הירנביין, גו הירנביין, הקבוצה שלי בהולנד!!! מי זוכר את הפתיחה הנוראית, מקום 14 במחצית העונה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
הירנביין? מצאת לך את מי לאהוד בהולנד... אבל בהחלט שיפור במצבה של הירנביין שעוברת את אלקמאר (שאם מישהו זוכר הייתה במקום השני... אחרי אייאקס כמובן), ועולה למקום הרביעי על חשבונה.
תגידו... אתם יודעים אולי למה לא משדרים בספורט5 או בספורט 5+ משחקים של הליגה ההולנדית? זה ממש מעצבן!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
אוהדי אייאקס התקיפו שחקני פיינורד לאחר משחק בין קבוצות הנוער של המועדונים שנגמר, אגב, ב-3-1 לאייאקס. דניאל דה רידר כבש צמד. http://www.ajaxfotoside.nl/jongfnrd/Dsc02890.Xxx 3,500 צופים צפו במשחק.
למה הם לא משדרים את הליגה ההולנדית? אין להם את זכויות השידור של הליגה, וכנראה שהיא לא מספיק מעניינת לדעתם (למרות שלדעתי היא מעניינת מאוד...) לגבי פיינורד-אייאקס (מילואים): זה ממש מעשה מכוער להכות שחקנים של קבוצה יריבה אפילו של היריבה הכי שנואה, גם אם זה לא משחק רשמי של הליגה.
תוצאות המחזור ה-30 בליגה המרתקת של הולנד: אייאקס-רוזנדאל: 1-1 כרונינגן-אלקמאר: 1-1 אוטרכט-פיינורד: 3-0 וולנדם-נ.א.ק. ברדה: 2-4 דן האג-טוונטה: 0-1 זוולה-הירנביין: 0-1 פ.ס.ו.-ניימכן: 0-3 וואלבייק-רודה: 1-1 כנראה שארבעה מחזורים לסיום העונה פ.ס.ו ו-פיינורד נזכרות לנצח, לפ.ס.ו יש פער של 8 נק' לסגור כדי להשוות נקודות עם אייאקס, ואולי לקחת ממנה את האליפות. צמרת טבלת הליגה ההולנדית שלנו: 1. אייאקס 70 נק' 2. פ.ס.ו 62 נק' 3. פיינורד (אנטישמים) 59 נק' 4. הירנביין 4 נק' במקום האחרון שממנו יורדים ליגה ניצבת ויטסה עם 23 נק'. הכל עדין פתוח גם בצמרת וגם בתחתית. עידכונים בשבוע הבא.
אייקס צריכה נצחון אחד וזהו ודווקא ברגעי האמת היא כושלת? מה נסגר? מצטער על האיחור אבל ראיתם את הגול של אברמוביץ' עם העקב לפני שבועיים\שלוש? איזה גול!
אין לאייאקס זמן לנוח על זרי הדפנה כי יש להם עוד משחקים לשחק, אל תדאג הם ינצחו... יש עוד 4 משחקים עד לסיום העונה. ל-פ.ס.ו. יש פער של 8 נק' לסגור (משהו שלא יקרה אם אייאקס תנצח) וזה מפעיל לחץ אדיר על השחקנים של רונאלד קומאן לנצח את 4 המשחקים הבאים, הם לא רוצים להפסיד את האליפות ליריבה המושבעת.
הא, אני חושב שאפשר להכתיר כבר את אייקס. זה לא עניין כל כך גדול. פ.ס.ו צריכים לנצח 4 משחקים ברצף (לא פשוט.) ועוד לצפות שאייקס יפסידו את כולם? זה לא יקרה. ואם זה קרה אז זה קרה בפעמים מעטות. אבל אי אפשר לדעת. יש המון נקודות דומות בין הליגה הצרפתית להולנדית. 1. לספורט 5+ אין את זכויות השידור. 2. שתי הליגות מתוחות! (בשתיהן הכל עוד אפשרי.) 3. שתי הנבחרות לא הצליחו במונדיאל האחרון (צרפת עפו בשלב ה-1 והולנד לא עלו.) 4. לשתי המדינות יש צעירים מצוינים שמצליחים להגיע לשלב הסופי של ההתפתחות. ויש עוד הרבה פשוט צריך לחשוב יותר, תעלו אותן.
המחזור ה-31 בליגה ההולנדית: המשחקים של אתמול: אלקאמר מביסה 7-0 את וואלבייק, טוונטה מנצחת 2-0 את וילם II, רוזנדאל מפסידה 3-0 ל-פ.ס.ו. איינדהובן ,שעדיין נאבקה על האליפות, והירנביין סיימה את משחקה מול ויטסה בתיקו חסר שערים (0-0 מי שלא הבין...). והמשחקים של היום: אייאקס מגיעה היישר מהמקום הראשון במטרה לנצח את המשחק מול ניימכן, פיינורד תשחק מול וולנדם, כרונינגן מול זוולה, ו-נ.א.ק. ברדה תשחק מול דן האג. תוצאות בהמשך.
התוצאות של המחזור ה-31 (המשחקים של אתמול): כרונינגן-זוולה: 2-2 פיינורד-וולנדם: 0-2 לאנטישמים. נ.א.ק. ברדה-דן האג: 0-1 והפתעה (ממש...) אייאקס-ניימכן: 0-0.... חניכיו של קואמן עושים לאוהדי אייאקס ממש התקף לב... הם צריכים לנצח ויוצאים תיקו!!!!!!! פ.ס.ו רחוקה רק 6 נק' מאייאקס. שני משחקים עם ניצחון של פ.ס.ו. וללא ניצחון של אייאקס, פ.ס.ו. לוקחת את האליפות... יאללה אייאקס!!!!
ההפרש בינהן? פ.ס.ו. ניצחה פעם אחת ואייאקס (נדמה לי...) ניצחה פעם אחת העונה. מה קובע את האליפות בהולנד? אין לי שמץ של מושג... אני אבדוק וארשום.