הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק חשוב, אבל משחק העונה? לא, לא עד כדי כך. אם המזל שלנו ימשיך (ובסופו של דבר הוא לא ימשיך, במקום בו אנו נמצאים חייבים לחזור לפורמה כשמלבד ארסנל גורם שנראה מאיים ביותר בעיניי הוא בלקבורן המשתפרת) או שנתייצב, משחק העונה שלנו עשוי מאוד להיות בדרבי האחרון בהייבורי.
    המזל שלנו הוא שכמונו, גם הם עם הרבה בלגן בקבוצה וחוסר יציבות של חלק מהחוליות. בואלי דארן בנט עשה שער אחד מכלום ומחר המצב לא שונה, על אחת כמה וכמה כשבמקום דוסון עולה לדלי. לנו, לעומת זאת, יש בעיה נוראית בחוד ואחרי שרזיאק לא עושה כלום, כבר עדיף את ג'רמיין ורובי ביחד, כי אמנם הם לא מסתדרים, אבל זה לא יכול להיות יותר גרוע מרזיאק.

2. KirkH Member

אם יש לספרס איזה שהן תוכניות על הצ'מפיונס ליג או אפילו אופ"א, אז כן - משחק ביתי מול צ'רלטון במצב הנוכחי הוא משחק העונה.
    זה בכלל לא משנה מי היריבה, גם אם זו הייתה סנדרלנד, אחרי תקופה כל כך גרועה, ועם השינויים שסופראנו עשה בחלון ההעברות, המשחק מחר בהחלט אמור להיות הצהרת כוונות בכל הקשור להמשך הליגה. לספרס יש עכשיו שלושה משחקים בהם היא חייבת לקחת את מלוא הנקודות לפני ההפסד בגשר - פחות מ-9 נקודות, ואפשר לצפות שאחת מ-4 הקבוצות שרודפות אחריהם גם תצליח לקפוץ על ההזדמנות ולהחזיר את הספרס למציאות הכואבת - מאבק על הכרטיס לאירופה דרך טבלת ההגינות.

יכול מאוד להיות שיהיו עוד משחקים קריטיים בהמשך הדרך, יכול להיות שזה יגיע להכרעה במשחק האחרון - אבל המשחק מול האדיקס הוא זה שאמור להתחיל את התהליך שיביא את הספרס לעמדה הנ"ל...

3. TheLane Member

המשחק מול וויגאן הוזז וגם הוא יהיה לפני המשחק שלנו בגשר...
    הייתי אומר שדווקא וויגאן זה משחק עונה במצב שלנו ושלהם כרגע בטבלה.

4. קינג לדלי Member

מרטין יול רמז שג'רמיין וקינו יעלו ביחד נגד צ'רלטון וכמו שראסייאק נראה אז חייבים להמשיך ככה עד שמידו יחזור. יול גם מנסה להכשיר את אדגר דאווידס שמת לשחק למרות שבר באצבע.

5. NewcastleFan Member

ספרס לא משחקים היום.אז איך אתה מעביר את השבת? מדמיין שאישתך זה גארדנר ואתה מנסה לפצוע אותו?

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/06
  6. קינג לדלי Member

אני עדיין כולי בכדורגל אבל בלי הלחץ והריגוש של הספארס וזה מעצבן !!!
    הפועל כפר סבא היא התחליף שלי לריגוש בשבת אבל כבר שיחקנו אתמול(ובגול ניצחון 60 איש שברו את הפאב אוהדים...) ונשארתי עם ברמינגהאם.

הבעיה שיש לי עוד שלוש שבתות כאלה כי הספארס בימי ראשון.

קדימה ברוסי ! תנגח בהם עם האף ! או בלי האף...

7. Alexander Hleb Member

בקע כזה של יהודים לא משחקים בשבתות או מה?

8. קינג לדלי Member

הא ???

שידורי סקיי, איזה יהודים...

9. קינג לדלי Member

בכיתי שמשעמם לי בשבת אז הנה הגיע יום ראשון ואיזה כיף שיש לי משחק !

אני מקווה שבשאר היום גם יהיה לי כיף.

!!! COME ON YOU SPURS

10. קינג לדלי Member

דאווידס ולי מחוץ לסגל.
    7 אנגלים(6 בנבחרת) ו2 אירים בהרכב. על הספסל האדלסטון,דייבנפורט,ג'קסון,ולי ברנארד שסוף סוף נכנס לסגל אחרי אין ספור שערים בריזרב.

רובו,סטלטרי,גארדנר(עלה והצלח !),קינג :aaa8: ,קלי,קאריק,ג'ינאס,טאייניו,לנון,דפו,קינו.

!!! COME ON YOU SPURS

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/2/06
  11. TheLane Member

משחק פשוט מצויין שלנו,
    דפו וקין (ובמיוחד דפו) הוכיחו שהם יכולים לשחק ביחד בחוד, ולעשות את זה מצויין.
    הגנה יציבה, קישור יעיל והתקפה יצירתית.

