הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. spurs Member

אנחנו שלטנו מחצית ראשונה והיו שם 2 גולים שלא נכנסו
    ובנוגע לשער מה יש להגיד לדעתי לא היינו צריכים להוציא כי זה היו שני שחקני ארסנל שנתקעו אחד בשני וכי השחקן לא באמת נפצע הוא סתם שכב על הדשא בשביל להפסיק את המהלך

2. Robin Member

אויש נו שטויות, גם אוהדים שלכם מודים שהייתם צריכים להוציא את הכדור אבל אז מתרצים את זה בדרכים שונות. הם לפחות לא עלובים כמוך ומתרצים ולא מכחישים את העובדה שהכדור היה צריך לצאת.

3. קינג לדלי Member

אני לא יודע מאיפה להתחיל...ועוד לסכם משחק אחרי שכפר סבא במקום להחמיץ 5 פעמים מול שער ריק מקבלת גול ושולחת אותי למות.

מבחינת כדורגל ראינו היום בדיוק את מה שאני מתפלל לשנה הבאה. בלי הנרי אנחנו פשוט יותר טובים נקודה ! בית ספר להנעת כדור בחצי הראשון עם מייקל קאריק הגדול שנתן כדורי עומק ורוחב נהדרים והכניס את כולם למשחק. לנון פשוט גיחך כל פעם שסנדרוס הגיע ואולי שלוש פעמים הוא הבריש לחבר של רודס בין הרגליים...כל הפאב צחק...
    טאייניו שחקן מעולה ועושה גם הגנה וגם התקפה. דאווידס יחסית היה טוב וחוץ מתמיכה וקרנות שהשיג גם שיתק את פירס הבן זונה.
    חבל שמכל כך הרבה מצבים שמגיעים אחרי מהלכי כדור פנטסטיים לא כובשים שערים. לי אישית נמאס מדפו סופית ולדעתי צריך למכור אותו תמורת כסף טוב בקיץ.
    לגבי השער אני לא יודע אם קאריק ראה אבל אם כן הוא היה חייב להוציא כדור. אני בן אדם שמשתולל בגולים זניחים ותאמינו או לא בגול הזה ישבתי והוטספר עד.
    שהנרי נכנס אתה רואה כמה חשוב שהוא יעזוב אותם בקיץ. אם הוא עוזב אז עידן חדש בלונדון מתחיל.

להגיע לאלופות יהיה קשה רצח כי צריך להביא 6 נקודות מבולטון ובווסטהאם שבטח ירצו לקלקל לנו.

דרבי אחרון בהייבורי ולא הפסדנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    האשברטון גרוב יתחיל עידן חדש בדרבים.

טוטנהאם הוטספר חוזרת.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה וודאי מתכוון שבלי הנרי, אבואה, פברגאס וחלב אתם יותר טובים.

5. קינג לדלי Member

לא אני מתכוון שעם קאריק,רובינסון,קינו,לדלי ולנון אנחנו יותר טובים.

שן קשת ענן !

6. NewcastleFan Member

ברכות לספרס על שהעפילו לליגת האלופות.בתקווה שתעופו בסיבוב השלישי המוקדם ע"י דינאמו טיבלסי/סקונטו ריגה/קלאב טאלין(הגיע הזמן שלגרוזיה/לטביה/אסטוניה יהיו נציגות בליגת האלופות)

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מי שאמר שאין לנו יצירתיות במרכז המגרש יכול להירגע - בכושרם הנוכחי, קאריק ולנון נותנים את כל היצירתיות שרק צריך באמצע.
    קאריק פשוט בכושר שיא, גם מסירות סרגל, גם תופס מהירות וגם מראה קבלת החלטות מעולה. ג'רמיין טוען שיש לו בעיטה מצויינת ובאמת ראינו כמה פעמים העונה למה הוא מסוגל, ובמידה וימשיך לתת סולואים כמו שנתן בשני המשחקים האחרונים, יש לנו את למפארד החדש.
    לנון עם טכניקה מעולה, זריזות שמשתלבת נפלא עם הסילון שמושתל לילד ברגליים, איזה שחקן אדיר. קצת לשפר את המסירה/הגבהה ויש לנו שון רייט פיליפס משופר.
    אני מאמין שקאריק פשוט היה צריך זמן להיקלט בקבוצה ולהיכנס לעניינים. אם זה יהיה הסיפור עם ג'ינאס - איזה קישור אנגלי ומדהים.

8. AW forever Member

רק חבל שהוא לא מחויב לערכי הfair play של הכדורגל האנגלי. נכון שזה דרבי, נכון שזו יריבות, אבל התנהגות כזו לא ראיתי אפילו בסופר קלאסיקו. עכשיו זה בידיים שלכם. ולמזלכם אין "מגיע" בכדורגל. נכון, שיחקתם טוב מאוד (מישהו אמר הרכב שני?), אבל הפעם היחידה שבה עליתם על הלוח היא דרך מעשה שלא יעשה.
    חוץ מזה מבין לגמריי את ונגר וההרכב שעלה איתו. בסה"כ מדובר באנשים, לא מכונות. ברור למדיי שיצטרך את השחקנים האלה ביום שלישי ולא היה מנוס מלתת להם מנוחה (ראבק, אבואה לא נח מאז אליפות אפריקה!)

