תגיד לי החלטת לשגע אותנו או משהו? רובי,גרמיין,שוב פעם רובי,מה יהיה? פה זה לא פ'תח לנד,פה אנחנו קובעים את החוקים.
ב 30 ביולי אינטר תגיע לליין למשחק ידידות. קרלטון קול כנראה עבר מדיקל ויוצג כתרנגול בימים הקרובים. זה יעלה את ההוצאות ל13 מיליון ואם שימבונדה יחתום זה כנראה יעלה עד ל18 מיליון. אם נרצה לחזק את הקישור ההתקפי או את הצד השמאלי כנראה שנצטרך לשחרר את דפו. החלום שלי זה לצמצם את ההוצאות ל10 מיליון ע"י מכירת דפו ואז להחתים את פדרסן מבלקבורן . עם שימבונדה קול ברבטוב ופדרסן נהיה עם סגל ברמת ליגת אלופות.
גם בלעדיהם אתם יותר טובים מהרבה קבוצות שנמצאות בליגת האלופות, הבעיה היא שאתה צריך להיות ברמה של מקום 4 באנגליה, ונכון להיום גם עם השחקנים שהזכרת לא בטוח שתשיגו את זה.
בדרך כלל אני רואה בפאב כדי שלא יפריעו לי. אסור לחצות מולי את הטלויזיה אפילו למאית שנייה במשחק של טוטנהאם . הקטן רק בן שנה ושבעה חודשים ככה שהוא לא מסתיר עדיין. הוא כבר "הוטבל" במדים של טוטנהאם וכפר סבא כשנולד. אני יושב איתו בסיקורי משחקים ומלמד אותו מתי יש גול. שהכדור נכנס לרשת אני צורח גול ומניף ידיים והוא אחרי. מהיום שהוא נולד יש זמירות חדשות בקבוצות שלי. הילדה בחוג בלט...
איך מתלהבים שם מאינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx עשו מסטאנקוביץ' ומארטינס שחקני טופ-קלאס....
התקשורת באנגליה מדווחת שטוטנהאם רוצה ללכת בכל הכח על סטיוארט דאונינג,ומציעה 8 מיליון לישט עליו. במסגרת הרצון שלנו להפוך לנבחרת אנגליה אני אומר הלואי.מתאים לי יותר מפדרסן. סטיבן קלי רוצה לעזב ואני שוב אומר הלואי. מתאים לי יותר צ'ימבונדה
כנראה שלא. אנחנו רוצים קיצוני שמאלי אמיתי עם רגל שמאל חזקה. כבר שבוע מדברים כל הזמן על דידייר זוקורה מחוף השנהב שמועמד להגיע אלינו במקום דאווידס. מישהו מכיר אותו ?