כולה ווסט ברום,3 נקודות בטוחות,הפעם לא תעשו פאשלה כמו נגד וויגאן וסנדרלנד..נראה לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
באמת שלא כתבתי את זה בגלל הניחוסים או משהו. טוטנהאם העונה היא כמו נבחרת אנגליה,תמיד צריכה לספוג בשביל להתעורר. האמת שפחדתי מהקרוסים של גרינינג(מרים אותו דבר בשתי הרגליים)ובמצב נייח שלו ספגנו ואז כל הקהל שלנו נכנס לעצבים. בכל איבוד כדור היו טרוניות של האוהדים עד המחצית שנגמרה בפיגור. ואז כמו קהל אנגלי גדול,הקהל בחצי השני דחף את הספארס בכל אאוט וגליץ' והקבוצה הייתה כמעט כל החצי בתוך ה16 של השוער המניאק הזה שהעביר זמן כל המשחק.מידו נכנס במקום קלי הגרוע וג'ינאס שיחק מגן. ווסט ברום צופפה עם 10 שחקנים וזה תמיד קשה לפצח ,אבל אחרי ההחמצה של מידו הגיע הכדור לקינו שעד אז היה במשחק החלש שלו העונה ואחרי כל האיבודי כדור החליט שהוא מסיים מול השוער והמגן בהקשתה מדהימה ברגל החלשה יותר והכדור נחת ברשת ברכות של לחמנייה של לחם ארז.כדור גדול של קאריק אגב... ואז אחרי שהתחננתי שגם לי מגיע גול בדקות הסיום(צריך לציין שרובו לקח שני כדורים מסוכנים בקלות)הנחישות של דפו הענישה את השוער החרא הזה(במבחינה מקצועית אחלה שוער)ובגליץ' גדול הוא חטף לו את הכדור וסידר פנדל דקה לסיום שקינו בעט נפלא לרשת הגבוהה. לסיכום כמו שאמר חכם חלפון " מים רבים לא יכבו את האהבה,ונהרות לא ישטפוה". רובו-6 עירני כמו פומה. לי-5.5 טוב ורע... דוסון-5.5 איבד בגול את דייויס אבל סך הכל בסדר. לדלי קינג :aaa8: 6 נכס. קלי-4 לא ברמה הזאת. קאריק-5.5 שהוא חלש(בחצי הראשון) הקבוצה חלשה,שהוא טוב (חצי שני עם בישול גדול)הקבוצה משחקת. דאווידס-4 זוועה. ג'ינאס-5 לא משהו היום.שיחק רוב החצי השני מגן והיה לא רע. לנון-6 עשה שלושה מבצעים מהסרטים בחצי הראשון שאחד מהם נגמר בעצירה גדולה של השוער. קינו-6 חלש מאוד אבל פתאום בסוף המשחק חזר כמו ענק. דפו-6 כדור גדול למידו שפיספס בסנטימטרים,והמון נחישות שגם הביאה לשער נצחון. מידו-6 נכנס וכמובן הביא את הרוח לחימה והאיכות שלו. גרם להגנה שלהם פאניקה גדולה. מרפי-שיחק 5 דקות. !!! LOVE YOU SPURS
נכס/מלך עם ציון של 6? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx לפי הציונים שאתה נותן אפשר לחשוב שאתה אוהד פראנסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