9. Arsenal fan Member

אבואה נח במשחק מול פומפי בחוץ.

10. TheLane Member

אפסים, אני לא מאמין שאוהדי ארסנל (!!!) מתלוננים על פייר פליי. אתם באמת צריכים להתבייש בעצמכם, אתם הקבוצה עם הכי הרבה צלילות בליגה, והשחקנים הכי מלוכלכים שיש בעולם.
    אני לא יודע, אני לא ראיתי למה היינו צריכים להרחיק את הכדור אם שני הטמבלים נכנסו אחד בשני, ובאמת שאפילו לא חשבתי על זה עד שנכנסתי לכאן וראיתי את כל ההתבכיינויות של הסקאמס פה.

מגיע לנו מקום רביעי. שיחקנו טוב יותר במהלך העונה ומגיע לנו ליגת האלופות

ציונים.
    רובו- 7.5 שתי הצלות יפות, הרגיע את השחקנים בדקות קריטיות.
    גארדנר- 6 אדביור עבר אותו פעם אחת כל כך בקלות... חוץ מזה משחק טיפוסי.
    דוסון- 7 שקט
    לי- 6.5 סביר
    סטלייטרי- 6 איבד את הכדור בגול, למרות שלדעתי היה פאול אבל בשורה התחתונה הוא איבד את הכדור.
    קאריק- 8.5 ענק. כשראיתי את הפריצה שלו שנגמרה ממש בחוסר מזל, חשבתי לעצמי ARE YOU WATCHING KIRKH?!
    לנון- 7.5 סילון לא מנוסה.
    דוידס- 7.5 נתן משחק מלחמה גדול, ראיתי כמה שהגזימו בביקורת. כבר לא מאבד כדורים כמו במשחקים קודמים. וגם פעם אחת כשאיבד, רדף אחרי אדביור אני חושב עד שלקח לו את הכדור בחזרה. פריצה אחת טובה.
    טאיניו- 7.5 פייטר שבמחצית הראשונה היה all over the place בהגנה ובהתקפה. במחצית השניה קצת נחלש, אחרת היה מקבל 8 או 8.5.
    קין- 7 משחק סביר, היה שם כדי להכניס את הכדור פנימה
    דפו- 6.5 לא משהו, אבל הוספתי 0.5 על זה שהוא פיצץ ללהמן את הפרצוף...

עוד משהו. אולי אנשים יכולים בבקשה להפסיק להתלהב מאבואה? הוא נתן 3 משחקים טובים בליגת האלופות אבל זה הכל. הוא נתן לווסט ברום גול מתנה על מגש של כסף מולכם. אבל את זה אף אחד לא טרח להגיד כאן...

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/06
  11. TheLane Member

לא נורא. אני כותב שם כבר המון זמן, אני בניק yid (israel)

קארמה זה סתם דירוג שאתה נותן לאנשים שנותנים פוסט טוב אז אתה מעלה להם. יש לי 3 או משהו על איזו עריכת תמונה מוצלחת של סול קמפבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. AW forever Member

the lane, אם אתה לא יודע למה צריך להרחיק את הכדור החוצה כששחקן שוכב פצוע על הדשא (ואפילו אם פגעה בו חללית ממאדים) אז אתה כנראה לא האיש לסמוך עליו בהבחנות שלו לגביי למי יש את "השחקנים הכי מלוכלכים בעולם"... אמנם המצב קשה, אבל עוד שברון הלב עוד יגיע- אני בטוח בזה. בין אם זה יהיה מהיכולת של השחקנים שלכם שתאכזב בסוף, ובין אם מזה שנבעט אתכם לאופ"א כאלופי אירופה- זה יגיע.
    ובקשר לאבואה- מסכים איתך שאין לאן למהר עם השבחים והכתרים, אבל זו הפתעה נעימה לגלות שכשהמגן הימני שלך גומר את העונה עולה במקומו תותח כזה. ומהילד הזה עוד נראה דברים יפים, זה בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/06
  13. TheLane Member

Its a fact- Most Ar*** supporters are idiotic crybabies
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/crybaby2.Xxx
    אני לא ראיתי, אבל יול אמר בראיון שאבואה הספיק לעמוד עד סוף ההתקפה.. אז אולי הפציעה לא הייתה כל כך חמורה בסופו של דבר? אולי הוא עשה את זה בשביל לעצור את ההתקפה?

14. AW forever Member

וונגר אמר בראיון שיול שקרן. אז? וזה לא שבכך הוא מנע מצב מסוכן או משהו. פשוט קאריק את דאווידס ניצלו את חסרונו בהגנה לשער קל. מגעיל.

15. TheLane Member

מישהו מוכן להסביר לי כבר איך אוהדי סקאמס מרשים לעצמם לקשקש על פייר פליי וכבוד אנגלי כשיש להם את פירס, רייס, סול קמפבל ואשלי קול (השניים האחרונים מתקשרים לכבוד האנגלי המפורסם)