנים, אני פסימי מתמיד.

נכון שהדרבי ב-97-98 היה בונקר מגעיל, אני גם זוכר את חצי גמר הגביע לפני שלוש שנים שנגמר 2-1 בעיקר בזכות ניל סאליבן (המשחק הטוב ביותר שראיתי ממנו אי פעם), אבל אני גם זוכר לא מעט בונקרים שלכם, בעיקר באמצע שנות ה-90, כשיורגן קלינסמן ושרי היו עולים למגרש וטוני אדאמס ומרטין קיאון היו משקשקים מפחד. עזבו אתכם, הכל כבר היסטוריה וכבר מאחורינו. בכל מקרה, לא מבין את ההצטדקות שלכם, תפסיקו להתחסד. אנחנו נשמח אם הנרי ייפצע בדיוק כמו שאתם שמחים כשסיימון דייויס או רובי קין נפצעים.