המשחק הזה בקלות היה יכול להיגמר ב4-0, 5-0.

12. KirkH Member

אם המשחק הזה היה הוכחה למשהו - זה שלצ'רלטון אין הגנה.

להסיק ממשחק כזה משהו על השילוב בין קין לדפו זה קצת נמהר לדעתי. אין ספק שהספרס שיחקו טוב, אבל לא צריך לקפוץ למסקנות.

אגב, אין ספק שמרפי כבר תורם לספרס. צ'רלטון קיבלה שלוש בעיטות חופשיות ממצבים נוחים מאוד במחצית הראשונה - בנט ואמברוז אפילו לא עברו את החומה.

13. קינג לדלי Member

הדיון הזה הפך להיות אני ועצמי...

טוב אז ניצחנו את הראשון מבין שלושה משחקים שחייבים לקחת והלאה ליום ראשון הבא מול סנדרלנד באור.
    משחק טוב שלנו ומה שמעצבן זה שנגד וילה שיחקנו הרבה יותר טוב,והגענו לכפול מצבים.
    מרטין יול לטעמי עשה טעות ענקית שהשאיל את טום הדלסטון לוולבס כי הוא מסוג הילדים הבודדים(איך אפשר לקרוא לדבר הזה ילד...)שיהיו אותו דבר גם לפני פרישה.
    הבן אדם משחק בדיוק כמו קאריק ולדעתי יש לו גם כדורי עומק יותר טובים ממייקל. הבישול שלו בנגיעה לגול השלישי היה גדול.
    כרגיל ירדנו עם שני חללים טאייניו ולנון שיצא במחצית ובמקומו נכנס ג'קסון המצחיק למשחק פרישה..
    רובו-6 עצירה גדולה בסוף. נראה אשם חלקית בגול אבל מכמה בדיקות מסתבר שהכדור של תומאס(ברזילאי ממש)עבר דרך שני שחקני הגנה שלנו.
    קלי-5 לא רמה.
    סטלטרי-6.5 איך הוטספר ידידנו טוען שקלי יותר טוב אלוהים יודע.
    גארדנר-6 המשחק הטוב בקריירה. טוב שזה מול קרבישלי ואני מקווה שהוא יקח אותו בקיץ סוף סוף.
    קינג :aaa8: 6 מזמן לא מחפשים את הבוגד...
    קאריק-7 ביכולת כזאת מקומו בסגל אנגליה מובטח.
    ג'ינאס-6.5 התחיל כמו בפולהאם באמצע ועבר לאגף ימין בגלל פציעה בדיוק כמו בפולהאם. עשה עוד גול גדול.הכניסות שלו לרחבה הם כמו של סקולס בדיוק.
    לנון-6 הילד עבר שמאלה אחרי שהביך את הזקן בצד ימין. נפצע ויצא במחצית.
    טאייניו- נפצע בהתחלה.
    דפו - 6.5 שני שערים ועבודה טובה.
    קינו-6.5 החמיץ פעמיים אבל היה על כל המגרש. הבישול שלו לג'ינאס היה גדול.

האדלסטון-7 מכוון כמו שעון. בדיוק כמו בצעירה ככה היום וגם מול פולהאם.

הכי אהבתי לראות את החיבוק של קינו לדפו לפני המשחק. הם נחושים להוכיח שהם יכולים להיות ביחד ויול אפילו העיף מהסגל את ראסייאק כדי שיהיה להם ראש שקט...
    גם בשערים הם נראים מאוהבים. קינו בעיקר משחק על כל המגרש ודפו ברחבה.
    הקהל שלנו ב3-0 פצח בשירי סול זבל ללא הפסקה כמו איפה נעלם הזבל ?
    אחר כך המשיכו להסתלבט בשירים מצחיקים על יול ולדני מרפי ובסוף מכל האווירה הזאת כמעט שילמנו.

זהו,אני מבטיח להגיב להודעה של עצמי אחר כך...
    מי גייס לי את הוטספר(גיא) ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

14. TheLane Member

לא מסכים. היה בסדר גמור סה"כ.

לא היו לו טעויות קריטיות והפריצות שלו קדימה היו סבירות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/06
  15. קינג לדלי Member

בפעמיים שעלה למעלה עשה בושות..
    פעם אחת הרים ליציע,ופעם שנייה עשה פאול מטומטם.

לי ישדרג אותנו בעמדה הזאת בגדול.
    אנחנו הפסקנו לשקר עם כל מיני ליצנים ואפילו אני מתבייש לספר שזה ניצחון ביתי ראשון על האדיקס מזה 16 שנה !
    אז זה היה 3-0 לנקר,פולסטון,והאוולס.