הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. George Best Member

לא יודע, לא אכפת לי, וזה לא צריך לעניין אותך גם.
    כמו טעות שיפוט, פעם זה לטובתך פעם זה לרעתך.
    שימשיכו לבכות, שיגידו תודה שלא הפסידו כי הגיע להם, אתה וכל התרנגולים שהיום היתי אחד כזה תתפללו לצמד נצחונות על הוונדררז ועל הפטישים, עזוב אותך מגעיל לא מגעיל, אל תענה להם.

2. AW forever Member

זה פשוט הסוג תגובות האהוב עליי- לעניין, רציני ומנומק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    בהתחלה נתת את העובדה שאבואה לא היה על הדשא מפגיעה של שחקן שלכם כסיבה מספיק טובה להמשיך את המשחק (מודעות ספורטיבית מאוד מפותחת! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) ועכשיו אתה מקשקש קישקושים לא קשורים רק כדי להסתיר את הבושה והביזיון של הקבוצה שלך, שגם במידה ותעלה לצ'מפיונס זה יהיה בזכות האופי הלא ספורטיבי של השחקנים שלה, שמוחק בעיניי כל יכולת מרשימה של כדורגל שהוצגה על ידם השנה.
    ובסט "כמו טעות שיפוט"????!!! השופט הוא צד נייטראלי במשחק, שההשפעה שלו כביכול שווה על שני הצדדים. אבל ששחקן מהקבוצה היריבה שובר קוד אתי מקובל... זה יותר גרוע מצלילה, מלהבקיע שער עם היד- זה לא רמאות של חוקי המשחק, זה ערעור של הידיעה שפציעת שחקן לא תנוצל באופן לא ספורטיבי על ידי הקבוצה השנייה. מזל שאני יהודי שגר בישראל, אחרת היו ישר צצות לי קונוטציות אנטישמיות לראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/06
  3. Robin Member

פשש... הסטטיסטיקן הראשי של הליגה אומר לנו משהו על פייר פליי. קודם כל, כשחקן פצוע, מוציאים כדור, זה פשוט מאוד. שנית כל, אי-אפשר להשוות בין צלילות לבין אי-הוצאת כדור בגין פציעה. שניהם מלוכלכים אבל אחד יותר מהשני (ואתה יודע איזה).

אוהו, עכשיו אתה גם מלוכלכומטר, אתה באמת הבנאדם הכי אובייקטיבי שידבר איתנו על זה שיש לנו את כל השחקנים המלוכלכים.

קיצור, הכדור היה צריך להיות מורחק, יש פה הסכמה בפורום של שני אוהדי סקאם חברים שלך ושל אוהדם של מנצ'סטר שלא מת על ארסנל.

בקשר לאבואה, הלו? לפני שמונה משחקים אמרת שלושה משחקים וכולם מתלהבים ממנו, אחרי עוד שלושה עוד פעם אמרת את זה ואחרי עוד חמישה אתה שוב אומר את זה (אני יודע שאני לא מדייק), כמה זמן הוא צריך לשחק טוב בשביל שתבין מה שכל אחד אחר חוץ מהראש הכל-כך לא אובייקטיבי שלך הבין? כן, הוא עשה טעות אחת. וואווווווווווווווווווווווווווווווו. כל שחקן הגנה עושה טעויות ואם הוא עושה טעות אחת אחרי איזה 10 משחקים שהוא בהרכב הפותח (כשהוא בקושי משחק לפני זה) אז זה טוב מאוד. גם ערן כבר אמר שהוא טוב, אין ספק שאתה אוהד הסקאם הכי סובייקטיבי בפורום. דרך אגב, ערן, כותבים את זה scum. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. George Best Member

התכוונתי שפעם אתה מקופח, פעם אחת אתה מרוויח מהעניין.
    עכשיו די לויכוחים המטופשים איזו קבוצה יותר מלולכלת, לאיזה קבוצה יש יותר נושכי כריות ולמי יש יותר אנגלים ומי המציא את הרמאות.
    די, נגמר 1-1, תריבו על המשחק נטו, תקללו את ונגר שהעלה הרכב מצחיק, תקללו את סטאלטרי שאיבד כדור כמו נעל.

