קשר אחורי נדבק כזה, לא עוזב את השחקן שלו ומטריד אותו ללא הרף. המסירות שלו ממש ממש לא משהו. בנוסף הוא גם מאוד מאוד מכוער.
זה בסדר אם ראית את אדגר דאווידס העונה אתה מבין שהוא לא מצליח לחבר פס פשוט. זוקורה זה התקדמות. אני מבין שהוא גדל עם אבואה וטורה ושוונגר מעוניין בו. בכל מקרה רק שמועות...
לא מצטרף פה לדעת החברים- שחקן מוכשר ומוצלח לכל הדעות, יכול להיות החתמה מצויינת לטוטנהאם (עם כל הכבוד למייקל קאריק בתור קשר אחורי...)
תרדו מהעיניין של קאריק. אף אחד לא מחפש לו מחליף ואף אחד לא יוריד אותו מההרכב. ככה יול אמר וככה יהיה. כן קירק אתה רוצה להעלות את המחיר של הצב בעוד שני מיליון ? דבר !
קשה לי לראות מנג'ר עם זוג עיניים בקידמת הראש כמו ארסנן ונגר משקיע בטרטל-מייק אפילו פני - ככה שאני מעדיף שהוא לפחות ישאר בקבוצה השנואה עליי... אם זקורה או כל קשר אחורי לגיטימי מגיעים, הצב יצטרך להוכיח את עצמו כעושה משחק. הוא גם יצטרך להתחיל לרוץ. נגיד את זה ככה: אני לא הייתי ממליץ לג'ינאס לארוז כל כך מהר...
אתה רק שכחת שדאווידס שיחק לצידו בכמה משחקים ועדיין הוא זה ששיחק מאחורה עם העניבה. סוון לא שכח והוא ישחק בקישור האחורי. למעשה הוא חייב לשחק בקישור האחורי של הנבחרת כי אחרת לא נראה את היכולות של למפארד וג'רארד בלי הסדר של מייקל קאריק.
סוון אולי הוא לא היחידי שלא שכח. הבעייה שלו תהיה שכל הציבור האנגלי לא ישכח לו את הביזיונות עם הצב אכן עולה כקשר אחורי. מי בדיוק יעשה הגנה? אוואן? אגב, יש סיבה שבגללה קוראים לנבחרת שמשחקת היום אנגליה ב'.
אתה בכלל ראית כמה כדורים הוא חוטף בגלל קריאת המשחק שלו (יכול להיות שאתה לא כל כך מתעמק) ? סטרטפורד שראה אותו בכמה משחקים האחרונים לא האמין כמה הוא השתפר. במשחק נגד אורוגוואי הוא היה מספר אחד במגרש. אבל אתה יודע כבר כמה אנשים כולל אני שינינו את דעתנו לגבי קאריק. אתה כנראה תישאר בשלך בכל מ-צב. לנבחרת הבאת אותו ,עכשיו אתה מכניס אותו להרכב. לעזאזל לאן עוד בן אדם יכול לשאוף ? גמרת לא את האמביציות בגיל צעיר !...
אם התאוריה שלך נכונה הוא עוד ירצה לעזוב לקבוצה רצינית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx