ראיתי את הקליפ. נהדר, חובה לכל אוהד ספרס או אוהדי כדורגל אנגלי בכלל. קשה שלא להתרגש מהכדורגל הפנטסטי ששיחקנו פעם. שאלה לגרמיין - בגול הראשון של ריקי וילה בגמר מול הסיטי, מי זה שמכדרר בכזו אמנות?
ראיתי את זה בבוקר , איזה מועדון ,איזו אימפריה. הטאצ של גלן הודל היה העדין והמדוייק ביותר שאני זוכר משחקן כדורגל,גאון. טוטנהאם הוטספר כבר חוזרים...
לא שמתי לב לשאלה הוטספר...ארדילס אוסי ארדילס ! ופעם שהייתי ילד היו לי כמה קלטות של גלן הודל וכל בן אדם שהיה נכנס לבית שלי כולל עיוורים,ופיסחים היה חייב לראות את הפלא וכולם כאחד היו בהלם. נשבע לך ביקר לי שמה שאתה חושב עליו זה עוד כלום ! הוא היה פשוט גאון. יצא לי לדבר עם מלר שהיה עשר שנים רואה משחקים של טוטנהאם ולא בגלל שהוא אוהד אלא רק בגלל גלן הודל.
דבר אחד בטוח - עוד לפני שתיירי הנרי ידע מה זה כדור, טוטנהאם שיחקה את הכדורגל הכי התקפי, יפה וטכני שהיה באנגליה, ופשוט תענוג לראות את זה גם היום. למרות שהכדורגל הפך הרבה יותר מהיר יש שם שערים פשוט נפלאים. מה משותף לאוסי ארדילס וגלן הודל? שני גאוני כדורגל על המגרש, הרבה פחות גאונים מאחורי הקווים. ארדילס נשאר אוהד טוטנהאם ומבקר במשחקים מדי פעם., זה ציטוט של מלר מהאירוח שלו אצלנו: והנה מה שהוא כתב על טוטנהאם בכלל באשכול שפתחתי לכבוד האירוח שלו
לא שחכתי אותו איזה פוקס שחקן שכבש רק 11 שערים בקריירה שלו בליגה כובש 2 מהם במשחק מול ארסנל ואיזה שער זה היה אני מאוד אהבתי אותו[. מה שהיה חסר בוידאו הזה היה קטעים עם לינקר וגאזה מ91 ו90 ה3:1 על אסנל ועוד שערים שלהם
99% שאנחנו פותחים בווסטהאם את העונה ורוב הסיכויים שה הורס לי כי רציתי ליסוע לאנגליה בתחילת העונה אז אני מקווה שמחזור שני יהיה משחק בית
בעוד אנו דנים בעתידו של רובי קין אצלנו, נפתחת במערכה חדשה בדמות - פרדי קאנוטה. מסתבר שלטיול לפני חודש למאוריציוס הצרפתי לשעבר התעקש לא לצאת, מה שגם ככה מצטבר עם פרשת נבחרת מאלי בעונה הקודמת, ומכעיס מאוד את ראשי המועדון ומרטין יול בפרט. לפני שבועיים טוטנהאם דחתה הצעה של 4 מיליון פאונד מווסט ברומיץ', אבל השמועות על התעניינות מצד מארסיי וליון יכולות לסמן את סוף עידן קאנוטה. מה לא נאמר בעצם על החלוץ הזה? לפעמים גורם לך לרצות לנשק כל פאונד ששולם עליו לווסטהאם, ולפעמים משחק בכזה חוסר חשק ואפאתיות שבא לך לבעוט בו. הייתה לו עונה לא יציבה, והוא יותר מדי פעמים יוצא נגד המועדון, ואם AJ אמור להגיע על חשבונו, אני אולי סוף סוף מתחיל להבין איך דברים מתנהלים במועדון.
שקאנוטה ילך וaj יבוא אין עסקה טובה יותר ושילך ב5.5 מיליון(שישבור תשיא של גאזה). חלוץ חביב הייתה בעונת 03/04 פתיחה טובה מאוד האמתי מעולה השנה הייתה לו עונה ככה ככה אני לא יכול להגיד אני לא יכול להגיד שאני מרוצה ממנו 7 שערים לחלוץ גם אם הוא לא חלוץ חוד סקורר זה מעט מדי
אין לי בעיה שימכרו את פרדי בסכום גבוה אבל אנדי גונסון הוא לא חלוץ מטרה והוא יכול לבוא רק על חשבון קינו. מי שכמעט בטוח יחליף את פרדי כחלוץ מטרה יהיה קרלטון קול ביחד עם מידו כנראה.
מידו חתום על חוזה השאלה רב שנתי או חוזה קבוע? ואם זו השאלה, לרומא יש סעיף שמאפשר לה להחזיר אותו מתי שבא לה?