הדיון הרשמי של ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏4/7/04.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הכי רלבנטיים, פארלור בחצאית טוטו כבר מזמן פאסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

3. Rudess Member

פטריק, אני לא שמעתי לגבי שוער, אבל משום מה יש לי את התחושה שרוברט גרין יעבור לארסנל!

4. Rudess Member

קבלו את החולצה החדשה
    http://www.arsenal.com/images/PreviousSite/root/r/redcurrant_8player_large.Xxx

5. קינג לדלי Member

אהבתי את הצילום עם כדור ונעליים מהימים ההם...
    הלוואי שתהיה לכם עונה בצבע החולצות אמן.

6. Ljungberg 8 Member

יש לי רק דבר אחד להגיד: איכס!
    איזה מין דבר זה להחליף צבע של קבוצה?
    זה כמו להחליף את השם.

7. Rudess Member

זה חולצה מיוחדת לרגל העונה האחרונה בהייבורי (לא בטדי). זה בדיוק הצבע שהקבוצה שיחקה איתו בעונה הראשונה בהייבורי (ולא בטדי). איך אתה יכול לאהוד גם את בית"ר וגם את ארסנל? זה ממש אנטי-תיזה.

8. THE STRETFORD END Member

ממממ...עוד חולצה חדשה,פשששיי ואני חשבתי שארסנל לא עושקת את האוהדים כמו מנצסטר יונייטד ואם מישהו יחפש את הויכוחים על כך בדיוק בקיץ שעבר יגלה שאמרתי את אותם הדברים ו.....צדקתי.

הצהובונים היום מדברים על כך שאשלי קול רוצה לעזוב בגלל הקליקה הצרפתית ששולטת במועדון,
    גם הוא כנראה הבין סוף סוף את מה שאני וגרמיין דפו כבר כותבים פה הרבה מאוד זמן לגבי חשיבות הזהות של קבוצה אנגלית!

9. eastlands Member

סטרטפורד- חלק מהזהות שאתה מדבר עליה זה לתעד ולכבד את ההסטוריה של המועדון ובלי קשר לכמיות החולצות באנגליה (כן אתה צודק ,אתם לא לבד במרצ'נדייס).
    ארסנל -יוצאת בחולצה חדשה כדי לכבד את הייבורי ,אני מתפלא עליך אנגלופיל שכמותך רק שלשום ראינו גולים ביחד מתקופת צ'רלי צ'פלין עם הכדור החום והתפרים , הסטוריה, היבורי , כל הכבוד גאנרס כך ראוי לעזוב את המקדש .

10. THE STRETFORD END Member

ארסנל קבוצה רצינית עם תוכניות לטווח ארוך גם בנושא השיווקי,לכן מדוע הם הוציאו רק בעונה האחרונה(עונה לפני עזיבת הייבורי)חולצה כחולה חדשה???
    אל תיתמם איסטלנד,הכל טוב ויפה לגבי הפרידה מהייבורי ואם אפשר לעשות מזה עוד כסף הרי זה משובח!
    בדיוק כמו ששיטי שיחקה במחזור האחרון עם החולצה(חולצת חוץ אם אני לא טועה)החדשה לעונה הבאה והם השתמשו במשחק הבית האחרון נגד בורו כגימיק שיווקי וכעידוד המכירות כבר עכשיו!

ולגבי הגולים מיום חמישי,אני עדיין רואה במוחי את מארק יוז משתהה באוויר כאילו היה בז לפני תקיפה של תוכי מסכן שברח בטעות מהכלוב עד לנגיחה פנימה,היו ימים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/05
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש זוכר מה היה אבל אני יכול לנחש מה נאמר כשיונייטד הוציאה חולצה מוזהבת לרגל 100 שנים למועדון (במתכונתו הנוכחית).

12. eastlands Member

אני לא מבין מה קשור כל הרעיונות השיווקים , לפרידה של מועדון מפואר מהמיגרש הביתי שלה עם התלבושת הביתית שאיתה שיחקו בפעם הראשונה בהייבורי , הויכוח מי העתיק מהי,,,ד לא קשור בכלל לרעיון המכובד של ארסנל , לא עוד תלבושת חוץ ולא חולצת זהב , בסך הכל חולצה מאוד לא אופנתית והחלטה מאוד אמיצה רק למען האיזכור , כך נפרד מועדון גדול ומפואר מהמיגרש ששירת אותה כל השנים.

13. THE STRETFORD END Member

עוד שנייה אני בוכה,איזה התחשבות מצד ההנהלה להוציא תלבושת נוספת,חדשה,תלבושת לעונה אחת בלבד
    והכל בגלל העזיבה של הייבורי,באמת איזו התחשבות מצידם,הכל למען האיזכור עלק,
    רוצים להוציא חולצה חדשה סבבה אבל בלי זיוני שכל שאין פה קשר לשיווק,כסף.

אני לא זוכר ששיטי עשתה זאת כשעזבה את מיין רואד,סנדרלנד את רוקר פארק,סאותהמטון את הדל...בורו,דרבי,סטוק,ווימבלדון.....

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/05
  14. Rudess Member

מילא היית משווה למנצ'סטר יונייטד, אבל לקבוצות שרשמת?! זה די מעליב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ודרך אגב, לא מעניין אותי צהובונים , מצידי שקול יעזוב לאור ההתנהגות שלו בפרשת צ'לסי.

מצידי שכל ארסנל תהיה מורכבת מצרפתים! עוד מעט תגיד שצריך גם להגביל את מספר השחורים שמשחקים בהרכב? טפשי כל העיסוק בלאום השחקנים, זה רק מעלה רגשות שהאירופאים רוצים לשכוח כבר יותר מ-60 שנה.

15. Ljungberg 8 Member

למה?
    מה הבעיות שלך?
    מה אתה רוצה ממני?