הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שיול יפתח עם טאיניו וקאריק. שני קשרים באמצע שלא עושים מספיק הגנה.
    כמו שזה נראה הוא מאוד מאמין בקאריק, כנראה שזה יהיה מנדס/דייויס וקאריק. לקאריק דווקא היו כמה מהלכים לא רעים בטורניר, וככה נדמה שהטענות על חוסר אופציות במרכז מתגמדות פתאום.
    חבל שגארדנר נשאר. למה? כי אנחנו צריכים להיפטר סופית מהזבל שהרס לנו את החיים, ודינו אינו שונה בעיניי מדין דוקרטי או תאצ'ר.
    מידו - בהחלט אופצייה חיובית. זה נראה כאילו הוא התבגר, או שמקסימום הוא סתם בכושר טוב. אם קאנוטה יורד לספסל (וכמו שזה נראה זה עדיף, כי מידו בהחלט מראה יותר מוטיבציה מפרדי העצלן), מי מנחש כמה זמן יעבור עד שהוא יתחיל לקטר?

2. spurs Member

הרבה פו שוכחים את מייקל בראון שלפי דעתי הוא פי 10 טוב יותר מקאריק

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקאריק לפחות יש פוטנציאל. בראון תפס תקופה טובה כשהיינו על הגל ועשו לו חסד על כך. בראון לכל הדיעות לא מתאים לרמה שלנו ואם מחפשים לשחרר קשר מרכזי הוא לדעתי צריך להיות ראשון בתור.

4. ניוקאסל בדם. Member

לכל אוהדי טוטנהאם יש לכם אחלה קבוצה במיוחד החוד.אבל מה קורה עם ההגנה שלכם והקישור.
    אם כל הכבוד אבל מעונה שעברה נשארה אותה קבוצה בלי שינויים.הגיע הזמן לרכש.לא יהיה רע לראות את הקבוצה שלכם לפחות בגביע אופא עונה הבאה.

5. קינג לדלי Member

הוטספר טאייניו הולך לשחק הרבה משחקים בהרכב והיתרון שלו על האחרים הוא שהוא יכול לשחק גם באגפים.
    מייקל קאריק מצד אחד נותן כדורים ארוכים יפים ומשחרר לחץ ומצד שני מפסיד תיקולים כל הזמן אבל בכל מקרה נראה שהוא הקשר האחורי והשחקן הבטוח ביותר בהרכב אחרי המלך.
    בראון עשה את שלו וויגאן תפורה עליו,די נגמרו השקרים נגמר סיימון דייויס שפורץ אחורה היום יש ראוטלדג וטאייניו.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז כנראה שיש קאריק וטאיניו באמצע?
    איך טאיניו מבחינה הגנתית? כשהוא הגיע אמרו שהוא קשר דפנסיבי, אבל ממה שאני רואה הוא בעיקר יוצר התקפות, אבל משחק על האמצע ולא לכיוון הרחבה של היריב.
    בכל אופן, אי אפשר להתכחש שזה מרכז שדה שעדיין לא יוזם מספיק. מה שכן, אנדי ריד סופר התקפי וכנראה גם ראוטלדג'. אם ראוטלדג' יהיה יציב מספיק, וטאיניו את קאריק יסדרו כדורים ארוכים טובים, נראה לי שמצבנו בסדר (מעניין מה לקירק יש לומר).

7. spurs Member

ההגנה שלנו היא אחת הטובות בליגה במיוחד אחרי עזיבתו של אטובה ובואה של סלטטרי בקישור נכון לא הבאנו קשר תוקף אבל הבאנו את ראטלודג הענק לנון האדלסטון וטאינו

8. h2z Member

ושון דייביס לא יקבל הזדמנות בקישור או ש...?

9. קינג לדלי Member

אדגר דאווידס כנראה עבר בהצלחה את המדיקל ויוכרז היום כתרנגול .
    יש שמועות על ואן דר מיידה ואני מתפלל שזה לא אמיתי כי אחרי מעקב של שנים על הבחור גיליתי שחקן עם התחת הכי שמן באירופה שלא מצליח לעבור עמוד בודד בשדה חיטה מעובד. לא עלינו ! שאו תפילה אחיי !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/05
  10. spurs Member

הפורום לא היה פעיל אז לא הצלחתי להגיב יומיים
    אדגר דוודיס איזה החתמה גדולה מאז קלינסי הוא הכי גדול בהחתמות הוא ישדרג לנו את המרכז שדא יחד עם קאריר וטאיניו העונה נראית בהירה יותר מרגע לרגע

11. h2z Member

אני גם מאוד מקווה שלא נחתים את ואן דר מיידה, לא רואה מה הוא יתרון לנו...

12. spurs Member

אני רואה פה התלעמות מוחלטת של האוהדים שלנו כאן לבואו של דוידס(חוץ מדפו וממני)

13. קינג לדלי Member

הם בשלבי העיכול...

14. spurs Member

והודעה משמחת פול רובינסון חוזר להתאמן באופן מלא
    englands number1

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בכלל התעלמות, בגלל נפילת הפורום היו מספר הודעות שנמחקו, בהם הודעה ארוכה מאוד שלי בנושא.
    אני אנסה להוציא את הפואנטה באופן מתומצת - יש הרגשה מעורבת בנושא הזה. אין ספק שמבחינת כישורים דווידס יכול לתת לנו המון במרכז הקישור, כי הוא קשר שעושה פשוט הכל - מתקל, עוצר התקפות, יודע למסור נהדר קדימה וניחן בשני תותחים בכל רגל שרק מחכים להנחית פגז לכיוון שער היריב.
    מהבחינה הזו יול ידע בדיוק מה הוא מביא. אם אתה מוסיף את הניסיון והמוטיבציה שמאפיינים אותו זה חשוב מאוד לורח הקבוצתית וממש ימריץ את הקבוצה שנמצאת במצב טוב גם ככה.
    המעבר הזה גם יכול לעשות טוב מאוד למייקל קאריק, שאולי עם קשר דומיננטי ונמרץ לידו יוכל להבליט את הכישורים שלו.
    אבל הצד הפסימי מפחד שבית הקברות ע"ש אינטר הרס מהשחקן, הוא כבר בן 32 ואם הוא יביא מטעני אגו חורגים הוא יכול לפגוע בקבוצה. פירטתי בנושא יותר בהודעה המקורית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אני רוצה להאמין שהמעבר הזה יעשה לנו טוב. דווידס הוא פיגורה אדירה בעולם הכדורגל, אחד השחקנים האהובים עליי בעולם ובעיקר בעל כישורים שקשה למצוא. אם הוא יחזור לכושר הרגיל שלו, מרכז הקישור שלנו יהיה הרבה יותר אימתני, ובכך יול גם יוכל לשים סוף לספקולציות לגבי האיכות של מרכז הקישור - הוא יהיה גם יצירתי מספיק וגם לא יפקיר את ההגנה. דווידס עולה הרבה קדימה ותמיד יודע לחזור בזמן, אני דווקא רואה אפשרות מאוד מעניינת של שיתוף פעולה בינו לשון דייויס, שני קשרים שאוהבים לעלות ולרדת - אם הם יידעו לאזן אחד את השני זה יבלבל מאוד את היריבות, אבל ממה שאני מבין יול מייעד אותו לפתוח עם קאריק.

וכפי שאמרו, רובו חזר לאימון מהר מהרגיל ועשוי לפתוח כבר במשחק הפתיחה. אני מעדיף שלמרות הכל ינוח ויחזור כשהוא במיטבו.