רובין, התכוונת אלי במשפט "ושל אוהד של מנצ'סטר שלא מת על ארסנל"?
    ומה אמור להביע ה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ?

the lane,

אל תהיה מצחיק, אבואה שחקן ענק, איזה ילד פלא.
    תוך שנתיים לא יהיה ספק מי יהיה המגן הימני הטוב בעולם.

5. Robin Member

חחח, תודה אבא שאתה מפריד ביננו ומלמד אותנו מה נכון ומה לא... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

6. AW forever Member

וואו, אני רושם לעצמי: "בע"מ 147 בדיון הרשמי של טוטנהאם, ג'ורג' בסט קורא לויכוח כמו למי יש אנגלים בקבוצה ויכוח מטופש". לגזור ולשמור. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. George Best Member

AW forever

שלא תחשוב שאני פתאום חושב שזה לא חשוב, פשוט היום היה דרבי, משחק נהדר שאפילו גרם לי ללכת לפאב מלא בחלאות עם חולצות אדומות לבנות, ולגע לא התחרטתי, היה משחק נהדר עם קצב משחק שרק הליגה שלנו יכולה לספק, אז באמת, עזבו אותכם פייר פליי לא פייר פליי, מספיק טחנו פה את המוח על זה, דברו על המשחק עצמו ששוב, היה נהדר במקום לחזור על אותם דברים שוליים.אז בסדר, הבנו - טוטנהאם מלוכלכת, סבבה זה משנה משהו?אתם תחזרו ותגידו שהם מגעילים, הם יגידו שאתם מגעילים וחוזר חלילה.די מספיק כבר!

8. AW forever Member

אני מסכים איתך (פעם שנייה! זה כבר נהיה הרגל רע!). מבחינת הכדורגל במשחק התוצאה גם פחות או יותר משקפת. ולוזרים כאלה ישלמו מחיר כבד על זה שהשיגו אותה בתרמית שכזו. בכל מקרה, נראה אותם מראים אופי בשני המשחקים שנשארו להם, ונראה את ארסנל נותנת את הפינאלה של העונה הזו, ואז יהיה מספיק זמן לסיכומים.

9. קינג לדלי Member

רובו-7 . החתול הגיע.
    סטלטרי-6 נמצא בכושר טוב מאוד. איבד כדור חשוב אולי בפאול.
    דוסון-7 טרי,לדלי,ריו,קראגר,דוסון.
    גארדנר-6 יחסית נורמלי אבל כמובן שלא הספיק לחסום את הנרי.
    לי-6 בסדר.
    קאריק-8 עוד הצגה.מתקרב מאוד להרכב הראשון של האריות.
    טאייניו-7 כספית פינית.
    לנון-7 שד. מסכן סנדרוס...
    דאווידס-6.5 לדעתי שיחק טוב .סגר את פירס ותמך בהתקפה.
    קינו-6.5 הפעיל נהדר את לנון.
    דפו-5 חבל על הזמן של כולנו.

10. TheLane Member

למה צלילות פחות מלוכלך מלא להוציא כדור כששחקן פצוע? מי החליט את זה?
    ובעוד אנחנו עשינו את הדבר הזה (וגם זה מוטל בספק) רק פעם אחת, היום, אתם צוללים כל העונה. אז מי היא הקבוצה ההגונה יותר?

אה, אז אם חברים שלי מסכימים על זה אז אני חייב להסכים גם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אני מאד מודה לך על הסטטיסטיקה בקשר לאבואה. תבדוק מתי לדלי קינג או דוסון נתנו גול מתנה ליריב ככה בבקשה. הם שיחקו הרבה יותר מ 10 משחקים מאז הפעם האחרונה שזה קרה...

ושוב אם "אפילו ערן" אומר שהוא טוב, זה אומר שאני צריך להסכים? אנחנו אוהדי טוטנהאם יש לכולנו דעות זהות בקשר להכל? ערן מסתכל על זה אובייקטיבית ורואה שהוא טוב, אני מסתכל על זה אובייקטיבית ורואה שיש לו פוטנציאל אבל עוד לא הוכיח רבע ממה שעושים ממנו.

