הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. yidarmy Member

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון ללנון

2. spurs229 Member

למי אתה חושב שהוא מתכוון? לפיני בלילי?

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן ברכות לצוות שהפסיק להשאיר בסגל שחקנים שלכל הדיעות עתידם לא על כר הדשא בוייט הארט ליין, לא עוד בונייבסביצ'ים שתקועים בסגל מתקופת הרומאים.
    דווקא בשלב מסויים לקלי היה פוטנציאל אבל הוא פשוט לא לקח את הצעד קדימה, אני חושב שבצ'מפוינשיפ יהיה לו המון מה לתת, יכולת הסגירה הבינונית שלו תספיק שם ומבחינה התקפית הוא בהחלט כשרוני, אולי קצת זמן רצוף בהרכב ישפר אותו קצת, הוא עדיין צעיר ועדיין יכול להתפתח. שיהיה לו המון בהצלחה.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להתעצבן, תרנגולים, לנון שחקן עם פוטנציאל מכאן ועד לבדאחוז (איפה שזה לא יהיה), אבל מה לעשות שהרבה פעמים אחרי שהוא מסבסב ארבעה שחקנים הוא מרים את הכדור ליציע. עם הזמן אני מאמין שזה ישתפר, העונה עדיין כנראה נראה את זה, בכל מקרה יש תקווה לאנגליה בעמדה הזו.

מה שכן עם אובאפמי אני לא ממש רואה תקווה. הבחור לא משחק מהיום ולא נראה לי שבטוטנהאם הוא ילמד לדחוק כדורים לשער.

5. yidarmy Member

6. קינג לדלי Member

קלי סגר בברמינגהאם.
    עשינו 750 אלף על גולם.
    אולי נעשה עוד 14 מיליון על צב...אני מתפלל שהוא ישאר.

7. KirkH Member

כולנו מתפללים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

8. spurs Member

מרטין יול ודניאל לוי כבר אמרו בפחות מ20 לא מוכרים אותו

9. vivalaunited Member

זהו זאקורה חתם.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית וסופית - דידייה זוקורה שחקן טוטנהאם, האתר הרשמי מוסר שזוקורה יצטרף לאימונים ב-21.7. ע"פ הדיווחים על התענוג שולם 8 מיליון פאונד.

עוד לחדשות קצת פחות טובות, אנתוני גארדנר חתם הארכה על חוזה שתשאיר אותו אצלנו ב-3 השנים הקרובות. נקווה שערן לא שמע על זה עדיין, חבל שיהרוס לו את הטיול.

אני ארחיב על שתי החדשות כבר מחר.

11. spurs Member

אני לא מבין את הצוות המקצועי הם מביאים שחקנים כלכך איכותיים ומשאירים אפסים כמו גארדנר וסטלטרי בסגל ובהרכב

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הנה קצת הרחבה על סיפור זוקורה.
    מדובר למעשה, בהישג ענק של דמיאנו קומולי. הבחור עוקב אחרי זוקורה כמעט חצי שנה, כאשר היה ידוע שסנט אטיין, קבוצתו, יפתחו במו"מ רק בסיום העונה. זוקורה היה בינתיים שם חם מאוד בשוק כשגם מאן יונייטד לטשה מבטים ברורים לעברו, גם ארסנל הוזכרה מתישהו. טוטנהאם לא רצתה להגיע למצב שהעסק יהפוך למכרז, ולכן דאגה בתקופה הזו לשלוח מסרים סמויים לאטיינים וזוקורה - קומולי פה ושם נסע לראות אותו, לפעמים במסווה של מעקב אחר שחקנים אחרים ואף פיתח עימו קשר אישי שכלל לא מעט פידבקים מצד המנהל הטכני שלנו.
    ממש לפני המונדיאל דאג קומולי לקבל אור ירוק לנהל מו"מ עם זוקורה, ולהבטיח שהבחור רוצה רק טוטנהאם!
    כשהחל המונדיאל קומולי לא נשאר חייב ונסע לצפות במשחקי חוף השנהב בהמבורג ושטוטגארט, כשבין לבין הוא נפגש עם זוקורה לתאם פרטים אחרונים לפני שהטורניר מסתיים וקבוצות הצמרת העשירות מאיתנו יגזלו אותו בין האצבעות שלנו, בסופו של דבר קומולי כל כך שכנע את הבחור שהשחקן אמר לסנט אטיין - "רק טוטנהאם!". בשלב זה קומולי הבין שהעבודה בוצעה, ניגש לסגור פרטים אחרונים עם סנט אטיין והודות לעובדה שבינתיים שאר המועדונים לא הביאו הצעות ממשיות, הביא אותו במחיר נמוך יחסית למה שציפו לשוויו - 8 מיליון פאונד (שזה עדיין לא מעט כסף, אבל המהלך המבריק של קומולי חסך לנו כמה מיליונים).

