הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמגעיל פה זה שלצ'לסי לא יהיה אכפת יותר מדי לשלם את ה-10 מיליון האלה כדי שנעבור לסדר היום ונשכח מזה שבעצם עברו פה על החוק.
    מעכשיו שפשוט יעברו על החוק מתי שמתחשק להם ויפתו את הקורבן בחופן של פאונדים, רוב הקבוצות ישמחו לפיצויים שכאלה.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לראות את זה ככה, ואפשר גם לראות את זה כך שלראשונה מאז שאברמוביץ' נכנס לעניינים בצ'לסי, מישהו הוציא ממנה משהו ממשי על המדיניות שלה. אני מבטיח לך שאם הם ימשיכו לעשות כרצונם הם יקבלו על הראש מההתאחדות.

רק כדי להסיר ספק - אני ממש לא חושב ש"דפקנו" את צ'לסי. אני חושב שבתמונה הכללית יצאנו מופסדים לכל עניין - איבדנו איש צוות חשוב ליריבה עירונית - אבל גם הוכחנו שאותנו לא יקפלו כל כך מהר, גם לא המועדון העשיר ביותר בעולם - על כך, אני גאה!

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלו עונש על תנאי עם אשלי קול, כולם יודעים שניסו (וכמעט הצליחו) עם ג'ררארד בקיץ שעבר ועכשיו ארנסן, למה זה לא מספיק?
    בשביל מה עונש על תנאי אם הוא לא יוצא לפועל אחרי העבירה הבאה?

4. KirkH Member

אתם מדברים שטויות, אבל לפחות תישארו צמודים לעובדות.

אם צ'לסי או כל קבוצה אחרת הייתה פונה לג'רארד ומנהלת איתו מו"מ בלי רשות של ליברפול - הנהלת הסקאוזרס הייתה מגישה תלונה בהתאחדות.

אם לדניאל לוי היה שמץ של מצפון גם הוא היה הולך להתאחדות (וחוזר עם הזנב בין הרגליים).

עונש על תנאי לא יוצא כל עבירה אלא רק במקרה של עבירה זהה. ולכן גם אם היהודון היה הולך להתאחדות, לא היו יורדות לצ'לסי 3 נקודות התנאי.

איפה היית כשג'רארד הוייה החתים את את ג'יבריל סיסה הרבה לפני שאוקזר הסכימה למכור?

5. spurs Member

הסאגה הסתיימה אפשר להפסיק להתווכח עליה קיבלנו 9 מיליון סכום טוב שיעזור במרדף על AJ סוף פסוק.
    אני מקווה שנשבור תשיא של הקנייה על AJ כי אני מתבייש שהשיא הוא של רברוב

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ררארד שקל לעבור לצ'לסי - זאת עובדה. האם סוכם על מחיר איתנו לפני שהוא שקל? לא, אז זה נגד החוקים.
    אנחנו עברנו על החוק במקרה של ציגה , אצל סיסה אני לא יודע על מה אתה מדבר.
    הוייה רצה אותו שנה לפני שהוא באמת נרכש ואוקזר סירבה, כך שאם עברנו על החוקים הוא היה מגיע כבר שנה קודם. עוד בשנה ההיא סוכם שהוא ישחק עוד עונה באוקזר ואז יעבור אלינו.
    ידוע שאתם לא היחידים שעוברים על החוק ומדברים עם שחקנים תחת חוזה לפני סיכום על מחיר , אז נמשיך להתעלם מזה או נתחיל לשים לזה סוף? אם היו יוצרים פעם אחת תקדים ומענישים קבוצה גדולה אחת בחומרה אולי היינו מפסיקים לראות את זה.

7. קינג לדלי Member

איך אמר סמי בן טובים : "מהלירות נעשה טפטים " !

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, לצ'לסי כן היו יורדות 3 נקודות לדעתי, כי נעשתה פנייה, גם אם לא ישירה, לארנסן ממש כפי שעשיתם עם אשלי קול. התמונות של ארנסן על היאכטה של אברמוביץ' רק מחזקות את זה, שצ'לסי לא רק שלחה לדני המטונף פקס.
    אחרת איך תסביר שצ'לסי ניסתה כל כך לגשר את המחלוקת, ולפי הידיעות האחרונות שילמה הרבה יותר מכפי שחשבנו לטוטנהאם? אם מישהו כאן מתעלם מהעובדות זה אתה - שילמתם סכום חסר תקדים עבור עובד קבוצה, לא שחקן!

9. KirkH Member

דעתך אומנם נחשבת, אבל לא קובעת. אשלי קול הוא שחקן. פרנק ארנסן הוא איש הנהלה. אומנם העבירה לכאורה זהה, אבל סעיף האישום לא. פניות לא חוקיות לאנשי הנהלה נשפטות לפי קובץ חוקים שונה משחקנים לכן אי אפשר להפעיל את עונש הורדת הנקודות.