עברנו את המוקש בהצלחה, אבל בדרך הכי קשה שאפשר. המשחק הזה לא עשה לי טוב. פתיחה שבלונית שלנו, אפס יכולת מהקישור שפשוט לא הצליח להזיז את הכדור קדימה (תודות לצפיפות נוראית במרכז השדה, עם אלבכרטסן - או בלשון דפו - אלברשטיין, בלם במקור, כקשר אחורי). קוזאק סגר את האגף הימני לדאווידס שהיה חלש מאוד וווטסון ניסה לעצור את לי, שאמנם יזם המון אבל לא יכול לעשות גול לבד. גרינינג השחקן היצירתי היחיד בווסט ברום, אבל איזה שחקן מצויין. הוא, קוז'אק ואלינגטון למעשה השחקנים היחידים בסגל של רובסון שברמת פרמיירשיפ. ההגבהות של גריניג פשוט קטלניות והצליחו לבלבל את הבלמים המצויינים שלנו. קוז'אק פשוט שוער אדיר - ספרתי לפחות שלושה גולים בטוחים שהוא מנע מאיתנו. הוא שחקן אדיר, ומי בכלל מרגיש שקירקלנד פצוע כשהוא בשער. בסך הכל חזרנו עם המון מזל - היינו צריכים טעות אחת משוער נפלא כדי לגמור את המהפך, יש הרבה חלקים בקבוצה שלא הכי מתחברים ולא ממש שומרים על יציבות, אבל רובי הוא פשוט שחקן גדול, ומתחילת העונה אמרתי שאסור לייבש אותו והוא נכס. רובי הוא מעבר לשחקן רגיל. הוא מכניס אנרגיות למשחק, הוא שחקן עם לב ענק וחוש אדיר לכיבוש שערים (איזה צ'יפ גאוני בשער הראשון). מתחילת העונה אני אומר - אם הבחירה בין דפו לקין - רק קינו!
היית במסיבה וב1 בלילה מתקשר אליי חבר לצרוח שהוא זכה בווינר בזכותנו נקווה שפורתסמות יראו אופי נגד צרפת
פומפי? תאריך המשחק עדיין לא ידוע(המשחק נדחה בשבת עקב תנאי מזג האוויר). סביר להניח שהמשחק יהיה סמוך לסיום העונה. אתה לא מעודכן.
גם דוסון וגם לנון האריכו את החוזה שלהם בטוטנהאם, לגבי לנון זה משקיט את כל הדיבורים על מעבר שלו ליונייטד או בכלל לחזרה לאיזור הצפון. כמו הניצחון נגד בירמנגהאם בחוץ במחזור שעבר גם זה אתמול על ברומיץ מראה על הרבה אופי כשהם עם הגב אל הקיר,שבוע שעבר משחק חוץ נגד קבוצה שנלחמת על ההישארות ואתמול גם כן מול קבוצה שנלחמת על ההישארות,אומנם בבית אבל עם חזרה מפיגור ויום גדול של השוער שלה. 5 נקודות מארסנל עם משחק יותר אבל עדיין טוטנהאם(גרמיין אתה יודע שאני לא מנסה לנחס)שולטת בעתיד שלה, אגב בקרב בין 2 הלונדוניות על המקום ה 4 אף אחד לא שם לב לבלקבורן של מארק יוז(איסטלנד,תאכל את הכובע לגביו).
http://home.skysports.com/list.asp?HLID=37...ball_Home&f=rss אכן דוסון ולנון שמשחקים ברמת משחק של פרמייר בגיל כל כך צעיר חתמו .יול יודע איך לטפל בגעגועים של לנון ושלח אותו לשלושה ימי חופש בבית כדי שיתאוורר והילד חזר שמח .אחרי שבוע לנון אמר שהוא מתחיל להתאקלם בעיר הגדולה וחתם כמו גדול. לגבי בלקבורן אני לפחות שם לב ועוד איך.
כנראה שג'רמיין דפו הפנים את הביקורת של יול וסוונגו והתחיל להילחם על כדורים. מגיע לו כל הכבוד על כך שעשה שערי נצחון בברמינגהאם ואתמול שכולם שערים של נחישות. כדור אבוד באאוט שחטף למלחיוט,ואתמול אחרי הגליץ' התאבדות על השוער. כל הכבוד ג'רמיין. חדשות רעות מכיוון ניוקאסל והמאמן המצחיק שלהם עם הפה העקום. רואדר הודיע שלמרות שבראמבל כנראה החלים זה עדיין מוקדם לסכן אותו.