מבחינתי, מדובר בעוד צעד קדימה של המועדון. כמה עברנו מאז הימים שכל דביל היה ממליץ על איזה הלדר פוסטיגה או ווילם קורסטן - דמיאנו קומולי איש כדורגל מקצוען מהשורה הראשונה, בעל חושים חדים ועל פי מה שקראתי גם אדם מקסים עם יחסי אנוש מעולים.
    הוא כבר הביא לנו הפגרה שני שמות סופר חמים - ברבאטוב וזוקורה - למרות שמועדונים גדולים מאיתנו רדפו אחריהם, ואצלו אין את האובססיה לשחקני נוער של ארנסן - קודם כל חיזוק הקבוצה!
    אז אני שואל אתכם, מי צריך את פרנק ארנסן?

13. KirkH Member

צר לי לנפץ לך את הבועה אבל אתה חי בסרט.

בשביל זה הבאתם סקאוטר? בשביל שילך ללקק לשחקנים? קומולי הביא אליכם את זקורה וברבטוב? שני שחקנים שכל אוהד ממוצע בן 7 מכיר?

גם הסיפור המרגש על קומולי וזקורה לא בדיוק מריח כקרוב למציאות. זקורה והסוכן שלו כל כך רצו טוטנהאם שהם ניהלו מו"מ גם עם פרנסנל גם עם יונייטד והשם יודע עם מי עוד?

זקורה בחר בספרס מסיבה אחת ויחידה והוא עצמו הודה בזה. זה לא הכסף, בטח שזה לא השם של הקבוצה - זה המקום המובטח ב-11.

אניוואי החתמה מעולה של הספרס. אני רק מאוד מאוד מקווה שההחתמה הזו לא באה על חשבון טרטל-מייק.

14. Raulito Madridista

רכש נהדר של טוטהנאם לפי דעתי. ראינו במשחקי חוף השנהב, שלמרות שהיותו מתופקד כקשר אחורי, יש לו הרבה טכניקה, ראיתי אותו הרבה פעמים הולך לאגף ועובר שחקנים משם. גם ראינו משקוף שלו במונדיאל יש לו אחלה בעיטות.

זוקורה יישתף פעולה עם אדגר דווידס בקישור האחורי או שההולנדי עוזב?

גם בארטוב מלברקוזן זה אחלה רכש.

15. spurs229 Member

צ'לסקי!

בקשר לקומולי, כדאי להתחיל להביא שחקנים אנגלים קמו קאריק לנון וג'נאס ולהמעיט בזרים, כי אחרת הסיוט הגדול ביותר שלי יתגשם: נהיה ערסנל ב'. אם אין לפחות 5 אנגלים על המגרש בכל עת, אבדנו. כרגע המצב עוד סביר: רובינסון, קינג, דוסון, לנון, ג'נאס וקאריק (?), אבל אנחנו נתונים במגמה שלילית. עדיף להיות קבוצה אנגלית במקום ה-5, מאשר קבוצה בינ"ל במקום ה-4. אם הקבוצה תהפוך לבינ"ל יש לצפות רק למקום ראשון, בשביל פחות מזה לא שווה להרוס את הזהות של התרנגולים מצפון לונדון [ולא אמסטרדם, הלסינקי, אוטווה, סופיה, דאבלין, פראג, בודפשט, קהיר, סיאול, יאונדה, ברן, ברזיליה, אוסלו, אביג'אן, או פאריז (למי שלא שם לב- אילו ערי הבירה של כל המדינות ששולחות שחקנים לסגל שלנו)].

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/06