אוו, אז בוא אני אסביר לך את זה פעם שמינית. תשתדל להפנים.

א) צ'לסי ניסתה לגשר?!? צ'לסי הייתה יכולה להעלים את הפרשה הזו בשקט תקשורתי מלא. ביום בו לוי פנה וביקש 5 מיליון היו כותבים לו צ'ק ושלום על וויט הארט ליין (הרי תסכים איתי שכסף לא הייתה הבעייה המהותית כאן...). אם היה חשוב לצ'לסי להשתיק את לוי, לא היו מחכים בגשר חודש וגורמים פעם אחר פעם לפיצוץ פגישות עם לוי.

ב) איזה ידיעות אחרונות? פורום גלורי גלורי הוא לא בדיוק מקור מידע אמין אתה יודע. באף גורם מוסמך לא ננקב סכום מדויק.

עובדות?!? אפשר לקבל את זה בכתב בבקשה? איזה עובדות?
    וגם אם כן, ונניח לרגע שצ'לסי שמה 10 מיליון פאונד על הראש של ארנסן - זה מה שיגרום לך להרגיש טוב? נתנו לכם את גוסטבו פוייט בעבר, אני בטוח במיליון אחוז שתבזבזו את הכסף על שחקן הרבה פחות טוב ככה שאני לא ממש מתרגש מהתקדים הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/05
  10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מוזמן להתעצבן - אבל ידוע שהמחיר על ארנסן לא ירד מ-4 מיליון פאונד, ההצעה הראשונה שצ'לסי עשתה.
    אני לא חושב שניצחנו באיזשהי מערכה, אבל אני כן חושב שצ'לסי לא רצתה ללכת לבוררות - אחרת היא הייתה אומרת לדניאל לוי ללכת לחפש את עצמו - והיא לא עשתה את זה! צ'לסי ניסתה להתמהמה ולנצח במו"מ מול טוטנהאם (הסיבה היחידה שזה לקח כ"כ הרבה זמן) ובסופו של דבר שילמה כמו גדולה.
    אז נכון, קיבלתם מה שרציתם ולאברמוביץ' הכסף הזה גם ככה לא ממש מזיז. אבל אתה חייב להודות בדבר אחד - לשם שינוי תפסו לכם בביצים ולא הרפו. הנשיא שלנו התעקש אתכם עד שקיבל פיצוי שמצא חן בעיניו, וזה הרבה יותר ממה שאני יכול לומר על קבוצות אחרות שניהלו מו"מ מולכם.

ואגב, אני נכנס לגלורי-גלורי בערך פעם בחודש.

11. KirkH Member

צ'לסי או כל קבוצה אחרת לא צריכה את הסיכון שבדיונים משפטיים בהתאחדות שכמו שכולנו יודעים לא ממש מאוכלסת באנשים ישרים וחסרי אינטרסים.

אני לא מתעצבן אני פשוט מסביר לך ולכל אוהדי הספרס החוגגים שאין שום סיכוי שבעולם שקיבלתם יותר מ-5 מיליון פאונד. שזה מצד אחד סכום נחמד על אפס עבודה אבל מצד שני שווה קצת פחות מהחזון שאתם מייחסים לדני.

צ'לסי הייתה משלמת בכל מקרה כסף. גם אם ההתאחדות לא הייתה מענישה את צ'לסי על פנייה לא חוקית. ארנסן היה תחת חוזה וצ'לסי הייתה צריכה לשלם סכום כלשהו תמורת המעבר שלו גם אם הוא בסך הכל איש הנהלה.

כשקניון עבר אלינו שילמנו 3.5 מיליון פאונד, אני מניח שלוי השיג סכום שנע בין הסכום הזה ל-5 מיליון פאונד. קדימה, לכו תמצאו איזה פלופ במחיר מציאה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/05
  12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חוגג? בכל הודעה אני כותב כמה ארנסן היה קריטי עבורנו! הייתי מחזיר לך בכיף את ה-4-10 מיליון פאקינג פאונד האלה בשביל שכל הפרשה הזאת לא הייתה קורית בכלל.

13. NewcastleFan Member

אל תרתח אדון עזריאל.פגשתי אחר הצהריים חבר שאוהד ספאדס והוא אמר לי שהם מעונינים להחזיר את אוסי ארדילס למועדון בתור מנהל מקצועי.אחחח זה יהיה ענק.

14. spurs Member

תן כבוד לפורום של גלורי גלורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    רציני אתה חושב שצלסי שילמה 5 מליון לי אין ספקות שצלסי שילמה 6 מיליון לפחות ואל תדאג לא מביאים איזה שחקן אפס מביאים תותחים

15. קינג לדלי Member

די עייפתם אותי עם הנושא הזה...זה כמו פינג פונג בינכם וזה לא יביא לכלום חוץ מטחינת מים.