11. Robin Member

נו באמת. פשוט הבאתי את זה בתור הוכחה שאם אפילו אוהדי ספרס מודים בזה אז כנראה שאתה טועה. אותו דבר בקשר לאי-פירגון לאבואה. תחשוב מה שאתה רוצה אבל אתה חי באשליה ובטח ובטח שלא אובייקטיבי.

למה זה יותר מלוכלך? ככה, common sense, דבר שמסתבר שאין לך. בשביל לדלי קינג ודוסון זאת לא העונה הראשונה בהרכב של הקבוצה שלהם (לפחות בקשר לקינג אני בטוח בזה). חוץ מזה, הוא החליק, ביג דיל, גם המגנים הטובים בעולם מחליקים או נותנים גולים במתנה. תן לי מגן ימני שיותר טוב ממנו בפרמיירשיפ או בכלל. אין הרבה מגינים ימניים טובים, מה שהופך את אבואה לאחד הטובים בעולם בעמדתו, גם אם הוא לא כזה טוב כפי שאתה אומר. שוב, אני לא אומר שאתה חייב להסכים פשוט שאם אפילו אוהדי טוטנהאם אחרים מוכנים לפרגן, זה אומר שכנראה יש משהו שהוא painfully obvious ושהם לא יכולים להתעלם מקיומו או להכחיש אותו כפי שאתה עושה אבל עזוב, ארסנל עונה הבאה יורדת ליגה וטוטנהאם הולכת חזק על אליפות.

12. Gooner Member

יאללה תתבגר,יש צלילות שזה כבר חלק מהמשחק המודרני-גם באנגליה,ויש את מה שעשיתם היום שעוד ידברו עליו הרבה שנים,כמו שמדברים על מה שקאנו עשה,אבל לפחות אצלנו אפשר להגיד שוונגר ביקש משחק חוזר,אצלכם המאמן שלכם "לא ראה שום דבר לא בסדר..",ואל תזיינו לי את השכל על "אבואה לא באמת היה פצוע " "הוא התנגש עם ג'ילברטו.",קאריק ראה את המקרה,ראה את סטיב בנט מתקרב לעבר אבואה שהוא כבר מוכן לקרוא לחובש,קאריק לא יכול להגיד שהוא היה עם הגב לאירוע,ודוידס עם כל הסרטן שיש לו בעיניים גם לא יכול להגיד, כולם ראו את זה,והמהלך הזה נבע מתוך בחירה,קאריק מוסר לטאיניו שהיה לבד 30 מטר מול השער בלי שום שחקן לידו מוסר לדוידס באגף השמאלי כאשר אף אחד לא נמצא לידו וטורה אפילו לא עיקל מה שקורה,ודוידס מוסר רוחב,וקין דוחק פנימה.
    בסך הכל 4 שחקנים של טוטנהאם שאף אחד מהם לא הרגיש שיש משהו דפוק במה שהם עושים.

נ.ב
    לא נראה לי שעם מגן כמו סטאלטרי אתה יכול להרשות לעצמך לדבר על מגנים אחרים.

13. TheLane Member

די לבכות! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_cry.Xxx

אה, וכותבים עיכל.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/06
  14. spurs229 Member

למה אין לטוטנהאם אתר בעברית ומועדון אוהדים ישראלי? (כמו לכל קבוצה אנגלית שמכבדת את עצמה)

15. spurs Member

סטלטרי-6 אתה שיכור לבחור המטומטם הזה לא הייתי נותן 4 בושה של שחקן חייבים להביא מגן ימני נורמלי
    לי-6 בסדר. עוד פעם כמה פדיחות הוא עשה היום הוא לא מסתדר אם זה ששומרים עליו איבד כדורים בכל מהלך שלו בושה של מגן
    לנון-7
    7.5
    ו spurs229 יש המון אוהדים של טוטנהאם רובם בני 40 שלא יודעים איך להפעיל את האינטרנט ולשאר פשוט אין כוח להרים פרוייקט

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/06