אשכתב את מה שכתבתי לא היה לי הרבה זמן והיית צריך לצאת אז כתבתי במהירות אברטון היא הקבוצה שיש לנו הכי מזל נגדה בתולדות הפריימירליג אברטון היא קבוצה שלטוטנהאם יש המון מזל נגדה בפריימרליג וקירק נערי סטיסטיקות נועדו להישבר מובן
מייקל קאריק התראיין היום והודה ששני שערים שלו העונה זה ממש לא מספיק. מה שמפתיע שאת שני השערים הוא כבש מתוך הרחבה.יש לו בעיטת פצצה והוא צריך להשתמש יותר בנשק הזה. מארבע בעיטות שלו מרחוק אני זוכר טילים שגירדו פעמיים את הקורות והוציאו גם שני הצלות גדולות. ובעניין אחר אוהדי טוטנהאם התחילו לכנות את הוייט הארט ליין SYNAGOUGE OF DREAMS.....
קראתי אתמול ראיון עם יול שבו אמר שגארדנר בפורמה טובה לאחרונה. אני מאוד מקווה שהוא סתם מנסה להעלות לו את המוטיבציה, כי נמאס לי לסבול את העמוד חשמל הזה כל פעם שלדלי או דוסון לא כשירים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
זה תרגיל ידוע של מאמנים שבלית ברירה חייבים לעלות עם שחקן שקשה להם איתו. גארדנר צריך לשחק מול אברטון ויול מנסה לעלות לו את הבטחון כי גארדנר בלי בטחון זה קטסטרופה מהלכת. גארדנר עם בטחון זה סתם בלם רע...
ואני מקווה שהמועדון שהביא לנו כל כך הרבה נצחונות שוב יפסיד מולנו. זה בהחלט משחק העונה שלנו וחייבים לנצח אותו !
הבאנו את עצמנו למצב שקירק ואנחנו לא חלמנו עליו... קירק תמיד אמר שבלקבורן ובולטון יעקפו אותנו בסיבוב ושוב נסתפק בכלום בפיתה... אז את זה עברנו. עכשיו צריך להוכיח לו שאנחנו מסוגלים להביא כמות נקודות יפה עד סוף העונה. אין לי מושג לגבי המשחק בגודיסון,אבל ביום שני אנחנו הולכים לנצח את יונייטד. ככה אני מרגיש.
הלו הלו, אני שונא אתכם מספיק ויורד עליכם מספיק בשביל לקבל את הריספקט שדברי לא יעוותו. אני אף פעם לא אמרתי שבלקבורן תעבור אותכם. ייחלתי, חלמתי, שאפתי ודמיינתי - ברור, אבל לא מעבר. וזה שבולטון, במצב בו הם היו לפני חודש וחצי לעומתכם, תישאר מאחוריכם בסיום העונה, זו חתיכת הפתעה. וחוץ מזה, מה זה מצב שלא חלמתם עליו? אתה לא חושב שזה טיפל'ה פתאטי שקבוצה שמובילה על קבוצה אחרת ב-10 נקודות אפילו לא חולמת לסיים מעלייה? אגב, עדיין לא הבנתי משהו. החלומות שלכם, אבל לא הורודים שבהם אתם זוכים בפרמיירליג, אלא הטיפה פחות הזויים, אלה שאתם מגדירים כ"ראליים" הם מדברים העונה על מקום רביעי או חמישי?
קודם כל מצב שלא חלמנו מדבר על תחילת העונה. לגבי החלומות שלנו או לפחות שלי,אני חושב שזה ריאלי שנהייה באופ"א וזה חלום שנגיע לאלופות. החלום הכי גדול שלי הוא שננצח את הדרבי האחרון בסיפרייה. וקירק למה היית צריך לנסוע לאוסטרליה ? מה עשה לך הבן אדם הזה ? מה קרה ? קצת רחמנות ? אתה רואה איך אני אכול ולוקח קשה את כל השנים המחורבנות האלה ! תן קצת לשמוח מה יש ? זה על חשבון צרפתים מסריחים ! מה קרה ? אתה יודע אם אני רואה איזה ילד שאוהד את הצרפתים וכותב שהוא דווקא מסמפט את טוטנהאם אז בא לי להרביץ לו ולגלות לו שהוא חייב לשנוא אותנו ! אבל אתה לא גדלת עם השינאה הזאת,היא רק השתרשה בעקבות מסע עם איזה תמהוני... זהו מעכשיו אתה איתנו עד הסוף ! לא ??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx