שחיף? זה עוד היה לפני שראיתי שהוא לא השתפר בגרוש בעונה וחצי שהוא בילה בצ'מפיונשיפ. אם ראוטלידג' (כמו שהוא נראה כרגע...) ולנון זו רמת השחקנים שנדמה לך שתביא את טוטנהאם למקומות שמובילים לשוויץ - אתה הוזה, כיאה לאוהד ספרס מצוי. אגב, הילדים שלך כבר יודעים לספור עד 15?
בכל מקרה יום ראשון משחק גביע קשה בלסטר וזאת הזדמנות לתת לפמארוט (לא יודע איך הוא יתפקד כמגן שמאלי אם הוא היה חלש כימני)ואולי למנדס שהיה מחליף בסיטי קצת דקות משחק. אני חושב שאחרי הסדרה הקשה ולפני זאת שעוד לפנינו צריך להשאיר את קאריק וג'ינאס בבית ולעלות עם מנדס ובראון. וג'רמיין צריך לשחק כדי שקינו ינוח. בחצי השני ראו את העייפות של השחקנים ואני מקווה שבוולקרס לא נשלם. אני מקווה שיסיימו את וומבלי בזמן. התגעגענו.
דאווידס קאריק וג'ינאס הם שחקנים מעולים למרכז השדה. אני לא יודע מה עשיתם מהם, אבל כל אחד מהם שחקן מצויין. ג'ינאס צריך לתפוס יציבות, אבל קאריק פשוט נותן עונה נפלאה ואני פשוט מבסוט ממנו, קשר חצי-חצי מצויין שמי שלא שם לב אתמול - השתפר גם מבחינת פיזיות ומבחינת לחץ על היריב. דאווידס לא צריך להרחיב, לא סתם נבחר לרכש החכם של העונה. אני לא חושב שקשר שמאלי יהיה פתרון קסם, אני חושב שככל שהקישור שלנו ירוץ יחד לאורך זמן ויפתח כימיה ושיתוף פעולה, אז נתחיל לפגוע. קשר שמאלי טבעי לא יזיק.
קשר 50 / 50 בהגדרתו הוא שחקן שתורם לחלק ההתקפי. עם כל הכבוד לקרנות ולכדורים החופשיים של טרטל מייק - הוא בקושי 70/30 כי גם הגנה הוא לא מסוגל לעשות...
כן ראיתי, חיכיתי לראות איזה סופרלטיבים הוא מקבל... אגב, חוץ מרובן ורונאלדו - מה אומרות השמועות המבוססות בליין, יש מישהו על הכוונת?
קירק, לא יעזור מה שתאמר, קאריק שחקן מצויין וסוף סוף מתחיל להראות מההוא שווה. הוא לא למפארד, אבל הוא בהחלט משתפר לאורך כל העונה, וכל עוד ימשיכו לתת בו אמון הוא לדעתי יחזיר בגדול. לגבי ג'ינאס קשה לי להחליט. יש לו רגעים גדולים אבל הוא סימן שאלה גדול. בכל אופן קירק, רוב ההתקפות של טוטנהאם מתחילות באמצע, אבל הבעיה היא בתמיכה מהאגפים, ואת זה רוצים לשפר.
סלח לי, אבל מייקל קאריק לא מוסר את הכדור קדימה תצטרך להרוג אותי לפני שתשכנע אותי ששחקן כזה תורם התקפית לקבוצה. אתה רואה בו שחקן מצויין, שיבושם לך. לדעתי שחקן אחר באותה עמדה שהיה מעלה על דעתו ללכת על דאבל פס בכיוון צפון שלא לומר חס וחלילה איזה דריבל לכיוון הרחבה - היה משדרג פלאים את היכולת של הספרס לכפות את המשחק שלה ולהפעיל לחץ אפקטיבי על היריבה.
שטויות במיץ. קאריק הוא השחקן האחורי ביותר בקישור וג'ינאס תמיד משחק יותר קדימה. ההוראות שהוא מקבל זה להשגיח מאחור ולבנות את המשחק מאחור ע"י הפעלת האגפים. בזה שהוא מפעיל את האגפים זה הבונוס ההתקפי ממנו. הוא בעמדה של מקאללה ואני לא רואה שקלוד היקר עובר את החצי.
רק שלפני מקאללה יש שני קשרים תוקפים, ליד קאריק יש אחד בקושי. אמרת שהוא מפעיל את האגפים - אולי זאת הבעיה. לטוטנהאם אין שחקני אגף טובים. אגף שמאל הגנתי מדי עם דווידס או בראון, אגף ימין קצת יותר טוב (עם טאיניו או לנון) אבל עדיין לא משהו מיוחד. את אנדי ריד לא החשבתי כי הוא עגלה..
ואני לא ראיתי שמישהו עבר את מקה בלי לקבל בומבה לרגל / לראש. מייקל קאריק הוא אופציה עלובה כקשר אחורי. יחליטו נא אוהדי הספרס היקרים אם יש לנו כאן עסק עם קשר 50 / 50 שלא עושה התקפה או עם קשר אחורי שלא עושה הגנה (עם כל הכבוד לעובדה שתיכף מישהו יגיד שהוא חושב תישעה מהלכים לפני כולם...)
סיטי דיברנו על האגפים. אני מבין שזה שהקוראני כמעט תמיד בשטח היריב לא עושה את האגף התקפי ? עזוב קירק אתה לעולם תישאר בדיעה שלך (אני הייתי באותה הדיעה ,אבל טעיתי והוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שחשבתי),וגם את האגרסיביות הוא שיפר,הבעיה היא באיטיות של התגובה ההגנתית וזאת בעיה. עדיין הוא נותן המון שקט לקבוצה. בו נעבור לאלכוהול ?