גבריאל גארדנר, מצד השדכן... בעצם אצלך זה מהצד השני של הגריל :aaa021: תחזור לכינוי הקדמון שלך, עלאק על אותו בסיס של חזרה למקורות ולתארים מצד הישות שאתה אוהב לכנות קבוצה...
אם אני רוצה לחזור לטוטנהאם הגדולה אז אני אקרא לעצמי ביל ניקולסון. אולי אחזור לרובי קין. בבוא הזמן נקיים הצבעה... בינתיים אני מקווה שדפו ישאר ועד סוף העונה יעלה את הרמה.
בניגוד לרובי, לא ראיתי שום תסריט בו דפו נשאר אצלנו יותר מ-5 עונות. הוא הוכיח כמה הוא אגוצנטרי ומרוכז בעצמו. האמת? יש לו כל כך הרבה כדורגל שהוא לא מביא לידי ביטוי, כל כך הרבה חוסר יציבות. כשהוא בכושר אי אפשר לעצור אותו, אבל כשהוא לא הוא פשוט הולך לאיבוד. חבל.
במידה וזה מה שעושה לך את זה, אני ישמח להעביר לג'רמיין קורס מזורז... אבל אני דוקא חשבתי בכיוון של, סיסה עובר לנגריה ודפו עוזב את הנגריה כדי לחדד את החוד החולה של האדומים ממרסייד וג'רמיין שלנו נשאר בלי שום כינוי...
אין כמו יום של משחק . אתה קם בבוקר מאוד מוקדם ולא בזין שלך לעבוד,אבל המחשבה שהיום בערב יש משחק של הקבוצה האהובה עד טירוף שלך מכסה על הכל ! במיוחד שלמחרת יש יום חופש והיום בערב (21:00) אתה יכול לשתות עד אובדן חושים. משחק טריקי שצריך לעבור רצוי ביכולת משכנעת. אני מקווה שלנון יעלה היום ויראה יכולת גבוהה מההתחלה. חשוב חשוב חשוב. !!! COME ON TOTTENHAM
מה אתה רוצה הוא שואל אותי כאילו אני דפו ועניתי לו כאילו הוא סיר לחץ. אההה סיר אלכס. אני סיר לחץ. עוד שעתיים וחצי...